barbucha já knihy v kuchyni nemám, sle obytná je pro mel dost, trapvim tam nejvíc času..nejen vařením, ale třeba sedim u stolu a čtu, učim se, pracuju..
design a architektura
Holky, dyk si v kuchyni dělejte a mějte co chcete, propána... ale nechte mě, abych si taky mohla něco myslet!
barbucha Třeba na kuchařky? Já si teda čtu kuchařky zásadně v posteli, ale knihovna v kuchyni by mě v žádném případě neurazila. Kuchařek mám asi tři metry.
To já mám kuchařku jen asi metr šedesát... ![]()
Samantha Tak hlavně, že umí vařit, ne? Na velikosti nezáleží ![]()
Samantha
no takto vzato já taky, tak to dohánim těma knížkama
Ovšem toto teda
a ještě plkat do Lidovek jakou to má duši a vyšší smysl, jako chápu, když jim daj prostor proč ne, takový aprílový až...chudák byt na Malý straně

Mutziputzi masakr.
Mutziputzi hustý. Too much ezo. Hlavně ten sušák na prádlo a ukrutné plastové květináče.
bram Sušák mě taky zaujal a na něm ty neminimalistický trenky.
Mutziputzi A nejhorší jsou ty hlubokomyslný kecy.![]()
Ja mám pri týchto kecoch vždy neutíchajúcu myšlienku, že najväčšiu energiu a náboj čo sa týka nábytku má elektrické kreslo, ale tak ja asi nie som cieľovka, no.
A tiež sem idem pridať peklíčko, ktorého výhodou je len to, že je v len ponuke, snáď si to nikto nekúpi....
Ano a zvláště mě zaujalo toto slovní spojení : "... Ano, někdy jsem too much ezo..." ![]()
A Zlatou malinu za češtinu získává ...
vizuální umělec, performer a vedoucí modelingové agentury...
Samantha no presne.. a pak vidis trenky na sušáku. Asi ezotrenky. ![]()
Tenhle byt chci ![]()
coralline To mě moc nenadchlo, připadá mi to takový provizorní, ložnice je pěkná.
Mutziputzi Mně se strašně líbí hlavně ty secesní prvky. Některý zařízení už tak ne.
slniecko Já jsem jako malá vždycky chtěla ty obrázky k vymalování podle čísel a nikdy nedostala
Ale některý ty tapety...
Kdybych k někomu přišla na návštěvu a viděla třeba tohle, sbírala bych čelist až z podlahy.

coralline Mne to cely pripada, ze jsem furt nekde v hale a ne v byte. Ale ja bych mela byt ticho, za tri roky nemam zarizenoy loznici. A co je ten lavor pod stoleckem na druhe fotce? To je na savo a na uterky nebo co to je?
Karja secesní loft
Nad tim lavorem jsem taky přemejšlela, ale nevymyslela...
coralline Uterky teda. Nebo v tom presazuje ty kytky, no fakt me to zajima. Nebo je to nocnik, nebo dekorace kterou nechapeme, nechces te pani napsat??
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY