paktofonika to bych asi nedávala, on je dost výrazný, ale beru to na náš prostor. My ho máme v kuchyni propojeny s jidelnou a obyvakem, což je prostor 10x4,5m a mám tam další dva odlišný lustry a funguje to dobře.
design a architektura
paktofonika te Ikeácky máme, a okrem teda jednorázového hysterického záchvatu môjho syna (ktorý keď bol malý neznášal akékoľvek zmeny v domácnosti) s ním nie je žiaden problém. Ak sa tými tieňmi myslí, že by robil nejakú mriežku, alebo čo, tak to nerobí.
paktofonika Tyjo, dva, to je fakt mega lustr ale... Mně se dost líbí, ale nakonec jsem ho zavrhla právě proto, že mi přijde do našeho obýváku už moc velkej, a to by tam byl jen jeden uprostřed místnosti o nějakých 27m2.
Ale jinak mi přijde lepší to sladit, určitě ty lustry nemusí být stejný, ale stylově aby to k sobě takňák šlo, my máme třeba pracovnu oddělenou od kuchyně s jídelnou stěnou ve které je okno, takže jsem vybírala do pracovny takový stínidlo lustru, který nebude vypadat divně, když skrz to okno bude z kuchyně vidět, to bych asi nezvládla to vůbec nezohlednit. Já si třeba dovedu představit jeden proplítanej bambusovej a k tomu třeba jeden drátěnej, že si budou blízký tou strukturou, oblejma tvarama...
Karoleena A čo si nakoniec vybrala?
jinx zajímavé je, že mám z los kachlos (zlín) podobné dojmy. strašně nóbl personál, který je nepříjemný, ve mně vzbudili dojem "sem nechoď, na to stejně nemáš". bezkonkurenčně nejhorší přístup ze všech prodejen, kde jsem byla (a taky jediná prodejna, kde jsem při každé ze tří návštěv byla sama).
paktofonika Hele me by dva tyhle nepripadly moc velky, tezky rict kdyz nevidime prostor.
Nad ostruvek Bych k tomu dala jen neco mega jednoduchyho. Industrialni lampy shora? Nevim co znamena ze elektrina je zboku
Potrefenáhusa dekuji za foto a za tip!
0zero7 Že ten elektrický kábel je na stene z boku poloostrovčeku, nejde zo stropu ako u klasických lustrov, preto rozmýšľam nad žiarovkami na šnúrkach, ktore pojdu z boku ,na strop dám háčiky a bude to visiet nad ostrovček.
paktofonika aha jo! To by slo. Prodavaj super snury obaleny textilem a ty edison zarovky
0zero7 No ináč sa to asi nedá, možno ešte podobná lampa akú máš/mala si nad stolom? To by bolo ale asi divné.
paktofonika myslis tu zlutou? Ta stoji na male polici. To bych asi dala vyraznej lustr ty zarovky.
Lampy leda mozna cerny a uplne jednoduchy. Ale nevim jak kdyz je nepovesis
Jiná Realita To je docela vtipné. jinx tady zmiňovala Los Kachlos už při své rekonstrukci a já psala, že s nimi mám taky jen blbou zkušenost a ta je teda stará už hodně let. Tehdy to bylo v Brně.
Jiná Realita notna Tyhle firmy nemaji rady male zakazniky, protoze je nezivi. Je to smutne, ale je to tak.
paktofonika
pro názornost, jaký hází stíny ( mám ho i v ložnici).
Janulik03 Taky myslim, ze se to nemusi rusit. A dle toho, co jsi sem davala za fotky, to musi byt pekne. Ja k vam pojedu jak do showroomu, az budeme zarizovat neco svyho, uz se snad pomalu zacne neco dit. Prosim te, na jedne fotce jsi mela vnucku v lehatku, nemas ho nekde po ruce aby jsi mi napsala, co to bylo za znacku, docela se mi libil ten pololeh, takovy akorat.
notna aha, ja uz tady i zminovala, uz ani nevim. Jako zbozi dodali, vse bylo v poradku a vcas, jen ten servis okolo mi prisel, ze trochu kulhal, nebylo to uplne profi.
Karja si mila ![]()
lehatko je znacka babybjorn. Je to super vec mala to miluje doteraz. Ono sa to hojda.

https://www.kociky.sk/tovar/baby-bjorn-lehatko-balance-bliss-cotton-s-hrackou-googly-eyes/
Vilemina Super, ďakujem za ukážku.
Asi ho kúpim, miestnosť má teda cca 40m2 takže teoreticky by to znieslo i dva no, skúsim ale pogoogliť niečo menšie k tomu.
0zero7 Myslela som, že máš tu lampu na stene a niečo ako Jielde, alebo si to nebola ty? Hľadala som teda v starých príspevkoch a podobnú má jinx nad stolom.

paktofonika Mam starou origo zlutou, ale na stenu nesla pripojit, tak je vysoko na polici nad jidelnim stolem. Ta cerna je super, ma totady myslim podobne nekolik lidi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY