Mulen ty delas domecky pro panenky? A mohla bych je videt? :D
design a architektura
rasaNori
vyfotím. Teď tam má syn online hodinu, tak pak.
Mulen ty delas domecky???![]()
711990
jeden jsem dělala novej a druhý, (tipla bych tak sedmdesátiletý) jsem opravovala. Ale to byla kompletní rekonstrukce, byl udělanej z hrozných materiálů. Já se pak pochlubím :)
Mulen no dva uz jsou mnozny cislo:D jsem moc zvedava!
Mulen tak ale to bude velká změna, pokud zůstane jen nábytek (skřínky) a zbytek (sedačka, barevnost) se změní. Jako aby to nevypadalo, že si tady vyskakuju. My včera zjistili, že děti proskočili gauč, takže nás ta výměna čeká taky dřív, než jsem si myslela.
A domečky bych taky ráda viděla!
Mulen tak já som to zle pochopila. Myslela som, že jde o komplwtnu rekonštrukciu, nie len o zmenu pohovky.
paktofonika jako asi fakt půjde jen sedačka a koberec a pod oknem bude nové topení. Ale i tak to bude podle mě změna, ta stávající sedačka je fakt monstrózní a ten nábytek tam teď máme pošoupaný jinak. ![]()
MaeGandal děcka takhle skáčou na gauči u našich, tak abych je varovala ![]()
Mulen tak naše děti už jsou velké (a koukám, že tam mám hrubku, ale byli to zejména kluci
) a gauče z Ikea máme taky přes 15 let. Takže skákání z jednoho na druhý a bylo. Akorát že minulý týden takhle zničili postel pro hosty, tak už se to nějak nasbíralo.
Mulen to zmena to určite bude, ja len že by som ti neradila vyhádzať polku nábytku, keby som to bola vedela :)
Evaeva Mám sametovou sedačku v petrolejové barvě a teda na údržbu si ji absolutně pochvaluju. Když jsem rychlá, tak se přes chloupky nic nestihne zapustit do látky a zatím úplně cajk. Bahno z kočičích tlapek, čokoláda, drobky, červené víno - žádné fleky nejsou. Při běžném úklidu ji vyluxuji a učešu vlhkou utěrkou. Jsem z ní furt hodně nadšená.
paktofonika
aha, já jsem to tam na začátku psala, ale asi to zaniklo.
Mulen no to vieš, kto to má všetko čítať, mňa vždy zaujmú obrázky ![]()

tohle je ten první, dělaný od píky

trochu jsem obšlehla Lundby domečky ![]()
Mulen Tak to je opravdu nádhera! Ty dlaždičky v koupelně![]()
![]()
a tohle je ten starý, ten se mi nedaří pořádně vyfotit. V podstatě není hotový ani jeden, u prvního nemám dodělanou terasu ![]()

No a je tam vidět kousek toho obýváku ![]()
Sweet Potato dík
, dlaždičky pokládat byla fakt piplačka, po jednom ![]()
Mulen to je nádhera ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my