a na fotce s knihovnou jde videt snura od rolety. Jestli je to cokoliv kancelarskeho, pryc s tim, jsou pekne rolety do interieru a s oknem to udela divy
design a architektura
jinx ja souhlasim uplne se vsim. Sice domecek jsem ochotna tolerovat
a jeste bych to propojila kytkama a dala si zalezet na vyberu hezkych vkusnych kvetinacu
Candance ja ne, jako jo, ty kachlicky v koupelne jsou super a byt mi deset, tak si z toho ucvrnknu, ale mit to v dospelosti v obyvaku... no, ne :D
Janulik03 no tak to se neshodnem, ja bordel nepreferuji a ten obyvak neni nijak velky a imo cim vic se mu odlehci, tim lepe. Domecek me nebere, no.
Mulen kdyby sla ta knihovna presunout od gauce jinam, bylo by to lepsi, vic mista pro barvu. Klidne oboje zeleny jak pise jinx , akorat bych tam uz nedavala zeleny polstare, jen potah kresla a gauc/pohovka (je v tom rozdil??) staci. Plus kvetiny, ty urcite, udelaji hodne. Nad sedacku bych dala neco pripadne, podle toho jestli to mas radsi minimalisticky nebo ne, nejaka cernobila grafika treba, velkoformatova.
Ten predel z Ikea bych taky sundala, kdyby to slo, treba bird of paradise by tam nesel? ty rostou hodne do mega kytek.
jinx ono ty domečky jsou dva, jeden půjde do deckeho určitě ![]()
Asi vidím že je to křeslo nemoderní, zatím zůstane , leda když mě praští do oka jiné :)
Přiznám se, že tolik rušivých prvků nevidím, asi jak jsem zvyklá na větší bordel
Janulik03
Ještě že nevidíte jak to vypadá teď.
S tou oddělovací kvetinou mě to láká. Nesmí být ale asi moc rozložitá. Šel by blázen?
Vcera jsem se dokopala konecne povesit ulozny prostor, ha. Mam misto na zdi a muzu vymyslet, se tesim.
jinx rolety tam jsou den-noc, ale půjdou pryč.

jinx s tím sjednocením, ty dvě knihovny a to nízké jsou stejné. Takže tam se pak asi bijou područky křesla a stůl, ty jsou tmavě hnědé ![]()
Dík za podněty![]()
0zero7 to je prostoru! Když to srovnám s tím naším![]()
0zero7 a jo, jsem to napsala nepresne. Nemyslela jsem zelene polstare, ale polstare se zelenou.
0zero7 vygooglim, bird od paradise neznám. Knihovna by šla posoupnout asi naproti, místo domecku, ale nebylo by to pak moc přeplněné?![]()
Mulen Tak to neni tak hrozny, jen podruzky kresla a stul, ten stul muze vypadat dobre odlisnej, to uvidis. Myslim, ze nejtezsi bude umistit ty dve knihovny, kdyz das na kazdou stranu te nizsi vysokou bude to vypadat temer jako nejaka sestava mozna? To asi nechces... Tak bych pri manipulaci vyzkousela, jak prijde sedacka, tak ji vrznes kde ma byt a vyzkousis kam s knihovnama, udelej si fotky urcite, at se muzes zpetne podivat, me to pomohlo.
Mulenha, jsme napsaly skoro to samo obe, prave bych to vyzkousela, ruzny varianty az vyndas knihy, at muzes manipulovat a urcite to fot.
jinx Ja bych se vyhla zelene na polstarich uplne, max mozna jen jeden s nejakym pidi mnozstvim. Zalezi zamo co to je, treba neco s listim (bird of paradise
) by vypadalo dobre
0zero7 no jasne, to dost zalezi, jaky konkretni polstar si pod tim kdo predstavi. Nemam cas hledat obrazky, ptaci zni dobre:)
Mulen ja ako som písala na začiatku, by som sa aspoň jednej police zbavila. Na mňa je tam toho nábytku až až. Keďže si ale potom pisala, že ide len o výmenu pohovky, tak už som mlčala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my