paktofonika zde, lampa je tak cca 70 leta
design a architektura
Janulik03 Diky,na to nemam:-D, ale aspon vim,co cca hledat;-).
Vilemina tvl, toto nám vôbec nerobí a tiež máme biele steny...čím to môže byť? To je sranda...
slniecko 
mně to robí i v obýváku![]()
slniecko My jsme tenhle typ lustru meli v predchozim byte a to, jestli delal stiny, zalezelo na zarovce. S klasickou zarovkou je delal, pak jsme ji vymenili myslim za ledky? A stiny zmizely. Bylo mi to trosku lito, s nimi to doma vypadalo trochu jako v dzungli :-)
Já mám ráda naše "trsátko" ![]()

slniecko My jsme tenhle typ lustru meli v predchozim byte a to, jestli delal stiny, zalezelo na zarovce. S klasickou zarovkou je delal, pak jsme ji vymenili myslim za ledky? A stiny zmizely. Bylo mi to trosku lito, s nimi to doma vypadalo trochu jako v dzungli :-)
Presne to som chcela napísať, záleží to od žiarovky.
já se propracovávám je světlům taky :)
stropní jsou jednoduchá, nic jiného než úplně basic hranaté led placky tam nejde dát. ale co takové světlo na boční stěnu nad stůl do kuchyně? máte nějaký oblíbený tip? kuchyně bude bílý mat s šedou pracovní deskou a horní skříňky dubová dýha (asi, teprve zítra zjistím, kolik za to bude truhlář vlastně chtít a poněkud se obávám
) a kachličky, přestože jsem nechtěla moc spár, asi nakonec budou trapné a profláklé metro tiles :D a spotřebiče černé. já prostě nevím. prohrabávám tu favi, zatím mě zaujalo toto, ale fakt nemám představu, jak by to tam vypadalo. a navíc jsem nikdy neměla průhledné světlo, netuším, jak to svítí.

Jiná Realita a takova ta klasicka lampa na zed jak davala paktofonika by se ti nelibila? Klidne i dve jestli mas misto
Subway tiles nejsou proflakly, zalezi jak je to udelany. Videla jsem to i dost zmrseny.
0zero7 já jsem dnes viděla právě matnou bílou kuchyni a za tím lesklé metro. doteď jsem myslela, e by to vypadalo divně, ale nějak se mi to zalíbilo. jenže teď zas řeším, jak je položit - jestli řady střídavě, nebo kachličky přesně nad sebou, zarovnané podle hran
jsem nemožná.
Jiná Realita matnou bilou kuchyn mam v pronajmu i stim lesklym metrem, ted premyslim, jak to je poskladany, asi stridave, myslim, ze nad sebou to vypada blbe ne? Zkusim najit fotku
Moc to neni videt, narychlo lepsi nemam. Ale Myslim ze poskladany na klasiku je to hezky
0zero7 haha, díky, pěkný nákup :))
Jiná Realita si me odhalila, fotila jsem mamince a myslim jsem to pak i insta, obsese varenim no....
Divala jsem se i na to druhy skladani, moc toho neni, nevypada to tak blbe jak jsem myslela, trosku vic pitevni stylem, ale kdyz by se to hodilo muze to bejt dobry.
Moc se mi teda nelibi, kdyz to ma tmavy spary moc, at uz je to poskladany jakkoliv
0zero7 já určitě tmavé nechci, připadá mi to pak jak u řezníka:) sice to bude hrozně nepraktické, protože to asi hned zajde, ale čert to vem, já už fakt nevím, co jiného bych tam dala, už nemám sílu nic vymýšlet. truhlář radí sklo, ale já nevím, mně se to nelíbí.
i když on měl ve vzorkové kuchyni tuhle "moji", tedy dole bílý mat, šedá deska, nahoře dubová dýha a mezitím jemně zelené sklo. a jako nevypadalo to fakt zle, i když obecně se mi ta skla (ani barevné kuchyně) nějak prostě nelíbí.
a marazzi má novinku...kostičky...ach jo, proč nemůžou něco takového udělat v matu? já prostě nechci lesklou koupelnu.
Jiná Realita Ja bydlim v tomhle byte uz pres 4 roky a nic a to varim porad, tak bych to tak "cerne' nevidela, nevim teda co dali do spar, ale hezky je to porad, svetly taky.
Sklo je ok, zalezi jak kde, myslim, ze to vychazi trochu z mody, ale vypadat dobre to muze, to jo. Dej si co chces Ty a co se libi Tobe. Jeste bych poradila sutr v kuse, ale to se pak jeden nedoplati ![]()
0zero7 já se dnes dívala na šutr v kuse, který se dal srolovat :D nějaký ultra super thin obklad. ale metr asi já nevím, snad 8000 kč.
Jiná Realita nesrazí ti pocitově to dřevo nahoře už tak nízkou výšku místnosti? ![]()
Jiná Realita hele ale ty jsou hezky a nijak extra leskly se mi to nezda, uplne v tom vidim neco drevenyho do rezava mirne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY