aha. vlastne kazdej svuj byt jen blizko sebe. no... byt tim protejskem byla bych dost zklamana. chlapi to asi ale tak neberou:-)
design a architektura
Taky se mi ten byt hodne libi, momentalne mam v oblibe tyhle svetly barvy ala bily kafe a uplne nejvic se mi libi ta seda stena se stromeckama za posteli. (A dlazba v koupelne. Pripomnelo mi to kostel Jana Kritele v Ejn Kerem u Jeruzalema :-) )

no to né, prece spolecna kuchyn a jen jedna koupelna! ![]()
Já jsem to měla taky tak, asi i kvůli tomu, že jsem celý dětství snila o vlastním pokoji, mohl by být úplně pidi, a pak jsme dlouhá léta spolubydleli, od hodně punkovýho stylu 6 lidí v 1+1 po různý o dost míň drastický formy, a to i ještě chvíli po třicítce, kdy už to v našich končinách není úplně běžný. Prostě nějakou svou čistě vlastní místnost jsem dlouho neměla, vždy jsme tam byli minimálně dva.
Tak to by můj takovej můj sen, akorát že když si ho teď můžu ve vlastním domě splnit, tak jsem zjistila, že mi ta pospolitost vyhovuje, takže i když bych mohla mít vlastní budoár, nebo třeba pracovnu, tak máme pracovně herní část (kde trávíme nejvíc času) v hlavní obytné místnosti, kde jsme oba plsu psi plus donedávna morče a dvě akvárka. Čímž nechci říct, že tam nutně dospěje každý, ale u nás to tak nakonec nějak vyšlo.
kontrolni otazka! ma ta koupelna ve tve predstave dve umyvadla?![]()
ne beze srandy: oddelene loznice si umim predstavit po 30 letech manzelstvi, zdravotni duvody atd.. ale chtit je nekdo s kym teprve chodim... na me uplne padla uzkost
ono je to bydleni o samote fakt navykovy bych rekla... ja bydlela sama (resp s vetsim jednim ditetem takze to se nepocita) celkem kratce a uplne jsem citila jak jeste chvili a uz nikoho nesnesu
to jsou krásný dlaždice, já byla takhle v naprostým vytržení v Portugalsku z azulejos. A u sebe jsem původně chtěla bílou koupelnu a do toho pruh ručně dělaných mexických dlaždiček v podobným duchu, jenže ty ručně dělaný byly tlustší a nakonec to nešlo.
To věřím, máme jednu samotářku v rodině, teď po pár letech si zvyká na nárazový spolubydlení (partner žije v jiným státě) a je to pro ní teda záhul :-).
Von ten kostel staveli Spanele, jestli se nepletu (nebo spis teda tu vnitrni vyzdobu), je tam tech modrejch dlazdic hodne vzoru a je jima voblozenejj celej interier, zdi, sloupy...
to je v tom Portugalsku právě taky, mně se to hrozně líbí. Nebo pak ještě toho jsou tuny myslím v Maroku, ale tam jsem nebyla.
dlazdicky v Portugalsku ![]()
nema, umyvadlo jsem ochotna sdilet i uklizet :D
bydlim sama poslednich sest let a je fakt, ze jsem na to dost zvykla a spolubydleni bude pro me hodne velka zmena.
proto asi i ty fantazie o obrovskym bytu. ono se to asi nejak utrepe jako vsechno :)
Dcera kupila byt, ktorý mal spoločnú stenu s bytom jej partnera. To teraz preburali a maju obrovský byt. Len miesto kuchyne v jej byte si urobili velikánsku kupelňu s vaňou v priestore. Takže maju dve kupelne, jednu maličkú s pračkou a sprchovým kutom a druhú na relax. A ešte že keby sa rozišli, tak postavia len novú priečku. Na otázku, kde bude kuchyňa mi povedala, že má predsa pizzérku, tak načo kuchyňu aj doma. ![]()
znacka ideal!
chi a já zas ze zkušenosti doporučuju ty umyvadla dvě.
ještě teda že se vracím k tomu postovanýmu krásnýmu minibytu - já si až teďka rozklikla i odkaz kde je víc fotek a info, a teda postel šířky 160 cm neeeeeeeeee to sem měla a to se fakt dva musejí mít hodně, hodně rádi;-)
jedna kamarádka si právě takhle nezvykla a krachnul jí na tom dlouhodobej vztah. dokud byl na dálku s tím, že byli spolu sice klidně 2-3 týdny v kuse, ale prostě každej se pak vracel do svýho vlastního bytu, tak ok. ve chvíli, kdy měl naopak ze společnýho bydlení jeden z nich na skoro stejnej čas beztak odjíždět, to nešlo.
ja si tohle uplne dokazu predstavit, jak to bylo. predposledni vztah jsem mela taky tak - klidne spolu dva tri tydny v kuse na dovolene nebo jakoze na navsteve, ale pak kazdej do svyho.
jako na druhou stranu ono se to neda lamat pres koleno, proste pro nekoho treba spolubydleni neni ...
ja teda jsem ted rozhodnuta, ze to zkusim, ale myslim, ze to neni zadna charakterova vada, jsou proste lidi, co potrebujou hodne vlastniho prostoru, a kdyz to jde zaridit a najdou si nekoho, kdo to ma podobne, tak nic proti nicemu.
160 je normální šířka. My máme 140.
no já měla 160 celkovou šířku postele, v tom 140 cm jedna matrace. a teda když se ještě doprostřed vecpalo dítko (a v noci natočilo naštorc) bylo to dost strašný
však jasně, když to vyhovuje oběma tak v pořádku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY