Garfie teď úplně nevim, co se na nábytku svařuje? ![]()
design a architektura
Potrefenáhusa vyrobis si ho z trubek misto ze dreva?:D
Potrefenáhusa Třeba venkovní nábytek, nebo kombinace dřeva a kovu, něco jako tohle....veř mi, že možnosti jsou neomezené, pokud si muž chce zasvařovat!!! ![]()

Garfie jo tak - tak o tom doma radši pomlčim, toho doma dělanýho nábytku tam nemáme až zas tak uplně málo, tak aby se to náhodou nechytlo
Potrefenáhusa Tak jestli máš svou sedačku z IKEA ráda a chtěla bys jen nový potah, tak je několik firem, které potahy na určité typy právě ikeáckých sedaček šijí. Možná najdeš i na tu svoji.
Samantha jo, to já vim, akorát to stojí jak půlka nový sedačky a vzhledem k tomu, že vim, co ta oranžová bestie dokáže...
Potrefenáhusa To ti radím, šíří se to jako virus!!!
Garfie Sweet Potato tak toto je aj u nas akurat bez kurzu, tu to vie kazdy alebo si to aspon mysli![]()
Janulik03 Ehm....tak u nás už je taky leccos hotovo a kurz v nedohlednu
Ten chtějí, jen aby se tím opravdu mohli jednou živit, v důchodu!!! ![]()
Potrefenáhusa No každopádně buď ve střehu, chytaj se toho i intelektuálové....![]()
Garfie já doufám, že jsme v bezpečí, intelektuál vypadá dost vyčerpanej koupelnou :-))
Příští rok bych ráda novou kuchyň
a taky budem muset měnit střechu.....to fakt pak vypadá kdyžtak rovnou až na den důchod :-)
Janulik03 hele, ale pokud máš ikeu, tak mně přijde, že tam hodně mají takové pánské kutlochy
mně se právě často i líbily, tmavý nábytek, fakt pánskoklubově laděno, já bych to neměla kam použít, ale kdyby jo, tak bych si vybrala.
Garfie
ale tak nikdy nevies.....![]()
ale s tou novou kuchyní - jak jsem tak viděla ten kousek u andulka01 (mmch, máme v Praze stejný úchytky, hned jsem si všimla
) - pro mě je fakt ta Ikea na kuchyně celkem fetiš, já jsem s ní strašně spokojená. A nám by se tam přesně taková trochu venkovská i hodila a i ty thonetky....![]()
![]()
Potrefenáhusa a kterou máš? já právě přemýšlím, jestli tu novou kuchyň ikea, nebo od truhláře a la ikea.
Jiná Realita tak ore predstavu.... stacilo
Jiná Realita já mám tu kuchyň už skoro 10 let, ještě ten starej typ, tady je kus vidět
teď maj trochu jiný rozměry a prej se z toho ty komplikovanější prostory daří hůř vykrejvat

tady na nějaký produktovce, šedá lesklá

Potrefenáhusa Já mám Ikea kuchyně taky ráda, ségra má myslím, tu co andulka01 a vypadá to hrozně mile.
Janulik03 ale tak tam by se ti zrovna nějaký ten svařovaný nábytek hodně hodil
Něco hrubého, v tomto stylu...

Janulik03 chtěla jsem ti postnout insiraci, která mi přišla úplně jako pánský klub pro anglické gentlemany, když jsem byla v ikea brno, ale na webu nic podobného v inspiracích nemají :/ jestli to tam bude, až tam zas pojedu, vyfotím ti to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY