Mulen ty domečky jsou vážně super, jsi moc šikovná
design a architektura
Mulen krasne to je ![]()
Jste všechny zlaté
Jako piplacka to je, ale já jinak moc trpělivá nejsem, takže tato výmluva padá![]()
Ono by se toho dalo vyrábět mraky, těch návodů co na Pinterestu je, ale u nas, jak je to mrňavý, tak se to hned poztrácí.
711990 kuš!![]()
Kan krásný. Mamka mela po babicce právě tu knihovnu, co je v podkroví, ale nechtěla mi ji dát, tak jsem si na ebay sehnala tu samou. Tenkrát se vyráběl fakt krásný nábyteček
Mulen tak to je bomba! Jsi úžasná, z toho by mě jako malou holku nejspíš ranila mrtvice samým štěstím.
Jinak dcera si s tím přes den hraje a já to pak večer uklízím. Ale tohle miniaturní uklízení mě baví![]()
Pinot Noir že jsem se nepochlubila dřív! Mám svých 15 minut slávy![]()
Akorát mě pak dcera nutí abych si s ní hrála s panenkama a to už mě tak nebaví![]()
Mulen to je nádhera, úžasné. Já měla ty nabytecky jako dítě. Máma to schovala, ale teda tohle je opravdu vymakané. ![]()
Mulen Tie domčeky sú úžasné.
Mulen ako si písala, že chceš vlněný koberec, tak já mám z Ikei radu Stokholm a som velmi spokojná. :)
Mulen já myslím, že už jsi kdysi psala o renovaci domečku pro panenky. Jsi dobrá, povedly se.
dorota continuity dik![]()
Tak Betty jj psala, loni v prosinci![]()
paktofonika podívám se, máme vlastně už cca 15 let vlněný koberec z IKEA v ložnici a jsem s ním spokojená.
Mulen Ty domečky jsou fakt úžasný.
Mulen Teda tyjo! A v prvním bydlí (taky) lemur ![]()
Mulen prej destruktivni! HAHA.
Hele ty potahy na strankach (pohovky) jsou hezky. Libi se mi ten hrubsi. Uz tusis jakou barvu? Asi to chce neco praktickyho, ne uplne svetly. Vynechala bych hnedy a tmave bezovy, to je nuda (ne vzdycky teda, kazda barva samo jde dobre a spatne) Ja kopu za horticovou. Mozna olivova? Seda by sla urcite... ale je to trochu safe a hodne frekventovany ted. Nahod nejakou fotku co nam ukaze jak hnedej je ten nabytek. Jaka hneda, jestli do rezava nebo jina. Klidne z netu neco co ma stejnou barvu
Mulen Ikea ma ty vlneny dobry, malem jsem koupila zlutej do loznice, nakonec neco jinyho teda, ale dobrej byl. (uz ho nedelaji, byl z druhe ruky)
0zero7 zítra to vyfotím na denním světle. Hořticová by se myslím s ním bila, ale možná ne
. Mě zaujala ta žlutá, modrá by asi taky šla. Ale co pak křeslo. Pamatuješ, jak jsme říkali, zelená modrá, pro blázna dobrá?![]()
![]()
Mulen Modra vypada dobre, ale u toho zalezi nejvic co k tomu je, tahle muze vypadat barevne i mimo, tady to dobre dojedou ty veci na zdi, je todiky tomu fresh. Hele ty parkety u modre pohovky, neni to barva jak mas ty knihovny?
Mulen plus kresilko zeleny muzes nechat predelat na jakou barvu chces. Zelena modra jde i dobre
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my