Stará Stanová Kůže preto rada malujem sama. Je to relax, ale nerada potom čistím
design a architektura
A keď sme sa nasťahovali do bytu, bol vymaľovaný vápnom. Vyzeralo to ale že to vápno iba nahodili na stenu, také hrboľe boli všade
Našťastie žiadne tapety, iba ornamenty valcom
Janulik03 já ho mám ráda, nikdy jsem neměla pocit, že by šednul.
domek ve stodole. :)

za mě dobrý! (klášter je /teda byl/ na konci naší slepé ulice)
https://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/473299-jak-se-zije-v-klastere.html

RoSa oukej a asi teda trochu zelenám závistí
RoSa Ale to je také recyklace starého článku.... :) tak před rokem. Asi nemaj nový materiál.
tak sorry jako teda, jestli to tu už bylo, tak se omlouvám, no...
RoSa Ne, vůbec to neber ve zlém, jen jsem narážela na tu fialovou herečku, co jí to taky zrecyklovali. Nevím, jestli to bylo tady, myslela jsem, jakože na Novinkách. Já jak tohle všechno v posledních letech sleduju, tak si takovéhle blbosti všimnu, no... Jinak samozřejmě příspěvek přínosný, promiň.
RoSa líbí se mi tam obzvláště ta nerez záchodová mísa a černé baterie, to je zase něco neobvyklého.
paktofonika No presne, byty jsou ruzne, ale nefotej se, ze. Ja si teda nevodim ani navstevy, kdyz mam takhle zakramovano.
paktofonika, Karja Chápu správně, že dřez mají zároveň jako umyvadlo? No je to šupec!
Jinak teda viděly jste film S milenkou mé matky? Tam měli vanu taky v kuchyni, když se nepoužívala, tak se na ní sedělo a bylo to dost cool!
Nepodařilo se mi najít fotku.
RoSa To je moc hezké. My kdysi uvažovali o koupi odsvěceného kostela v itálii (něco takového), náhodou jsme na něj narazili (byl už přebudovaný na dům), ale pořád mi to přišlo takové....zvláštní. Ale klášter by mi nevadil.
Garfie je to zvláštní. Takový trochu rouhačský. Klášter v pohodě a já bych chtěla maják. Nebo teda tu barokní faru.
Potrefenáhusa jj, přesně, je to trochu rouhačský. Maják je super nápad, ale na pevnině! :-) Barokní faru vlastní můj ex-přítel, sakra
Garfie já jsem si teď jednu vyhlídla v sobotu z auta, ale teď koukám, že už ji někdo má....
Garfie a jak to rekonstruoval, rekonstruoval-li? :)
Potrefenáhusa Hezká! (a není to on
)
Stará Stanová Kůže Hezky, on je vystudovaný ekolog, dlouhá léta praktikuje jógu, což pochopitelně s vkusem nemá nic společného :-) jen že je to takový typ člověka, který k tomu přistupuje s pokorou a ctěním původního. Fotky ovšem bohužel nemám.
Potrefenáhusa Přemalování Latexu není žádná sranda. Jestli nakonec nedojde na sekání. ![]()
docela pěkná stodola

Potrefenáhusa Latex se nám podařilo odstranit nahratim horkovzdušnou pistoli a pak seškrábat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY