0zero7 No zkusím najít zejtra, oni jak to maj po sériích, tak na tom telefonu se to hrozne špatně hledá
design a architektura
Potrefenáhusa to jo, ja koukam na pocitaci, skoda ze nemaj u vseho ukazku jak to vypada ve vetsi plose v interieru!
0zero7 jeste vinci projekt - tam ti kdyztak udelaji obklad dle vlastniho vzoru a tech historickych maji spoustu.
Ginger Ty jo, taky super, dik. Cumim na to a nedelam vubec nic do prace samo... ![]()
0zero7 znam moc dobre, nastesti dlazba a obklad uz dorazili.
Potrefenáhusa taky si myslím, že výrazné vzory by se rychle okoukaly. to je dobré fakt na dovolené v mexiku, kde je to super, ale celý rok bych se na to asi koukat nechtěla. navíc se k tomu pak blbě ladí všecko. mám radši všechno neutrální, a pak k tomu můžu dát jakýkoli ručník, ubrus, utěrku, rohožku, cokoli.
Ginger
omg, ta mozaika, ten stolek s rybkami!
0zero7 ano, podobne, trochu jednodussi. Taky je mam z loch kachlos. Akorat teda za sebe muzu rict, ze showroom (vinohrady) posh, ale servis a hlavne schopnost s necim prakticky poradit, me neoslnily. Ale mohlo se to zmenit, navic maji i tu druhou karlinskou pobocku, tak treba jsem mela jenom smulu. Ale zrovna pred par dny jsem si nevim proc na pani prodavaku s titulem mgr (mela to na vizitce) vzpomnela a rikala si, ze to bylo hrozne pometlo :)
ale vyber maji pekny
Luster...
V jedna miestnosti sú dva lustre. Každý osvetľuje inú časť miestnosti, volili by ste rovnaké, alebo každý trochu iný. Plus v tej miestnosti je ešte osvetlenie kuchynského ostrovčeku. Ja proste neviem, ako to skombinovať. Luster vy sa mi páčil bambusovy, alebo ratanový, či z čoho to je. No proste boho, k zvyšku bytu by sa to asi hodilo, len neviem ci by mi nevadili tiene na stenách, ale čo nad ostrovček potom, u neho je trochu obmedzenie, že je elektrina vyvedená z bočnej steny a nie zo stropu.
paktofonika moji tchanovci maji kuchyn s obyvakem dohromady (je to ctvercova mistnost, dvere cca uprosred jedne steny, po vstupu napravo kuchynsky kout, nalevo sedacka s televizi). Dali si do kazde te pulky jiny lustr, coz jim asi prislo logicke, ale kdyz jsem tam poprve prisla do zarizeneho, strasne me to uhodilo do oci, takze po teto zkusenosti urcite doporucuju to sladit, aby to treba bylo z jedne rady, do kuchynske casti stropni a do obyvakove lustr, ale ve stejnem stylu. Asi jeste zalezi, jestli clovek vidi najednou obe svetla, nebo je to nejak clenita mistnost ze ani ne.
My mame spojenu jedalen s obyvackou a dva uplne rozdielne lustre. Nad stolom taky bambusovy z ikea a krystalovy v obyvacke. Vsetci ma prehovarali ze to bude divne ked nebudu rovnake ale teraz sa to paci. Mozno su len zdvorili, ale to je fuk. Aj tak si nakoniec das nieco co sa bude pacit vam.
paktofonika já mám (ve spojeném obýváku s kuchyní) svítidla ze stejné řady, ale v obýváku lustr na 2 žárovky + 3 žárovky ze stejné řady jako stojací lampy a v kuchyni (je tmavší) lustr 3 žárovky. Mám to jak jsem to chtěla a líbí se mi to víc, než každý pes jiná ves, ale myslím, že je úplně jedno, každý to má jinak
0zero7 Podobne uz dnes maji vsude. Maminka nebude mit problem neco podobneho najit.
baltik No ja som to napísala ale blbo, ale sú to dva lustre plus osvetlenie kuchyne.
Potrefenáhusa to jo, ja koukam na pocitaci, skoda ze nemaj u vseho ukazku jak to vypada ve vetsi plose v interieru!
Ale když si zadas třeba na pinterestu sérii a název modelu, tak u lecčeho ty realizace najdeš

paktofonika My máme tenhle ikeácký a žádné stíny to neháže
brrr Teraz majú v Ikei iba túto a tam nie je okolo žiarovky sklo a asi to bude nejaký tieň hádzať.

paktofonika ten mám a stíny hází (mně to neva), je hezkej![]()
Vilemina A myslíš, že miestnosť cca 30 m² znesie dva také lustre?
paktofonika Ja mam z tyhle serie stolni lampu a stiny to hazi moc hezky. Koupila jsem si ji hlavne kvuli tem stinum :) jinak ja kdyz jsem mela ve velky garsonce dva lustry, tak jsemje mela stejne, protoze jsem to nedokazala nakombinovat, aby se to hodilo. Mela jsem tam klasicky bodovky na liste, prestehovaly se se mnou i do noveho bytu nakonec :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY