design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Mulen
4988 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 23:12

0zero7 barvu gauče nevím, stěny bílé. Křesílko je zelené :)

Offline Mulen
4988 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 23:14

0zero7 a jeden ten domeček pro panenky může jít do dětského pokoje, druhej asi zůstane v obýváku :)

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 23:28

Mulen domecek neva, jaka barva by se vam libila, gauce? Zeleny kresilko ti nevim, je to takova ta hraskova zelena se drevem svetlym? 

Offline Mulen
4988 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 23:33

Já právě barvu gauče netuším ,neumim si to představit. V nejhorším asi šedá. Křeslo má ty područky tmavě hnědé, asi jak ten stůl. Hráškově zelené. Nebo co vlastně nevíš? :)

Bude to všechno dohromady vypadat blbě?

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 01:06

Mulen budu drsno jo, zname se jak dlouho? 25 let nebo tak? hi

To kresilko, jestli je to to, co si myslim, ze mozna je, se mi zda pase. Ale mozna jsem uplne mimo, soudim to jen podle toho obrazku z pocitace!

Barvu gauce bych vybrala podle toho jak moc to chces prakticky, co se ti libi a pak co se hodi k tomu drevu. Jestli je to stredni hneda do rezava, muze byt hezky horticovy gauc treba, nebo tmavsi modra. 

Stolek je bozi, ten se mi libi moc moc!

Ja bych se vylozene nebala barev, jestli tam toho moc nemas co by bylo jako dalsi element, tak klidne do zluta, nebo khaki (i jinou zelenou). Planujes neco na zdi nad to?

Tady jsou nejaky zluty pohovky, samo ne vsechny jsou dobry nebo napadove pouzitelny, ale par jich ma na fotce nabytek do hnedorezava coz by mohlo byt podobny jak mas doma a libi se mi to. 

https://www.homedit.com/yellow-living-room-sofa/

Mrknu jestli nejsou nekde do zelena treba, akorat by se to asi mlatilo s kresilkem, jestli zustava. 

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 02:48

Mulen tak kreslo houpaci nechas. To je v pohode. Zas to nehrot. Musi ti to Hlavne vyhovovat plus teda s detma atd. 
Fotka hezka. Na inspiraci dobra. 
ASI bych zacala Hlavne pohovkou Pac soliter. A neopakovala bych barvy jinde, to pak vypada desne bydlenkovsky. Podle me lepsi to neladit moc. Jestli to teda vysvetluju dobre

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 05:06

Karja Ja som kedysi na kvetiny vôbec nebola a zabila som všetky. Postupne mi došlo, že som si kupovala tie nesprávne. Než mi to došlo, zabila som pár orchideí a fikusov. No a teraz na jar som si po asi 5 rokoch zmyslela, že skúsim znovu ten fikus. Už ho nemám, opadal, citlivka jedna. Sem tam mi nejaká kvetina zahynie, hlavne v zime sa im u nás v byte nedarí, ale väčšina to zvládne. A ja na akési zachraňovanie a množenie nemám nervy, to kúpim radšej novú kvetinu.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 05:11

0zero7 Ja takisto sprchujem, ale hlavne v lete, teraz už zalievam opatrne. To fakt ale záleží na podnebí a byte samotnom. V minulom byte kvetiny potrebovali inú starostlivosť než dnes. Na fotke je tak tretina monsters musím zvlášť, tie sa tam nevojdu, ale tá tvoja je moc pěkná, to tie moje tak pekne listy nemajú.

Offline Janulik03
20161 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 05:21

0zero7 oboje je pekne

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 06:11

paktofonika Ta alocacie je krasna!! 

Janulik03 diky! Jsem zvedava na lampu. Pujde na nocni stolek

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 06:12

Janulik03 Jo a jedno povleceni se mi libi. Ale

nevim Jestli to za ty penize je ok kvalita. Bily s cervenou paspulkou dokola

Offline Janulik03
20161 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 06:17

0zero7 kde ake?

Offline Janulik03
20161 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 06:20

0zero7 inak my mame stare kreslo halabala a zvazujeme ho potiahnut. A nevieme vybrat. Ja som chcela tmavo zelene alebo taku sytotmavu modrozelenu farbu, muz ze mozno aj svetla ako sedacka by mohla byt. No bude to tazke. Cez den skusim vyfotit. Viac hlav.....

Offline Janulik03
20161 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 06:32

0zero7 myslim ze som ho videla nazivo v sivej s paspulkou. Je to bavlna a lyocel co je super zlozenie. A vyzera super

Offline Potrefenáhusa
38688 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 06:32

Ty kytky mate krásný, tady se kytkam moc nedaří, ani je není kam dat, máme uzoučký parapety a celej dům dost tmavej. Hodně jim pomaha letneni, pak půl roku skomiraj

rasaNori to má tak hodně chlapů, dokud to slouží, tak dobrý 

muj má navrch nechuť k věcem a nábytku a už mě to celkem točí, protože ty krámy proste nemám kam uklízet. Aktuálně dětský krámy v obejvaku a bude se to zhoršovat 

jen kvůli komode na mimini věci co bylo řeči, fakt vůbec nechápe, ze je ty věci potřeba někam uložit 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 07:09

0zero7 keď to nechám na mužovi, obývačka bude hotová tak v roku 2025 On to chce všetko robiť sám, ale svojím slimačím tempom a o každej blbosti sa rozhoduje veky. Typické váhy. A naviac perfekcionista

Asi to urobím ako rasaNori a pustím sa do toho sama 

Ale jedna pozitívna správa, v našom meste otvorili výdajňu Ikea

Offline rasaNori
8825 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 07:14

Potrefenáhusa pokoj holek a moje pracovna jsou jedine mistnosti, ktere s nim nekonzultuju, protoze by me z neho asi uz slehlo. My tu mame ted navic desny bordel, starsi ma na konci listopadu narozky, svatek a pak jsou vanoce... A kam ty kramy dame je mi zahadou. V herne je navic stary gauc, ze ktereho odpada kozenka, ja jsem z nej uplne ricna ale ne, prece je jeste dobry... 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 07:15

Potrefenáhusa No na jar a v lete sú vždy pekné (fotka z leta) teraz už to ide s nimi dolu kopcom, ale photos a philodendron sú držiaky, tie rastú a sú pekné i v zime. Monstery mám nie úplne najkrajšie, hlavne kvôli svetlu asi?

Offline Mulen
4988 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 07:16

0zero7 nejsi drsná Dobrý tipy, odpíchnu se od toho. Křesílko je ale moje srdcovka, to nedám Zkoušela jsem najít lepší obrázek na netu, ale nenašla. Časem ho asi nechám přečalounit.