design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline bram
4111 příspěvků moje polička 14. června 2018 18:21

Mutziputzi to je jasný, místa je málo, ale já bych si tam prostě musela udělat nějakou zástěnu. něco, jako je na druhé straně. Představa, že spláchnu, teď se tam rozvíří ty bakterie a hned vedle jsou kartáčky na zuby.. jinak žádnej cíťa nejsem, ale tohle bych si musela nějak vyřešit. :)

jinx stěrka je prostě boží, líbila se mi, už když jsem ji poprvé kdysi dávno uviděla v nějakém časáku. Tu si někdy prosadím :)

Janulik03 Je taka, ako chceli.. to je nejdůležitější. :) My máme s mužem postupem času natolik odlišný vkus, že se asi během rekonstrukce zabijeme.  

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 14. června 2018 18:35

Janulik03 Stěrka vypadá skvěle na fotkách, v reálu to bohužel většinou už taková hitparáda není, tvoje mladé chápu.

​no já prave nechápu, ze se nekomu nelíbí betonová sterka a libi se mu dlaždice ala betonová sterka, pochopila bych strach z provedení/údržby/ceny atd., ale ne na úrovni libi/nelíbí 

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 14. června 2018 18:36

bram  ale prezijete to. Je jasne ze jeden pre seba robi inak, ako ked su na to dvaja. Je to o dohode, aby sa nepresadil iba nazor jedneho. Musia sa obaja citit dobre. Inak caka ma este jedna rekonstrukcia, ale normalne sa z nej tesim. Praca bude horor, ale bude to iba moj projekt. Bude to sice male, iba izba, kuchyna, kupelna a pod nimi sauna. Mam este cas, tak si ti pomaly chystam. 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 14. června 2018 18:44

Potrefenáhusa nejsou dlaždice jako dlaždice. Některé "betonové" fakt nejsou ono, jsou takové askoidní, kašírované, a některé vypadají lépe než stěrka... musí se to vidět osobně, fotky jsou jen fotky, pocit naživo bývá často jiný

1333 příspěvků moje polička 14. června 2018 19:02

Třeba tadyty vypadají naživo skvěle, něco mezi betonem a trochu kovem:

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. června 2018 19:08

Stará Stanová Kůže Tie sa mi páčia viac ako na tej prvej kúpeľni tie špáry sú menšie, mne na tom vadí že tie fľaky nenadväzujú takže je to fľakaté a strakaté zároveň. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. června 2018 19:09

paktofonika presne, zrovna tohle mi prijde hrozne. 

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 14. června 2018 19:11

Stará Stanová Kůže tak ty jsou úžasný

Potrefenáhusa mně se líbí ta barva, vzor. v kuchyni za linkou mám taky falešnou "stěrku" a líbí se mi víc než co jinýho, ale pocitově mi holý beton, obzvlášť v místech jako koupelna, kde chci pohodu a klid, prostě přijde "ostrý". dlažba je proti tomu taková "hladivá" nevím jak líp to říct, nemám teď na mysli (jenom) přímo pocit při doteku, ale při pohledu. kdo chce beton, ať má beton, vypadá to hezky, jasně.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. června 2018 19:13

viktorka_od splavu mne se ta syrovost betonu libi, zjemnuje to retro dlazba a stul pod umyvadlem z masivu. A porad mam v koupelne zive kvetiny ve vaze z cireho skla. K betonu jsou super. 

1333 příspěvků moje polička 14. června 2018 19:15

paktofonika To je těžké. Někdo řekne, že je to kostkaté, pro někoho je to zase právě tím zajímavé...

Jinak nějaké geometrické obrazce se ti objeví i v opravdovém pohledovém betonu, když ztuhne a sundáš bednění, zůstanou tam jednotlivé segmenty bednění otisknuté, takže ani to není jednolitá plocha.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. června 2018 19:17

Mně se líbí stěrka i dlažba, al nelíbí se mi věci ala něco jinýho - vinyl ala dlažba, marmoleum ala prkna, dlažba ala stěrka etc. U ostatních to nijak nesoudím, ale k sobě dom bych si to nedala.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. června 2018 19:30

Třeba tadyty vypadají naživo skvěle, něco mezi betonem a trochu kovem:

​tohle se mi osobne nelibi, pripomina mi to kachle, co maji nasi rodice na zadnim dvore...

obecne se sterkodlazdice nelibi kvuli tem predelum mezi jednotlivymi dlazdicemi, bez ohledu na to, jak male jsou tam spary... rusi to ten efekt betonu...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. června 2018 19:31

Potrefenáhusa no presne, ty dlazdice jsou takovy kockopes...

1333 příspěvků moje polička 14. června 2018 19:32

nolita mluvíš o betonu nebo o omítce, která imituje beton?

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. června 2018 19:34

Plus teda kdyz je sterka dobre udelana, vypada skvele i v realu, nejen  na fotkach... samozrejme, pokus se nekomu nelibi vubec, tak to je jina vec....

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. června 2018 19:37

Stará Stanová Kůže ted nevim, co presne myslis.... mluvim o betonove sterce, ktera se mi libi, s o tech sterkodlazdicich, co posilala treba janulik, ktere se mi moc nelibi.... nevim, co je omitka imitujici beton...

1333 příspěvků moje polička 14. června 2018 19:38

Byla jsem se teď podívat na jednu část domu, zeď, kde je ten opravdový pohledový beton (ne omítka - stěrka nanesená  na cihly nebo jiný podklad) odhalený, po bednění jsou tam obrazce ve tvaru obdélníků a "kresba" v nich nenavazuje, asi jako to při tuhnutí narazilo na hrany těch segmentů bednění. A mezi nimi tmavší linky, jak byly hrany těch segmentů.

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 14. června 2018 19:55

jinx jj, věřím že to vypadá krásně:-) 

1333 příspěvků moje polička 14. června 2018 20:03

nolita no mě zaujalo, jak brojíte proti imitacím... přitom ta stěrka imituje... beton.

Ale nenechte se rušit.

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 14. června 2018 20:11

Stará Stanová Kůže no nevadi mi ze sa dlazdice  nepacia, to je uplne v poriadku, kde by sme boli, keby sa vsetkym pacilo vsetko rovnake. Ale zas nie je to o tom, ze niekto chce betonovu stierku a nema na to odvahu. To snad nemyslite vazne. Inak ked uz je rec o imitaciach, tak aj ta stierka  imituje surovy beton, ehm. 

Teraz som si vsimla ze som menovala teba, sorry.