pokud jde o plast do bytu, Kartell je jistota ![]()
design a architektura
jojo, prechodne jsem pracovala z domu, ale to se fakt nedalo.
zpetne se sama divim, ze jsem to vubec nejak vydrzela. minuly leto jsem si prave kvuli tomu pronajala kancelar, ktera me mimochodem ted po zdrazeni bude stat skoro tolik, co bydleni, haha. k praci z domu bych se ale uz nevratila, fakt potrebuju aspon trochu lidi kolem sebe.
mně se ta apartment therapy garsonka docela líbí, ono na těch fotkách bohužel ty věci působí jako bordel a chaos, i když mi přijde, že tam toho až zas tak neni, když si člověk odmyslí ty obrazy a stolky s věcma. Ty dekorace tam fakt přebejvaj, jinak mi to přijde ok. Já s tím množstvím krámů strašně bojuju, takže soucítím.
Ten dům nad tím mi přijde hodně zvláštní, zajímal by mě, jak by vypadal obydlenej, docela se mi to líbí.
já bych u práce doma strašně shnila, jednak mám docela otřesnou pracovní morálku, pokud to záleží jen na mně, což by znamenalo pracovat po nocích a jednak už se úplně vidím, jak bych strávila v jedněch teplákách celej tejden (nebo hůř, v pyžamu).
A mám pocit, že ty sociální návyky fakt malinko upadaj :-D
tak "obydlenej" bych ten prosklenej hajzlik snad ani videt nechtela...;-)
jinak nektery zabordeleny interiery co jsou treba uzasne stylovy atak.. vypadaji na fotkach fajn a i by se mi tam libilo-na chvili. si ale predstavim jak bych do toho vnesla jeste navic takovej ten provozni bordel (obleceni, nadobi, papiry, kocici zradlo;-)) a uz na me dou mrakoty:P
Na me je tech dekoraci fakt moc. Bych se tam udusila.
já čím víc na to koukám, tím mi to přijde lepší. Prosklenej záchod teda bych si asi odpustila, hlavně ten výhled z okna ven :-D
Ale píšou, že je tam ještě závěs, když je libo (našla jsem ještě jinej zdroj)
The kitchen and bath, located adjacent to each other, are segments of the uninterrupted continuum. Separated only by a plane of full-height clear glass, a curtain behind the plane can be rolled down when privacy is desired. The interplay between the public and private, connected by the domestic ribbon element, stimulates an atmosphere of voyeurism and eroticism as functions become exposed.

no vsak jak si myslis, ze to u me vypadalo? :D
Také dlaždice sme mali. Škoda ich.
Hezké, ale na těch schodech bych se trochu bála. Jsou úzké a nemají žádné záchytné body.
barbucha viktorka_od splavu Potrefenáhusa
No me se ten prvni na bydleni nelibi vubec, nemam rada ty dreveny obklady, jen mi to rpislo zajimavy jako neco jinyho, s tim pojizdnym stolem a tak.
Garsonka je zabordelena, to jsem psala uz s tim linkem, ale kdyby se tam udelal pruvan a polovina veci vyhazela, tak cajk.
To se mi libi docela barevne, kreslo a barovy stolicky, podlahy. Nelibi se mi ten slisovanej matros ze kteryho je udelany patro (celkove patro na spani neeee), nevim jak se tomu nadava...
Jeste se mi teda nelibi ty zaclonozavesy v predsini. eeee.
Barevně se mi to líbí moc, je to příjemný... ale ta divná dřevotříska teda fakt ne. Schody bez opory taky ne... a to patro je na spaní? Jako pravděpodobně nad záchodem/koupelnou? ![]()
Mne se to libi sakumprask hodne, krome tech okennich ramu teda. No a ty kanalizacni trubky. Trauma z detstvi...
mne sa páči tá drevotrieska, či čo to je.. kamarátka potrebovala vyriešiť dvere do kúpeľne v podnájme, dali jej voľnú ruku.. a takáto doska na koľajnici ju vyšla pár eur a vyzerá to naživo super.
Mi se ta drevotriska libi taky a jsem presvedcena o tom, ze nazivo bez filtru vypada este lip.
mně se to taky líbí, v jedný kanceláři, kde jsem byla, z toho mají podlahy a vypadá to taky dobře. Je to takový provozně průmyslový a od pohledu nic luxusního, ale taky se mi to zdá fajn.
no ty trubky leda asi zakrejt sádrošem, což se jim nechtělo, když tam maj ty krásný štukovaný stropy :-D
My máme přiznanou trubku na wc, natřenou lesklou černou barvou. Nám se to líbí, většinou se to líbí i návštěvám, ale musím říct, že v obývacím prostoru bych to mít nechtěla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY

.jpg?1413929050)