design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. června 2018 14:23

Stará Stanová Kůže v poradku, poklade, nemusis mit peci. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 15. června 2018 14:41

Lilly_Ku Jasný, však jsem psala že ten životní styl se do těch potřeb úložných prostor promítne Já se asi neumím odprostit při pohledu na jakejkoliv interiér na tu praktickou stránku.

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 18. června 2018 13:37

Janulik03 Jsem si to přečetla, abych se dozvěděla, proč tam jsou ty kříže, ale není to napsané. Jinak, to nejsou fotky, ale spíš malůvky, už mě s tím štvou. Jak z toho má člověk něco poznát?

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 18. června 2018 13:42

Stará Stanová Kůže toto je akési celé zvláštne. Tie kríže by mali byt prestupené nohy až na povrch stola. Eeeee, ......

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:32

Janulik03 

Noooo, jestli se chceš pobavit, doporučuju toto. 

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:37

dynda mě by zajímalo, kde je ten orient, jestli ten bambus nakreslenej na zdi?

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:49

Muzu se zeptat, jak to mate s vice druhy dreva v jednom pokoji?

Pracujeme na navrhu kuchyne, dle meho patecniho dotazu to asi bude ikea

desku nechci lamino, snazila jsem se to smerovat na kamen (umely/z prachu), ale vychazi nam tam ted sezeni u ostruvku a muz nechce ani jiny povrch na ostruvku a na zbytku kuchyne ani nechce jist na kameni

tak jsem couvla na masiv dub, ale ted mam strach, jak to bude vypadat, protoze mame smrkove dvere a zarubne a na zemi marmoleum, ktere imituje taky nejake drevo

tu zem bychom teoreticky mohli zmenit, kdyz budeme delat i novou podlahu, ale zase ted to mame jednotne pres cely dum a to se mi libi

(podlaha uz takove v dome byla, kdyz jsme ho koupili, asi bys si ten material sama nevybrala, ale se psem to vidim jako nejlepsi reseni, na vsem ostatnim klouze a klape)

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:53

dynda to je fakt nehezký, brr

1333 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:53

dynda "S tímto pohledem na život v interiéru krásně ladí čistý, minimalistický styl spolu s nekonvenčním prostorovým řešením. " "Obývací pokoj je zařízený v puristickém stylu"

...

asi bychom si měli napřed sjednotit některé pojmy.... :)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:58

Potrefenáhusa 

No asi, až budu mít chuť na skandi design, vyvěsím švédskou vlajku...

1333 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:58

baltik Těžko říct, když jsme to neviděli... :)

Podle popisu bych měla strach, že výsledek bude takový nijaký, zmatený, jestli se ty druhy dřeva liší jen trochu, přesto viditelně.

Jestli trváte na dřevu, asi bych se pokusila zkopírovat jeden z těch dekorů, co tam už jsou.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:59

dynda ježiš to je strašný. To je všechno, jen ne minimalistický a nekonvenční.. A ta sedačka.. 

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 18. června 2018 16:00

baltik já mám podlahu dubovou, linku šedou s březovou deskou a březovejma policema. Bukovej stůl a na něm už musí bejt ubrus, na tý dřevěný podlaze už to bylo divný.

A koukám na fotce, že ještě borovicový židle...

Přijde mi, že ale hodně záleží na velikosti místnosti, jednotlivých odstínech (který ale stejně člověk nevidí dopředu) - jak se dřív hodně razilo, že nemaj bejt různý odstíny dřeva - mně to třeba až zas tak nevadí, nemám ráda moc unifikovaný a do detailu sladěný prostory, když je to trochu strakatý, tak je to takový živější, normální k žití, jen ty různý dřeva vypadaj blbě blízko u sebe (zvlášť tvrdý/měkký, odstín studenej/teplej)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. června 2018 16:06

Potrefenáhusa No kde se berou v čtvrtích kde jsi synem smrti takový pěkný okna a vysoký stropy?? Já hele budu fakt vomezená...

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 18. června 2018 16:07

Mutziputzi musíš bydlet v činžáku z roku 1908, no...

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 18. června 2018 16:13

Stará Stanová Kůže kdyz smrkovou desku (jako dvere a zarubne) mit v kuchyni nemuzete, to je mekke drevo, to by bylo asi nejelegantnejsi reseni

no a snazit se trefit do neceho co drevo imituje??

ja jsem si tak planovala, ze vezmeme ten kus podlahy a vybereme desku, ktera se k tomu vic hodi, ale zapomnela jsem na ty dvere (ty jsou taky v celem dome stejne)

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 18. června 2018 16:13

Potrefenáhusa u vas to vypada v pohode

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 18. června 2018 16:15

baltik podle mě záleží, jak daleko je to od sebe a jakou k tomu vyberete linku, tu už bych určitě nebrala v ničem, co dřevo připomíná. Vono moc stejnýho dřeva vypadá taky blbě

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 18. června 2018 16:16

Potrefenáhusa linku pocitame bilou, uplne beze stop dreva :)