Mulen a i ten nábytok si robila sama?
design a architektura
Mulen to je neuvěřitelný! seš úžasná![]()
Mulen wow! na to se dají někde ty prvky koupit? Dveře, okna, světla... a jak je to celé velké? jsi strašně šikovná!
Moc vám děkuju![]()
Nábytek tak půl na půl, třeba to křeslo dole (někde je zašantročené ještě jedno) , krb a dřez v prvním domečku jsem dělala, většinou podle návodů z pinterestu. Jinak to sháním po Aukru, na německém nebo anglickém ebay a židličky v první kuchyni jsou z vetešnictví v Praze.
Dveře a okna se zaplaťpánbůh dají koupit už hotové.
A světýlka jsou taky půl nová a půl stará, ty jsem většinou musela zprovoznit. U prvního domku mi s elektrikou pomahal táta, u druhého jsem to dělala už sama![]()
Mulen WOW!A ty svetlyka!!!! Kde muzeme objednavat?
Kan tipujem, že Ficus lyrata.
Kan ficus lyrata, jak píše paktofonika
Mulen ty domečky teda jsou! ty světla, římsy pod stropem!
Mulen waau, to je splneny muj detsky ( vlastne i nynejsi ) sen, nadherne! Delas na zakazku? ![]()
Mulen jeee, domečky
Tím se baví jedna kolegyně z práce. Z rozebranych tužek a korálků a dalších komponent vyrábí světla, nábytek, dokonce i mlýnek na maso, vše v poměru 1:24. V praci mikroskop, po praci domeček ![]()
Mulen domečky jsou úžasný, jsi moc šikovná ![]()
Mulen Ty jo, husta jsi! To jsem nevedela, ze vyrabis! Obdivuju, ja bych na to nemela trpelivost a letelo by to do rohu po pul hodine, krasny jsou, zavidim tem holcickam ( a chlapeckum) co si s tim budou hrat!!!
paktofonika MaeGandal Díky!
Mulen. Jako dítě jsem měla tento nábytek, vyhrála jsem si s ním hrozně moc a klukům to nic neříká, koukli na to do krabice a hmmm nic.

Mulen wau, tie domčeky sú nádherné, chcem byť tvoja dcéra!
Mulen To je naprosto úžasné! Hned bych si pohrála
.
Mulen ty si šikovná!
Mulen to je moc krásný! Až budu jednou v důchodu, postavím taky takový domeček
snad už v té době budu mít trpělivost :)
Mulen a sakra, to bude drahy![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my