design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 22:12
Reakce na jinx:

Super, kam pujdou, koupelna? Kuchyn?

Offline Emerald
2687 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 22:18
Reakce na Janulik03:

Tak já si radši obstarám tři siláky na to, aby ta kamna před Vámi uchránili....

Online Kokoska
35131 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 22:22
Reakce na Emerald:

Kamna si klidně nechte, ještě si pamatuju, co to je skládat 5 metráků briket. Ale chci ten uhlák, to je umělecký dílo!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 01:40
Reakce na 0zero7:

jj, plus chodba. díky 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 07:01
Reakce na jinx:

Krásné kachle.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 07:15
Reakce na Bledule:

diky!

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 08:42
Reakce na jinx:

Ma štveš! Tie sú krásne, ja mám podobné predvybrané do kupelne na podlahu. Lenže tú budeme tobiť až budúci rok, aj to musím obhájiť, že už je to treba. Má totiž len 6 rokov od posledných úprav. Ale mne sa nepáči. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 08:47
Reakce na Janulik03:

zadne strachy, pristi rok se urcite budou porad vyrabet. A v koupelne je fajn se citit prijemne, takze co. 

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 08:49
Reakce na jinx:

Ja som vždy celá natešená, ked niekto niečo vynovuje, takže sa teším na všetky tvoje nové nápady. Len to sem suň pls. :)

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 09:30
Reakce na jinx:

dlaždičky moc pěkný!

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 09:45

líbí se mi moc tenhle byt

barevná kombinace je mi hodně příjemná, já osobně bych takhle laicky asi vyměnila místo pro sprchu a záchod, ale třeba to mělo nějakej důvod, navrch v plánu jsou nakreslené nějaké dveře k té sprše, které tam asi ještě nemají

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 10:03
Reakce na Potrefenáhusa:

ten byt vypada suprove na to, ze to je podle vysky stropu asi panelak v prizemi?

jen me prekvapuje to reseni koupelny, to maji normalne mokrou podlahu ze sprchy v predni casti mistnosti? nebo ma ta podlaha nejakej sklon? moc si to nedokazu predstiavit ...

edit: aha, rychleji pisu, nez ctu

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 10:06
Reakce na Lilly_Ku:

myslím, že ta podlaha bude určitě trochu vyspádovaná k odtoku, navrch v tom plánu jsou nakreslený nějaký dveře, ale taky mi to přijde divný, vzadu by mi ta sprcha přišla logičtější, ale třeba to z nějakýho důvodu nešlo?

Offline Vilemina
2364 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 10:08
Reakce na Potrefenáhusa:

Mně se tyhle dlaždičky , jak ty bílý, tak ty jako retro líbí moc, jen mám pocit, že do kuchyně - tedy obzvlášť k mému občas expresívnímu vaření by byly dost nepraktický... Ty v koupelně - na nějaký se chystáme v rámci rekonstrukce baráku, jen aby se brzy neokoukaly? Koukám na instagramu na tu skupinu ihavethisthingwithtiles, tam jsou tedy občas krásný dlažby! Myslím, žes mě na ni navedla ty, dík!

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 10:10
Reakce na Vilemina:

mně to přijde docela nadčasový, i když nápadný, však už se ty cementový dlaždice dělaj nějakej pátek. jinak mi přijde, že okoukat se může i to úplně nenápadný, co člověka trochu nudí už od začátku. Nesmí toho bejt samozřejmě moc, ale třeba takhle v tý jinak úplně střízlivý koupelně mi přijde, že se to snese i dlouhý roky

Offline Vilemina
2364 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 10:19
Reakce na Potrefenáhusa:

Jo, jo, moc se mi líbí to barevný ladění, bílá, dřevo + ty dlažky.  Mám ještě dost času si připravovat různý varianty koupelen a tohle se mi líbí moc. Jinak na vstupní chodbě máme zbytek dlažby, která byla typická pro konec 19. stol, prej a ten bych ráda zachovala.

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 10:23
Reakce na Potrefenáhusa:

byt vypadá moc hezky. ad sprcha - z praktickýho hlediska by určitě byla lepší vzadu, ale... čistě pocitově bych "průchozí záchod mezi dveřma" radši nechtěla, byl by mi příjemnější tak jak je. no ale nejspíš to bude mít nějaký ryze praktický důvod jako stupačky?

akorát teda z té sprchy musí být mokro uplně všude, na dveře je tam možná málo prostoru, to podle těch fotek asi nepoznám, jestli jsou dveře do koupelny panelákový šedesátky, tak to tak bude. no nejspíš tam mají/budou mít závěs, kterej samozřejmě na fotkách nevidno:D (a mně osobně by nevadil)

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 10:23
Reakce na Vilemina:

taky mi přijde zachováníhodná :-D

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 10:25

mně v tom plánu přijde, že dveře do koupelny jsou zašoupávací do futra. No v tý nudli se asi musely udělat nějaký kompromisy, já bych teda závěs nechtěla v malým sprchovým koutě ani za nic, buď nic, sklo nebo vanu.

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 10:28

výstřižek, kde je to víc vidět

jenom jsem právě nechtěla, aby se to nezvrhlo do debaty jen o tý sprše, ten byt mi přijde vážně moc hezkej a myslím tohle určitě nějakej důvod má