s tím souhlasím...
Ale se žádným z nich bych se nechtěla poznat, natožpak s nimi bydlet ![]()
s tím souhlasím...
Ale se žádným z nich bych se nechtěla poznat, natožpak s nimi bydlet ![]()
S týmto sa musím podeliť pretože
Ten hrozný miš maš, hnedá keramika v kúpelni č. 1, cena...
![]()
čo je tá "nástenka" za jedálenským stolom?
"ružovú bránu" neodvažujem hádať, ale veď komu sa nepáči, môže chodiť cikať medzi maky!
Ale tohle je krásný
to je super nápad
sice netuším, jak to tam dali (tapeta?) a jak se to udržuje, když se myjou schody, ale přidávám to neprodleně do složky "to jednou chci".
Mutziputzi Byt je krásný, ale na fotkách mi docela vadili ti lidi.
Páčia sa mi parkety, vysoké stropy a okná. A začínam byt alergická na chladničky Smeg .....
Janulik03 podle mě to není Smeg
Potrefenáhusa Som nedávno videla niekde túto smeg práčku a teda ![]()

Potrefenáhusa A tá chladnička je asi naozaj Smeg

paktofonika Podle mě to je Amica, dělají taky takový podobný retro lednice, ale myslím že o dost levnější než Smeg teda...
Edit: Ta pračka!!! ![]()
Karoleena jo, taky myslím, ze je to ta Amica
Potrefenáhusa Pravda, po bližšom preskúmaní je to naozaj Amica.
Knihovna v kuchyni? No proti gustu... Ale ta oranžová nika je ohavná.
barbucha Častá výtka v komentářích po článkem, mně na tom nepřipadá nic divnýho pokud doma neuchovávam středověký spisy a mam digestoř?
Digestoř mě taky napadla, že by pomohla - ale prostě je to takový nezvyklý. Ta kuchyň mi nepřijde jako tzv. obytná, a tak mi přijde, že knihy patřej do obýváku... pracovny... knihovny.
barbucha Třeba na kuchařky? Já si teda čtu kuchařky zásadně v posteli, ale knihovna v kuchyni by mě v žádném případě neurazila. Kuchařek mám asi tři metry.
Ta knihovna je jen na kuchařky dost veliká... já jich měla pár v kuchyni taky, i moje matka, ale to bylo pár kusů, nesbíraly jsme je. Ale možná, že tihle sbírku mají, a obsáhlou ![]()
tak nemusí tam být jen knihy....
barbucha No já kdybych měla místo (třeba právě v té kuchyni), tak sbírám o 106. Teď se musím hrozně krotit. Pro mě žádná knihovna není dost velká :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.