0zero7 zkusím ztmavit. Zdi rozhodně bílé, barevné období mám chválabohu za sebou ![]()
design a architektura
paktofonika aha, je tam bílá. Ty stěny jsou taky bílé , jen v tomhle pohledu se bohužel jeví šedé :(
Mulen co dat ty dve knihovny k sobe - misto stolu a stul dat misto domecku ke dverim a ten domecek pred okno a kreslo do stredu mistnosti ke gauci?
Mulen pripadne co dat modelarsky stul k oknu - priznat ho, mas byt ma co pysna a cele sezeni s gaucem posunout trochu ke dverim?
paktofonika aha, je tam bílá. Ty stěny jsou taky bílé , jen v tomhle pohledu se bohužel jeví šedé :(
aha, to je skoda ze se to zobrazuje jako sedy
Mulen co dat ty dve knihovny k sobe, stul dat misto domecku ke dverim a ten domecek pred okno a kreslo do stredu mistnosti ke gauci?
knihovny spolu kam? Udela ti to dalsi soliter docela velkej, takze to musi fakt byt zamer. Solek kdyz se posune od gauce, tak kam si das drink? ![]()
0zero7 stul modelovaci ke dverim
Candance aha! O stolku nebyla rec vubec, chapu! Kafe musim dopit :)
Mulen mne by sa tmavomodrý gauč páčil a asi je to i celkom praktická farba, farebný akcent môže byť vo forme vankúšov, deky, alebo nové čalúnenie na kresle. Predsa len tá hrášková (z vlastnej skúsenosti) nie je úplne dobrá farba na kombinovanie. No a tú zástenu by som dala asi preč.
Mulen tu zastenu bych dala asi pryc
Candance Ten modelářský stůl bych úplně nevystrkovala, nedá se tam úplně udržet pořádek.
Myslím, že u dveří by zas zavazel. A taky jsou nad ním police, ty jsem tam nestihla dát.
No ta zástěna, pořád nejsem přesvědčena, že ji mám dát pryč, spíš jsem kdyžtak chtěla vyměnit ty panely.
paktofonika začínám se přiklánět k tmavomodrém u gauči, zelená když tak taky tmavá.
Mulen tmavo modry gauc by sa pacil aj mne taky az petrolejovy
Mulen akurat by som nedala citronovo zlty ale tmavsi. A kludne moze byt,
Janulik03 já v tom programu nemůžu trefit tu správnou žlutou ![]()
Mulen a ta uzka knihovna by nekam jinam nemohla jit?
Mulen to je v pohode ja by som to ani nenakreslila ![]()
Candance mohla určitě, teď je u okna vedle toho nízkého podtelevizního kusu.
Mulen myslim, ze uz tak je tam dost rusivych prvku... takze, co bych udelala ja (a nic to samozrejme neznamena :)), zeleny gauc a stejne kreslo, at se to propoji. Bile steny, bile nenapadne se stenou splyvajici zavesy. Zelenou zopakovat treba na polstarich na gauci v ramci nejakeho vzoru. Zrusit tu divnou pricku a oddelit to opticky kvetinou (opet zelena). Koberec bych volila neutral, max cerna a bila. Zvazit, zda nechces investovat do jineho kresla. Tomuhle precalounit pomuze urcite, bohuzel ty podrucky budou hister retro az tak za 20 let.
A pak ten nabytek... fakt by ho neslo sjednotit? ty ruzne drevene dezeny a vzory to strasne tristi. Pokud ne, tak tim spis bych se osobne drzela toho, co pisu vyse. A ten dum pro panenky.... nesel by dat do jine mistnosti? treba do detskeho pokoje? (pardon
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my