0zero7 vo veľkom svetlom priestore si myslím, že v pohode. V menšom, to už neviem, nemám veľmi bunky na interiérový dizajn.
design a architektura
paktofonika teda, ja si te lampy nejdriv nevsimla, je vtipna!:-))
paktofonika jo to chce misto ta barva.
0zero7 a toho žltého koberca Stokholm je škoda. Ešte naposledy som ho v Ikei ešte videla. Musím sledovat, či neprestanú predávať i šedý, kúpila by som ešte jeden.
paktofonika prý je to z materiálu, který stačí jenom setřív vodou, ale úplně tomu nevěřím. Na tohle by byla lepší modrá, nebo mě napadla podle obrázku 0zero7 tmavě zelená.
A ta lampa je dobrá ![]()
Ty koberce k té žluté pohovce jsou parádní. Já bych je dala i k modré nebo zelené ![]()
Mulen aha, no to doba pokročila. To by bolo dobré, ak by posielali vzorky a mohla si si to vyskúšať.
Mulen no setřeš třeba vylitý čaj, ale ty světlé potahy podle mě za čas zajdou a to jen vodou nepůjde.
Evaeva paktofonika no právě, to co slibujou je jedna věc, ale jak to bude fungovat po letech je druhá. Ale jinak ty potahy od sedačky co mám vybrané já jsou snímatelné.
Ještě ke žluté pohovce, takhle velký soliter ve výrazné barvě na malým prostoru se brzy okouka.
Nemate prosim tip na peknou a pohodlnou skladaci zidli k jidelnimu stolu? vymyslela jsem si to jako darek pro bratra na vanoce, protoze k nemu chodime slavit vsechny narozeniny, nebot ma nejvetsi dum a stul, ale pote, co jeho deti odrostly detskym stolickam, si uz nemame jak vsichni sednout. diky
Ještě ke žluté pohovce, takhle velký soliter ve výrazné barvě na malým prostoru se brzy okouka.
![]()
Akorát se docitam na konec, abych to mohla napsat.
continuity Tak Betty Já si to úplně nemyslím, spíš se bojím toho omatlání.
tak jsem si hrála s barvama té pohovky..

0zero7 než jsem si vzpoměla, že jsem chtěla tu knihovnu vyfotit na denním světle, začalo se stmívat.

Mulen a na skříňkách sú modré fronty, alebo to skresľuje?
Mulen uz to bylo ale ta zastena je napevno?
Mulen myslim, ze tu zlutou mas moc svetlou na tom nakresu, a co ty sedy zdi, rikalas bily. To uplne zmeni tu mistnost ne?
Knihovna je svetlejsi nez jsem myslela, to je fajn!
paktofonika to zkresluje
Candance no je to privrtane ke stropu
Mulen no a aká tam je farba? Alebo to je drevo? Steny súhlasím s agentkou, že by asi bolo dobré tam dať bielu, aby to neskreslovalo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my