MP Meri to se s ním určitě poradím.
Už dám za chvíli pokoj, zkusila jsem to přehodit a s kytkou
Jinou vhodnou jsem v tom programu nenašla.

MP Meri to se s ním určitě poradím.
Už dám za chvíli pokoj, zkusila jsem to přehodit a s kytkou
Jinou vhodnou jsem v tom programu nenašla.

continuity fikus benjamin opadá, když je: v průvanu, na slunci, ve stínu, v chladu, v teple, moc vody, málo vody, škaredě se na něj podíváš, vůbec se na něj nedíváš.. zapomněla jsem na něco?
![]()
Mulen s kvetom je to dobre a stale kopem za modru ![]()
paktofonika jo Re Mulen navrh Mulen Koberec neutralni urcite. To tam mozna nijak extra navolit nejde. Ty knihovny jsou hlavolam proste no, pokud si je chce nechat. Ty police na stenu misto nich by neslo? Jen zaveseny? To muzes mit po cele delce naproti sedacky
Asi zelena nebo ta zluta by se mi libily vic, ale mozna uplne kecam! Kazdopadne sjednotit kreslo a sedacku je dobry at uz je jakakoliv.
MP Meri no ja uz te moji asi 3 listy urvala, ona by idealne mela bejt v terariu pry, ale kdo by si to koupil, ze.... mam tu co ma cerveny listy zespod, krasna je moc, princezna grrr
Mulen opadal! Len tak, zo dňa na deň! ![]()
0zero7 paktofonika uvidíme teda, chvíli to teď nechám uležet.
Všem zatím díky
, Pomohly jste mi.
paktofonika nic pro mě, já potřebuju něco hodně hodně nenáročného![]()
0zero7 neviem, hodila som cezen petrolejovu deku
. Mam este deky aj inych farieb ![]()
viktorka_od splavu MP Meri fíkusy Benjamin nám dva, oba dva přes dvacet let, mnohokrát se se mnou stěhovali, jeden je dokonce panasovany, takže ještě choulostivější a neopadal mi ani jeden nikdy. Občas teda shodí pár listů v reakci na otevřené okno.
Ten jeden teď skončil hned u okna, ale už vím, kam ho přestěhují, tak snad to zvládne.
jinx Ja bejt dospělá, tak taky v obýváku domeček pro panenky nechci. Ale je to obývák i dětí a s těma tam myslím člověka můžou potkat mnohem horší věci, než jeden domeček. Respektive mít v obýváku z detskejch věci jen domeček, tak bych si asi gratulovala
pokud je v byte aspon tolik mista, ze deti maji svuj pokoj, tak me o zabordelenem obyvaku plnem detskych kramu "protoze deti" nepresvedcis (nemluvim o nejakych par provoznich hrackach, ktere se sklidi). Fakt ne, hele
Mulen - návrh s kytkou je z toho nejlepší, co zkusit odstíny jedné barvy , gauč a křeslo není sestava, tak gauč tmavě modrý a křeslo do světle modré. Nebo gauč petrolejový a křeslo ve světlejší zelené. Koberec neutrální.
Domečky jsou úžasné.
jinx Nepotrebuju te přesvědčovat, každá mluvíme o něčem jiným. Nemluvím o zabordelenym obýváku, ale o tom, ze v obýváku je tam pro dospělé několik věci - knihovna, kytara, stůl, křeslo, možná počítač ... ty dvě děti tam mají co? Jeden domeček. To mi fakt nepřijde nepřiměřenej poměr, natož abych měla tendence to stahovat na nulu.
Ekvivalent k provozním hrackam jsou rozectene knihy a časopisy na stole, bordel na modelarskem stole, rozložené noty ke kytaře apod.
MP Meri tak ono jde spis o to, ze ja ten domecek nevnimam jako dekoraci nebo neco, co bych tam touzila mit vystavene. Prijde mi to jako provizorium, nez zamer.
MP Meri ty si to dobre sformulovala, proste je to miestnost pre vsetkych.
Janulik03 jasne, a ja bych ty deti nejradeji div ze nevysoupla pred dum
no, ja bych si to do obyvaku trvale nedala ani nahodou, jini, at si tam daji, co je jim libo. Jen jsem napsala svuj nazor na to, cim by se tomu obyvaku dalo pomoct.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.