design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 20:10

CML, chci dat na tu kratsi stenu s bilyma skrinkama 6 zaramovanych veci (nejspis plakaty, mozna nejaka grafika, hrozne se mi libi co udelala pro MoMA Rebecca Nolte v 2013, ale to neni k sehnani vubec), mam v kosiku plakat z Tate na Hockneyho vystavu, proflaklej je teda, ale hrozne se mi libi, Arethu uz jsem zminovala, libi se mi jedno graficky zpracovani The Usual Suspect atd... musim to promyslet, ty konkretni veci.

Uvazovala jsem i nad jednim velkym obrazem, ale dva velky budou nad sedackou a dalsi je nad kostnem (nebojakseto side board).

Zasadni bude jak velky ramy se mi tam vejdou, protoze telefon a vypinac vypruzujou. Bud pujdu do 50x70 schvalne, at to ma koule, kdyz se nevejdou tak 50x41. 

Zamer je mit to lehce dekadentni, minimalismus to nebude, scandi taky ne. Vedle bile police v kuchyni bude zaramovanej mexickej tisk. 

Offline Janulik03
20160 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 20:15

jinx jjjo ved preto je tolko moznosti. 

Offline viktorka_od splavu
49195 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:14

Mulen já bych ti k tomu jen z vlastní zkušenosti - máme malý prostor a nedávno jsme obyvák předělávali - mohla říct, že hodně pomohlo zbavit se takovýchhle kompaktních polic, a to i když se mi líbí. do toho malého prostoru je to masivní hmota. přestože tady nezabíraly skoro žádné místo, tak když jsou pryč a místo toho jen volně zavěšené poličky na zdi, ten prostor to ohromně zvětšilo. akorát knihy máme teď v ložnici dvěma řadama za sebou:P

Offline brrr
12303 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:30

Mulen Já bych možná zkusila prohodit knihovničku a lampu (plus kytara) po stranách gauče.

Offline brrr
12303 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:32

0zero7 Pěkné to máš. Osobně bych asi pošoupla trochu ten tchýnin jazyk nebo co to je, znervozňovalo by mě, že ho shodím šňůrou od telefonu/interkomu.

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:35

brrr Nejakej jazyk to je, kulatej. On se snury nedotyka, uz jsem to taky zkoumala! Ale soupla jsem to, at je snura v mezere. Ted lepim pasku na zed, at vidim jestli se mi tam ty 70x50 vejdou lol

49195 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:38

0zero7 jee s tou páskou je to výbornej nápad, já si vymyslela kde pověsit obrazy, samozřejmě uplně blbě takže když už je to vyvrtaný, zůstávají dokud nebudem malovat

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:48

viktorka_od splavu no mam to nahrubo uz skoro hotovy, ty bazmeky na stene mi to ztezujou dost teda! Snad budou stacit hrebiky, uvidime, musu to i nalepit suchym zipem, tak jsem pridelala ty ulozny skrinky a je to super, nic po tom na stene nezustane! Akorat vetri pruda s merenim

Online Mulen
4988 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:56

brrr zkusím to pak v tom programu

viktorka_od splavu asi jo, čím míň nábytku tím líp. Ale asi by to přišlo líto to dát pryč

Jako až odvezeme tu obří sedačku , bude to možná vzdušné až až

49195 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:56

0zero7 a ten interkom budeš používat?:-) třeba by se to dalo dočasně sundat..

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 22:01

Mulen Tak kytky jsou zas trochu moje parketa, já bych tam dala jakejkoli fikus klidně, lyrata, elastica, klidně i hezkej benjamin. Bird of par. (strelitzie) vypadá skvěle, jen tam asi nepokvete. Ještě mě napadá alocasia, ideálně macrorrhiza, tu bych si přála já, ale to už bude cenovka

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 22:03

49195 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 22:05

MP Meri možná by se řešení našlo, se tu v jiným vlákně lidi vzrostlých pokojovek zbavovali

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 22:06

jinx Ja bejt dospělá, tak taky v obýváku domeček pro panenky nechci. Ale je to obývák i dětí a s těma tam myslím člověka můžou potkat mnohem horší věci, než jeden domeček. Respektive mít v obýváku z detskejch věci jen domeček, tak bych si asi gratulovala

Online Mulen
4988 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 22:07

MP Meri wow, díky, krása!. Já se v kytkách vůbec neorientuju, a to mám švagra zahradníka

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 22:08

viktorka_od splavu Jo, to jsem taky chtěla napsat, ze by se tam dal frknout i ten od rasaNori

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 22:09

Mulen na fikus pozor, je to mrcha

49195 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 22:10
Reakce na MP Meri:

jinx Ja bejt dospělá, tak taky v obýváku domeček pro panenky nechci. Ale je to obývák i dětí a s těma tam myslím člověka můžou potkat mnohem horší věci, než jeden domeček. Respektive mít v obýváku z detskejch věci jen domeček, tak bych si asi gratulovala

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 22:12
Reakce na Mulen:

MP Meri wow, díky, krása!. Já se v kytkách vůbec neorientuju, a to mám švagra zahradníka

​Tak to bych si nechala od nej urcite poradit, bude to kytka treba za dvojku a víc, tak to chce vybrat neco, co bude odpovidat mistnim podminkam (teplota, orientace oken atd.), aby to hned nechcíplo Za mě třeba ten ficus elastica abidjan nebo ficus elastica tineke nebo belize by mohly bejt sazka na jistotu. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 22:13
Reakce na paktofonika:

Mulen na fikus pozor, je to mrcha

​Myslíš bejamina? Ten jo no, mně opadá snad čtyřikát ročně