711990 Ale jo, jenom bych do podobnejch dimenzí dala případně leda totální low cost, úplej standard, ne luxusní obklady a dubovou podlahu, přijde mi to jako škoda peněz...samozřejmě to je čistě můj názor, nikomu ho necpu
design a architektura
Jiná Realita neda se vykutat ta podlaha? meli to podobne kamaradi, ubrali asi 10 cisel a zacali na novem.
Mutziputzi strop je sice nízkej fakt na hranici, ale jinak je to celkem útulné bydlení. pokud bych tam dala low cost, tak to bude prostě díra. když tam dám pěkné věci, bude to pěkný byt s nízkým stropem na hranici :) aspoň mi to tak přijde. blbý to je, ale tady v okolí bydlení pro jednoho jiné neseženu, rozhodně ne bez sousedů, s terasou, zastíněné před dopravou, se zahradou za rohem.
Lamickaspíš asi ne, protože potom by tam zas byly schody u všech vchodů (které jsou tak dva až tři, ještě to není jisté.
Potrefenáhusa prosimte, co to mas za kachle na podlaze v te nove koupelne? Myslim, ze neco podobnyho ma @jinx i?
Maminka bude rekonstruovat koupelnu, bude zase cela bila a libilo by se mi neco takovyho na podlahu a ji taky. Libi se mi i tohle treba, ale nevim kde neco takovyho v cz shanet, nebo je to uz standard? Ze to budou mit vsude?

0zero7 Máme z los kachlos v Karline ze série myslím 1900, hledat na mobilu je strasnej mord
voni maj i třeba v Siko, ale takový agresivnější vzory, chce to vidět naživo
Potrefenáhusa diky, zkusim to najit online!
0zero7 Potrefenáhusa los kachlos doporučuju, tam mají takových vzorů miliardu. ale řekla bych, že něco takového najdeš všude, kde mají větší výběr. i třeba keramika soukup.
0zero7 jo ja som podobne i v keramike soukup videla, da sa zohnat určite aj u nas
Inak nazov los kachlos ma rozosmial ![]()
Mrakoplas ale dlažby mají fakt pěkný, já jsem tam slintala.
0zero7 Tyhle vzory jsem videla v Archtiles, ale mozna byly jenom na prodejne.
Jiná Realita ja koukam kolik tech retro vzoru maj, fakt hezky, i ty s modrou...
0zero7 já mám od nich papírový katalog a tam jsou tak nádherné vzory, takové do modra, ale i třeba jemně květinové a podobně, úplně vidím všelijaké přímořské jižanské vily nebo anglické domky, kam by se to moc hodilo ![]()
Jiná Realita Jo hele tak to poslední máme, to Juvel. Já to na tom mobilu nemohla najít.
měli tam nádherný, já bych si vybrala ještě jiný, ale musel to bejt kompromis
a pak tam byly strašně krásný, co by se nám vůbec nehodily, takový petrolejovo/zelený a tak
Mrakoplas ale dlažby mají fakt pěkný, já jsem tam slintala.
No to rozhodne! Radsej to moc nestudujem lebo zacinam lutovat svoj vyber obkladov a dlazby ![]()
Potrefenáhusa takový jako mexický? já už jsem viděla tolik věcí, že bych potřebovala asi dvacet koupelen
taky třeba úplně boží mexicky pomalované umyvadlo a tak!
Jiná Realita Jo to je ale dobry dik! Ted resi jak se tam vsechno vleze, protoze chce navic sprchovy kout, tak ja koukam co kde jak skrz design, ze bude komplet bila vim davno, ted je tam nalepeny veliky zrcadlo s polici nebo teda takovym soklem taky s kachlema, ale to by se mi libilo dreveny, s tou bilou, plus nejaka podlaha s retro sedym vzorem. Zadny extra doplnky, to se mi nelibi, max zrcadlo bud v drevenym nebo nejakym zajimavym ramu, mosaznej nebo tak....
Jiná Realita popsat je neumim :-(
ja ty ručně malovaný mexický chtěla do předchozí koupelny, jen pruh, ale nesly nakombinovat s jinejma (jsou moc tlustý) a celou koupelnu by stalo moc peněz
a asi by se to i rychle okoukalo
Potrefenáhusa ha ted to ctu, ta se mi zrovna libi, akorat si nepamatuju z fotky ze ji mas, moc hezky!
Uka tu co se til libila pak, zejtra treba, uz mate hodin...
Jiná Realitame se libi ta plasticka co jsi davala, ale na to neni asi misto prave.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY