design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline slniecko admin
19521 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 19:40

Mulen viem, že som totálne pozadu, ale tie domčeky !!!

Offline rasaNori
8825 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 12:17

Haha tak nas pozemek. Koupili jsme jeden, druhy protoze neni stavebni a je to takovy cip louky nam borec pridal zadarmo (docela huste:D), treti pod nasim uz koupenym mame domluveny ze si od nej odkoupime pristi rok...Zadost o pripojeni od cezu, po mesici odpoved ze ok, ale celych cca 200 metru si mame udelat sami, vcetne projektu atd. Poptala jsem firmu, firma rekla ze neni problem, pripravte si cca 400 tis:D Ted o vikendu jsme se na miste setkali se starostou, protoze nas pozemek zasahuje do obecni cesty. A ten co mame odkoupit, tak ten taky a jeste vic. Starosta byl super, na miste jsme si placli ze obec nam vymenou za ty casti co zasahuji do cesty udela na obecnim pozemku vykop na vodu a el na jejich naklady, vcetne projektu. Tak snad to klapne no:D

Offline Janulik03
20160 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 14:49

rasaNori supeeer tak to je dobra vec

to decka uz maju dom pod strechou okna aj dvere kable natiahnute dvor zrovnany a elektriku nnpoze ku stale nic. Tak ss to odklada ze hadam to do zimy stihnu teraz sa dnu vykuruje plynovym delom a zapaja sa krb aby vsetko dobre vyschlo . Stavaju totiz klasiku a nie drevodom. No uz ndch to mame za sebou. 

Offline Mulen
4988 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 21:38

slniecko děkuju

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 23:15

rasaNori super!

Janulik03 Az po vanocich jo? Jsem se tesila na vanocni sametovy kreslo! ha

Offline Janulik03
20160 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 07:01

0zero7 no nestihaju objednavky aj lavicu do jedalne mi potvrdili po 15.1. Tiez som sa tesila ze uz cez vianoce mat. Ale nevadi

Offline Makara
3614 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 07:05
Offline rasaNori
8825 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 07:49

Janulik03 my tam chceme pul srub a pul zdenou stavbu, ma to tak kamarad a je to fajn. No s cezem je to fakt bozi, 2 roky nez te pripoji. Ale my tam bud dame pocas stavby elektrocentralu nebo uz jsme si stacili potykat s kockou co bydli naproti pres cestu. Tam je problem jeji muz, ten na nas zatim hazi tvrdy ignor protoze nas tam nechce. Oni si tam totiz postavili dum a vypadalo to ze tam nikdy okolo nic nebude a pak o rok pozdeji udelala obec novy uzemni plan a vsechny pozemky okolo se do nej vlozily jako stavebni a vsechny uz jsou rozprodane. My mame svym zpusobem stesti ze jsme okraj louky a tudiz by se ta louka nemela nadale rozparcelovavat. Je tam vsude skalnate podlozi a problem se zasitovanim. Jako nam je to jedno ted, chceme tam chatu a jako investici

Offline Janulik03
20160 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 10:15

rasaNori no bez centraly by to fakt teraz neslo. 

Inak co somvidela tak pozemok mate paradny, aj ked teda na jednej strane chapem suseda ze uz nepocital so susedmi. My sme tiez pozerali aby to nebol casom tento problem tak sakupili 4 parcely teda vsetky co boli na predaj. Tym sa zabezpecil odstup a uvidi sa co niekedy v buducnosti s tym. 

Z nasej dediny sa stava akysi stavebny boom  co je ba jednej strane dobre na druhej vznika dost problemov ked si poniektori prichodzi myslia ze naucia dedinskych primitivov ze oni su ti lepsi. Nastastie je to skor vynimka ale ked tak stoji za to ako jeden ktory na drzovku svojou stvorkolkou znicil teraz luky a polia v sukromnom vlastnictve so slovami na obranu ze si len zajazdil v prirode na o co ako aj tak je tam len hlina a trava

Offline Tak Betty
6090 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 10:30

Já jsem ráda, že ti motorkáři, co jezdili na terénních motocyklech v přísně chráněné části Krkonoš dostali pokutu každej 100tisíc. Myslím, že by to mohlo odradit další zájemce.

Psali, že jeden hned zaplatil a ostatní tři se odvolali.

Offline Janulik03
20160 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 10:37

Tak Betty ono ludiaakosi neuznavaju ze nie vsetko neohradene je volne dostupne. Nerespektuju ze kazdy pozemok na majitela. A niektori to nazyvaju obmedzenie ich osobnej slobody.

Offline Isca
4889 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 10:44

Janulik03 Tak se přiznám, že jsem ten stěžovatel, vždycky mě mrzí, když nějakou lesní nebo polní cestou, kterou jsem byla zvyklá projít, nemůžu, ptže soukromý pozemek. Na druhý straně mě nekonzistentně štvou všichni, kteří terén poškozují, od koní a cyklistů po čtyřkolky. 

Offline Janulik03
20160 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 13:20

Isca no ino prejst cez uz skosenu luku peso vacsinou nie je problem. Ale tie stvorkolky a terenne motorky su v tomto velke zlo a pritom stvorkolka je velky pomocnik aj pre polnohospodara. Nuz vzdy je to o ludoch

Offline Ounz
20485 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 13:45

Janulik03 jsem si jistá, že heslo "majitel čtyřkolky" by mělo mít vlastní kód v MKN klasifikaci  a určitě by to mělo být pod F! 

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 23:13

barva v loznici splneno. Nebude to salek caje pro kazdyho, pro me dobry, tak jsem si to predstavovala. Maminka byla skeptik, ale libi se ji to. 

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 23:20

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 23:21

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 23:23

Spatne se to foti, je to rvava zluta. Jeste neni hotovo, na ceste mam cernou lampu s kloubem, ktera bude na leve strane a dodelat musim dalsi veci. 

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 04:51

Kecam. Cerna lampa Bude na prave strane, na leve pro leziciho  

Offline brrr
12303 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 07:45

0zero7 Ta žlutá je fajn, klidně bych ji rozšířila až za noční stolky.