design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 31. května 2018 07:50
Reakce na Potrefenáhusa:

paktofonika já jsem snad neviděla jedinej byt, u kterýho bych si řekla, hmmmmm, pěkný. Akorát teda většinou ty herecký byty jsou herců, o kterých jsem v životě neslyšela....

​Ono to spolu asi souvisí. Ti druzí se takhle zviditelňovat nejspíš nepotřebují.

Offline slniecko admin
19630 příspěvků moje polička 02. června 2018 17:23
Reakce na jinx:

docitam.... a jako uvaha kam asi schovaji lego, tak to je prispevek roku  ale chapu tri plus jednicka a v ni cela rodina, to formuje. A ted vazne, trochu nadhled a odpoutani se od kazdodenniho slapnuti na kosticku, ti lidi co koupi byt za miliony dolaru fakt nejsou dementni 

​No....ja dočítavam teraz a teda môžem s úsmevom skonštatovať, že môj vkus formuje niečo predsa len trochu priestrannejšie, ako 3+1, ale zároveň som už videla aj 3+1 zariadené účelnejšie.

Ono ja mám asi tak trochu úchylku v tom, že som presvedčená, že veci majú slúžiť ľuďom a nie naopak a tak isto, ako kuchyňa má byť urobená tak, aby sa v nej dobre varilo, tak detská izby/izby majú byť spravené tak, aby slúžili deťom.

poznámku o nedementných milionároch nekomentujem

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. června 2018 17:33

slniecko mne by ten penthouse slouzil naprosto dokonale tim jsem si jista aniz by mi museli ty ulozny prostory nafotit, o jejich existenci nemam pochyb, stejne tak o tom, ze by se mi v kuchyni dobre varilo, kdybych s tim jednou zacala

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 02. června 2018 17:54

Mutziputzi ty to furt nechapes, dokud tam neni foto s uloznymi prostory, tak tam nejsou a obydli neslouzi prece. 

Offline slniecko admin
19630 příspěvků moje polička 02. června 2018 18:01

Mutziputzi ale áno, ja kuchyňu uvádzam ako všeobecný príklad toho, kde sa nad účelnosťou automaticky uvažuje. A neofrfľala som celý penthouse, ale detskú izbu .

Offline slniecko admin
19630 příspěvků moje polička 02. června 2018 18:02

jinx to zďaleka nie je len o úložných priestoroch, to je o tom, že tá detská izba proste nie je pre deti.

20970 příspěvků moje polička 02. června 2018 18:06

slniecko proc? 

Offline slniecko admin
19630 příspěvků moje polička 02. června 2018 22:04

Mutziputzi keď škrtnem fakt, že je totálne dospelácky ladená (a nie, nepotrebujem tam mať žiadne disney postavičky), tak naozaj to zrkadlo, váza, typ lampy... navrch sa mi to nechce listovať dozadu a znova otvárať, ale ak si dobre pamätám, tak všetky proporcie sú stavané na dospelého (áno, je mi samozrejme jasné, že fotograf má za chrbtom všetko to zariadenie, z ktorého sa vie a môže dieťa samo obslúžiť, vybrať odložiť knižky, hračky...). Proste - ak zoberieš z toho záberu ten stan tak dostaneš bežnú hosťovskú.

Ako, ak mi teraz niekto napíše, že dané "deti" majú 17 a 19, tak beriem preč . A jasné, chápem, že veď ked sa nasťahujú, prerobia si ako potrebujú, ale takto ako je to prezentované ako detská izba to proste detská izba nie je.

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 04. června 2018 13:26

jen tak na ukázku...

pro Mutziputzi     ne... nelíbí se mi to , tohle je i na mne dost

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 04. června 2018 13:27
Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 04. června 2018 14:13

Samantha Paráda, teda ta šikmo pruhovaná podlaha je už too much, ale jinak moc pěkné, dotažené v rámci stylu.

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 04. června 2018 14:19
1333 příspěvků moje polička 07. června 2018 09:28

Kdybych měla pár set zbytečných milionů, tak koupím toto.

1333 příspěvků moje polička 07. června 2018 09:40

20970 příspěvků moje polička 07. června 2018 09:42

Stará Stanová Kůže To seš dobrej blázen, ja ani zadarmo bych to nechtěla

1333 příspěvků moje polička 07. června 2018 09:47

Mutziputzi Však říkám, až nebudu vědět, co s pár set milionama...

Mám na to sentimentální vzpomínky - kdysi jsme byli na festivalu tam ubytovaní v Puppu, tak jsem tam každé ráno přejela přes promenádu tou festivalovou audinou s řidičem, zaplavala si a zase zpátky. Jo, to byly časy.

A pak bych ještě koupila Barrandovské terasy, ale už mě předběhli!

20970 příspěvků moje polička 07. června 2018 10:10

Stará Stanová Kůže Na Barrandovský terasy jsem zvědavá, resp. na to co tam bude místo nich. Podle mě to bude průšvih, nevím jestli architektonickej, ale to místo má k tomu prvorepublikovýmu sakra daleho, místo šumění Vltavy koukat a neslyšet vlastního slova kvůli několika 4proudovkám pod sebou, no good luck panu podnikateli, co tak koukam, moc do toho nešlapou zatim.

1333 příspěvků moje polička 07. června 2018 10:16

Mutziputzi úsilí o maximální návratnost investice, se obávám, zvítězilo.

20970 příspěvků moje polička 07. června 2018 10:20

Stará Stanová Kůže By bylo dost špatný kdyby nezvítězilo, leč je to podle mě další megalomanská utopie.

Offline slniecko admin
19630 příspěvků moje polička 07. června 2018 14:43

Stará Stanová Kůže mne sa to páči, len sa mi zdá, že tých miliónikov bude treba pomerne dosť potom na rekonštrukciu...