asi se to řeší nějakým sádrokartonovým kastlíkem. My ji teda máme na WC taky, bílou.
design a architektura
jee trubka! Tu budu mit taky - v koupelne a taky v kuchyni. Mne se to libi a architekt byl taky pro ji zachovat.
Je to pěkné, vzdušné otevřené, jen se mi nelíbí to zábradlí, které vypadá jak mříže a nevím, jestli bych si nepřipadala jak v kleci. A taky bych se bála těch lehkých koberečků, že bych se o ně přerazila.
jo, presne tohle zabradli znam a nazivo to moc prijemne neni. a nechtela bych jidelni stul (srdce domu) pod schodama. fotka hezka...
Mně se to zábradlí naopak líbí, ta bílá barva ten mřížovitý efekt zjemňuje. Měli jem podobné v návrhu na rekonstrukci domu, asi nebylo tak dlouhé, ale nevím, možná klame fotka a je to bráno nějakou technikou, která trochu mění perspektivu. Nakonec jsme se ho museli vzdát z finančních důvodů, kdyby jich nebylo tak bych ho tam moc ráda měla.
Mne to zábradlie pripomenulo spomienku z detstva, kde som do podobného strčila hlavu a potom ju nevedela vytiahnuť
....ale tak tu budú mať asi majitelia rozum a nebudú robiť také koniny....
My máme také zábradlie v činžiaku na spoločnom schodisku. Len také tmavo bordové. a nepáči sa mi to.
Nejsem si teď jistá, ale mám pocit, že jste chtěla vidět naše americká kamna, až je budu moct v Praze vyfotit. Tak tady jsou. A pokud jsem si Vás s někým spletla, tak se omlouvám.
To je nááádhera! A ten uhlák.. Jsem celá zelená ![]()
Díky, ještě je připojit ke komínu a naučit se v nich topit. ![]()
Roztápět pomalu. trvá to dlouho. Ale pak ještě dlouho hřejí, když topit přestanete.
Jsou to stáložárná kamna a topí se v nich koksem. Není to hodit pár polínek a hřát se.
Trochu věda, ale rychle byste se to naučili. A pak už je jen nechat sálat celou zimu ![]()
Božínku, tak to je krása. Ďakujem, že ste si znyslela. Navrhujem nezapájať, ja si pre ne idem. Som očarená. Inak , môžme si tykat? Už sama neviem s kým tykam a s kým vykam.
Ještě s sebou vemte tak tři siláky, jsou těžký jak kráva. ![]()
A klidně mi tykejte, mně to zatím nejde přes prsty, ale když mi tady někdo tyká, tak mi to nevadí.
Štartujeme auto. Kam mám vziať tých silakov? ![]()
Nevěřím, že jste tak narychlo sehnala hned tři.... ![]()
Na taková kamna bych sehnala i čtyři.
Jsou fakt nádherná.
Nevěřím, že jste tak narychlo sehnala hned tři.... ![]()
Stačí vojsť k zaťovi do baru a spýtať sa pri pulte. Keď sme prehrávali dom, tak sa tu vystriedalo toľko mladých chlapov, že keby som vtedy objavila v dome zlodeja, tak by som mu naložila niečo zjesť a uvarila kávu. Týždne sa tu motali rôzne typy. Takze no problém. No čo tie kachle? ![]()
Stačí vojsť k zaťovi do baru a spýtať sa pri pulte. Keď sme prehrávali dom, tak sa tu vystriedalo toľko mladých chlapov, že keby som vtedy objavila v dome zlodeja, tak by som mu naložila niečo zjesť a uvarila kávu. Týždne sa tu motali rôzne typy. Takze no problém. No čo tie kachle? ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY