design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Potrefenáhusa
38688 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 07:24

rasaNori jak souvisí bordel se svátkem, narozeninama a vanocema? 

je s nima kříž, já tu teď na to budu zblízka koukat několik let, tak to fakt potrebuju hezky a funkční 

Offline rasaNori
8825 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 07:28

0zero7 prosim te jsem sedela do pul 1 v noci u fotek, a zjistila jsem ze mam asi 4 fotky jak to tu vypadalo predtim:D patro je pristavba, takze vsude sikme stropy, loznice byla svetlounce fialova, pokoj holek horcicove zluty, moje pracovna jedovate zelena, chodba nahore oranzovo/bordo, desne zabradli jak na zamku, vsude koberce typu zatezak, dolni koupelna jasave zluto modra. Ti co tu bydleli pred nama, tak si ten stolety dum rekonstruovali sami a taky to podle toho vypada... Narvali do toho 3/4 milionu, a ke konci rekonstrukce se rozvedli. 

Offline Karuna
příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 07:28

Mulen vlnene koberce ma Javorina. Nechávají si je dělat v indii

Offline rasaNori
8825 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 07:34

Potrefenáhusa psala jsem rychleji nez myslela :D vytrizuju holkam kramy a mam to tady roztahane a sikla by se jeste jedna komoda a to pan tvorstva nerozdycha.

Navic nas v zime ceka rekonstrukce vedlejsi bytove jednotky, muz tam ma tohle monstrum a chce ho do obyvaku, takze u nas bude jeste veselo...

Offline Jimik
příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 07:46

Mulen Jsem ráda, že Levi zaujala. A co se potahů týká, tak mají nejen spoustu barev, ale ještě několik struktur vazby potahové látky. Moc mě bavilo se těmi vzorníky probírat, ale udělat finální rozhodnutí byl boj.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 08:05

Jimik jo, my finální potah u Jecha taky vybírali dlouho. Škoda, že tenkrát asi neměli tu Levi, odpovídala by našim požadavkům a navíc by pod ní zajel vysavač, pod naši nezajede.

Offline Mulen
4988 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 08:24

Jimik přesně, ale já budu chtít co nejodolnější. Teď je naše pohovka hrozně flekatá, chci se tomu ubránit

Evaeva To že pod ni zajede vysavač je velké plus.

Karuna kouknu se. Zatím jsem se kochala na carpetvista

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 09:48

Mulen my máme tmavě hnědou ze střední kategorie, myslím. Fleky po čtyřech letech žádné, nikdy jsme ji nečistili, jen lokálně, vypadá pořád stejně. Jediné co mi přijde, že by asi bylo potřeba obnovit impregnaci, dřív tekutiny dělali kapičky, teď se víc vsákávají.

Tenkrát tuhle na vysokých nožkách asi neměli, protože naprosto odpovídá našim požadavkům a líbí se mi víc, než ta naše.

Offline Mulen
4988 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 09:57

Evaeva to je pech, že ji tenkrát neměli.. Ta impregnace, dá se obnovit? My po těch letech s děckama nějaké fleky máme a to nemáme volně pobíhající domácí zvířata. A taky teď máme takový ten jakovy sametový povrch či co, jak se po tom přejede dlaní, trochu to změní odstín.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 10:29

Evaeva Ta Levi byla horká novinka na veletrhu na podzim 2019 v Letňanech. My marně vybírali sedačku 2 roky a tahle najednou splnila všechny naše požadavky. Představil nám ji tam myslím nejmladší syn pana Jecha a říkal, že tahle sedačka je z velké části "jeho" dítěte, že chtěl aby měli v nabídce něco, co by si chtěl dát domů i on, prostě něco lehčího než klasická sedačka. Fakt se jim povedla. Máme také potah z té střední třídy a zatím se všechno vyčistilo, ale uvidíme až poporoste junior, jak bude odolná. Celé čalounění jde sundat a vyčistit, což byl jeden z našich požadavků.

Offline Mulen
4988 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 10:39

Jimik jak dlouho trvalo, než vám ji dodali?

Offline Jimik
příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 10:49

Mulen No, vzhledem k tomu, že to byla novinka, tak to trvalo. Myslím, že to bylo 12 týdnů, ale byly v tom Vánoce a konec roku.

Offline Mulen
4988 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 10:50

Jimik to bude asi stejné. Dívala jsem se, že do vánoc garantovali objednávky učiněné do půlky srpna. Štve mě, že si ji nemůžu osahat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 10:51

Jimik jo, ta naše je klasičtější. My potřebujeme s úzkými područkami, aby nezabírala tolik místa a to byl problém nějakou najít, tahle byla asi jediná, co vyhovovala i po designové stránce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 10:54

Mulen ten sametový povrch se blbě udržuje, my máme klasickou látku, dost dělá taky ta barva, do světlé bych nešla, to by u nás nevydrželo čisté. K té impregnaci, myslím, že se na to prodávají nějaké spreje a mám dojem, že to umí obnovit i firmy zabývající se čištěním.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 11:02

Mulen To chápu, tohle chce prostě vyzkoušet. Mě vyhovujeme, že je ten posed takový pevnější. Nemám ráda sedačky do kterých se člověk zaboří. Tahle se příjemně poddá, ale nepropadne. Už zním skoro jako placená reklama, ale fakt jsme s ní maximálně spokojení.

Online continuity
42731 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 11:12

U nás na té světle látce nejsou přímo fleky, čokoládu a podobně věci z toho dostanu dobře. ale je taková uvalena, hlavně od vlasu. vyčistit to jde, ale je to zbytečný vopruz. 

Offline rasaNori
8825 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 11:47

Tady je treba jak vypadalo patro:

Tady loznice:

Online continuity
42731 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 12:33

rasaNori ty jsi stejně statečná žena. My od jara ještě nemáme vymalované všechny pokoje.

Offline Janulik03
20161 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 13:44

rasaNori ta oranzova a zlta mi pripomrnuli moju obyvacku na byte. Vtedy to letelo