MP Meri mala som Benjamin a Tineke a oba opadali. :/
design a architektura
viktorka_od splavu tim otviram lidem dole dvere, me nevadi ani estetivky, je to dobre retro. MP Meri Predevcirem jsem mlsne koukala na mega alocasii, protoze dobra cena, mam jednu malou, se kterou se sprchuju obcas.
paktofonika Me roste hezky, za rok vyrostl o 150% na vysku, zaklepavam!!! Jestli teda myslis ten klasickej tlustokoznej.
0zero7 esteticky v pohodě, ale že zavazí no.. my takhle máme termostat, ten mi pije krev, uplně na blbým místě
Vlezu se 
viktorka_od splavu me tohle netoci. Je to nutnost trochu a blbecci to dali tak kde to je. Nic nenadelam. Byt to muj byt tak to resim samo
0zero7 tá stena je lesklá? Som zvedavá na výsledok. :)

0zero7 oho to bude hodně dobrý! plán lehce dekadentní se mi velice zamlouvá![]()
paktofonika Já mám elastica robusta a přijde mi vcelku nesmrtelnej, ten uplně klasickej je fakt nenáročnej. Tineke a samo všechny variegatni kultivary to je vždycky trochu risk, no ... už to chce i šťastnou ruku při koupi atd.
0zero7 Ty máš alocasia polly, že? Mi se libi ty velké taky, zebrina nebo portadora, tady v Praze ji i seženeš, viděla jsem ji i naživo a je krásná, ale já na ni nemám ten správný prostor bohužel, to je kytka, co potřebuje vyniknout.
https://haenke.co/collections/rostliny/products/alocasia-portodora

paktofonika nene, to na ni sviti slunce z venku, jak je ted v zime nizko leze mi az do kuchyne
MP Meri poly je ktera prosim? vyfotim ti. Me se strasne libi ta puntikovana, ma ji kamoska a obrovskou ma plantastic mr fox a hilton carter myslim na insta, ach ach
MP Meri variegaty peklo obcas, ja jsem si koupila v zachvatu calatheu a cekam kde zdechne (dala jsem do kvetinace vodu a kaminky a na to krouzek a na tom sedi, at ma trosku aspon vlhko, ale stejne...) Fikus klasickej super!
MP Meri no kvuli mistu jsem prave nezakoupila, mozna do loznice, ale to ne hned, musim trochu bydlet napred!
0zero7 Polly je tato, tu myslím máš?

Na calathey jsem zrovna dneska viděla super vtip, já mám jednu (calathea whitestar) a jsem z ní hotová, asi ji pošlu do světa brzo ![]()

MP Meri CHA CHA, to je presny, kamoska jim rika primadony.
JJ tu mam! Zajimalo by me kdy jako hodla vyhodit novej list!! Baby monstera se prekonala a ten co vyhodila pred 14 dnama je dokonce deravej!
MP Meri hotova ses pac je to taky princezna, predpokladam?
Fíkus Benjamin opadá když je ve studeném průvanu.
continuity fikus benjamin opadá, když je: v průvanu, na slunci, ve stínu, v chladu, v teple, moc vody, málo vody, škaredě se na něj podíváš, vůbec se na něj nedíváš.. zapomněla jsem na něco?![]()
0zero7 Jo, děsně ji osychaj listy a to mám doma 80 % vlhkost. K vzteku akorát.
continuity Jojo, nebo když se mu změní stanoviště, moc vyschne, nebo když se na něj člověk křivě podívá, no prostě pořád :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my