Jiná Realita jasne, diky. Me jen tak pro zajimavost zajimalo, kolik muzou takove obklady stat a ty mas ted prehled :)
design a architektura
Jiná Realita jasne, diky. Me jen tak pro zajimavost zajimalo, kolik muzou takove obklady stat a ty mas ted prehled :)
brrr děkuji, ale já myslím prosklené úplně, buď úplně skleněné, nebo jako francouzské okno, jen rám a sklo. momentálně zase tahám rozumy na googlu :) jako každou noc, pátrám po umyvadlech, výhodných nabídkách, měřím sprchové kouty a tak. ta obří nabídka všeho je až na škodu.
jj, to jsem si taky nekdy rikala:)
Ta plasticka dlazba, pokud je na nejakem vic exponovanem miste, neodira se to? Meli jsme kdysi nekde v kanclu dlazdice, ktere nebyly uplne rovne, byly svetle sede a ty hrbolky vyvysene se casem misty odrely, nevypadalo to hezky. Snad tyhle drazsi jsou kvalitni.
Kokoska to je obklad, ne? Jakoze na zem se to nedava
Jiná Realita dubove parkety mam v obyvaku, přes léto jsou pořád otevřené dvere primo ven na zahradu, ja, 4 deti a pes a podlaha je ok. Brousili a lakovali jsme je po 7 letech. Bych se toho nebala
Jiná Realita U toho vzoru plástve se mi nelíbí, že spára narušuje ty obrazce. Ale ty ostatní 3D jsou moc hezké. A jak píše 711990 , vždy je v té sérii i hladká bez obrazce. Viděla jsem bílou koupelnu s jednou stěnou 3D a vypadalo to dobře.
Jiná Realita dubove parkety mam v obyvaku, přes léto jsou pořád otevřené dvere primo ven na zahradu, ja, 4 deti a pes a podlaha je ok. Brousili a lakovali jsme je po 7 letech. Bych se toho nebala
Jiná Realita taky bych to jeste prehodnotila.. my taky chodime rovnou ven a zatim dobry, az to nepujde tak se holt udela nova podlaha, pocitat neco v baraku "nadosmrti" je blbost. udelej si to hezky a prijemny na ted
Jiná Realita taky bych to jeste prehodnotila.. my taky chodime rovnou ven a zatim dobry, az to nepujde tak se holt udela nova podlaha, pocitat neco v baraku "nadosmrti" je blbost. udelej si to hezky a prijemny na ted
Souhlasim, dubove parkety jsou nej
Já mám s dubovou podlahou taky dobrý zkušenosti, v Praze dubová plovoucka i v kuchyni, tady dubový parkety v obejvaku, psi to prerejvaj tam a zpátky. Jednak se to dá několikrát prebrousit (i ta plovoucka), druhak ty největší úrazy se nestaly běžným používáním (v Praze mi upadnul pecici kamen z trouby, tady nám spadnul, ehm, ze stropu lustr- naštěstí ne ten po moji prababicce, ale ten predtim)
My jsme teda vybrali voskovy olej místo laku. Aby to šlo opravit lokálně a nemusela se brousit celá podlaha. Třeba pod židli u pracovního stolu to natiram jednou ročně tam to nevydrží
Taky jsem tým parkety. Ale pokud se po nich bude chodit v botách přímo ze zahrady, bude to na nich v těch exponovaných místech vidět. Obzvlášť když zasvítí na ta místa sluníčko. Pokud je Jiná Realita perfekcionista, bude ji to štvát.
Nám na parkety i párkrát napršelo, když přišla v létě větší průtrž a neměli jsme zavřeno. To taky zanechalo stopy.
Jiná Realita Aha, tak to rovnou tu fotku smažu, ať není vidět náš bordel. Držím palce při zařizování a následném pátráním po tom pravém. Bude to asi fuška.
omlouvám se, že nezmiňuju jednotlivě, nějak to nestíhám :D
k těm parketám - ten byt má strašně, strašně moc všelijakých problémů. například je jiná výška podlahy v kuchyni a obýváku a nejde s tím nic udělat, protože je tam v přízemí všude strop jen 2,15 myslím, tudíž každý cm, který uberu dole, bude nahoře citelně chybět. pokud bych chtěla v té rozdílné výšce rozdílnou podlahu, bude fakt dost problém to nějak vyřešit, protože je to řešené jemným "svahem" ve dveřích mezi těmito místnostmi - tudíž by mi dvě rozdílné podlahy na sebe navazovaly na hraně toho "svahu", což není praktické a to místo by hodně trpělo. buď bych musela dát parkety už i to kuchyně, nebo musím prostě dát dlažbu do obýváku (proto tam ani nejde udělat podlahové topení). ještě bych mohla vytáhnout ten předěl do některé z místností, ale zas na to jsou obě malé, aby to vypadalo nějak příčetně.
pokud se ptáte, proč opravuju takový kutloch - je na dobrém místě, lepší tu neseženu. samozřejmě je mým vysněným bytem něco vzdušného, na druhou stranu v tom bytě stejně trávím poměrně málo času, hlavně v létě, a v patře už je strop skoro normální :) a budu mít úplně klid, protože na tu stranu jsou jen jedni sousedi přes velkou zahradu, a navíc je tam cosi jako terasa (v budoucnu bych ráda vybourala okna do obýváku, aby se dalo vyjít rovnou na terasu, ale okna teď fakt už měnit nemůžu, rozpočet již tak úpí). když si ji vysadím kytkama, bude to pěkný.
711990 aha, ja jsem to zmotala, jak JR resila, jestli dlazbu vsude.
Jiná Realita Ač dlažbu máme, jak už jsem psala, bez podlahového topení si to neumím představit. Co nějaká litá podlaha, té se bojíš kvůli těm nerovnostem?
ps: tak jste mě nahlodaly, že jsem si právě objednala vzorek dubové podlahy ![]()
Jiná Realita 2,15 světlá výška je k neobývání podle mě, to je strašně málo!
Mutziputzi Njn, nekdo nema ne vyber moc....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY