Mulen docitam se zpožděním a ten domeček mi přijde úplně uzasnej
bejt holcicka, tak ho chci určitě hned vedle postele a nehnula bych se od nej
design a architektura
MP Meri tak ono jde spis o to, ze ja ten domecek nevnimam jako dekoraci nebo neco, co bych tam touzila mit vystavene. Prijde mi to jako provizorium, nez zamer.
Jasný, já ty dětský věci vnímám víceméně stejně, ono nic než provizorium to vlastně není. Protože stejně, jak dlouho je to bude bavit? Rok, dva - když máš štěstí, jinak i míň ... a domeček mi přijde ještě jako dobrá varianta, ještě by tam mohl bejt obří bagr nebo jeřáb, nějaké veledílo z lega, stůl s vodovkama, bazén s kuličkama nebo krabice plastovýho šrotu. Takže za mě prostě pořád dobrý, minimalistický vlastně ![]()
Jinak samozřejmě jen názory na obou stranách, my v tom nežijeme, takže ať si to u Mulenů zaříděj po svým ![]()
0zero7 Hele a nechceš na té stěně nechat jen ty zelené pásky místo obrazů? ![]()
Mulen Možná jsem to nepostřehla, ale co je na té zdi směrem k nám? Nešla by tam šoupnout ta větší knihovna?
brrr tam je stôl s domčekom a nad ním tuším police, keď som to správne pochopila.
jinx jezis to som nenapisala a uprimne som si to ani nepomyslela.
jitřenka to nezní špatně
a díky :)
Hele ten domeček tam chci hlavně já
, Protože večer, jak se setmí, tak ho rozsvítím a kochám se!
brrr paktofonika je tam teď knihovna, která půjde pryč, takže vy tam ta větší soupnout možná šla. To mě nenapadlo!![]()
Potrefenáhusa diky![]()
Janulik03 takovýhle křeslo jsme měli taky a tchán ho rozštípal než jsme stačili něco říct
A to jinak nikdy nic nevyhodí, je tak trochu hromadič ![]()
Mulen já mám pro tebe pochopení. My máme v obýváku to obří lego, jak tu někdo psal.
V byte mají být věci, co nám dělají radost
continuity
Ale teda nesmí být toho zase moc.
continuity jo, my mame lego raketu v obyvaku, i kdyz ted teda docasne musela nahoru na kuchynsky skrinky, aby byla z dosahu malyho nicitele. A kamaradka ma v zadveri polici s celym mesteckem z tech jednotlivejch baraku, je to hrozne krasny.
Na youtube běží Open House Worldwide. Dá se to vrátit, program je tady.
brrr Bych usetrila znacne!!!! Ale chvili tam budou teda, musim to dukladne zvazit vsechno haha
Janulik03 Tmavej samet super. Druha dobra, ale samet Ma vetsi koule
Garfie ano halabala a pavuci stolik sme mali ten spadol chlapom z balkona ked ho spustali ![]()
tiez sme za tmavy len musime cakat az bude termin
Janulik03 Jeje, toho je škoda :-(
Nemáte termín? Já si nechala čalounit křeslo během jarní koronakrize a pán byl vysloveně rád, že má práci :-) Udělal to do týdne
(dost jsem na to spěchala, protože jsem ho potřebovala odstěhovat do Itálie).
Garfie mame volat po novom roku
Janulik03 tmavy. Je fakt pekny
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my