brrr To by se mi taky libilo! Ale je to pletenina textilni. Vetsi sirku nemeli a na delku bych to blbe "balila" na ram. S pletenym vzorem jsem nechtela. Meli s copanama. Sakrys, to by bylo dobry! Me to ani nenapadlo, protoze jsem Siri's nenasla, to bych jinak vyuzila!! Jo a Hlavne zadnej "doplnek" ladici nebude. Na to jsem alergicka. A dik!! ![]()
design a architektura
0zero7 dobre to je a ked sa ti trochu opozera das zmenu napriklad tu s copanama. Prax uz mas
Janulik03 nic takovyho!!! Stacilo. Ale prisla lampa. Dobra je ![]()
0zero7 uka

0zero7 ta je dobra. Tento typ lampy je superhodi s takmer vsade ![]()
0zero7 dorazili skrinky na chodbu dufam ze ich osdi do konca tyzdna a bude miesto na odkladanie
len aby saeste vosla aj elzicka so svojim pelechom
. A nevieme s dohodnut na vrchnej doske skrinky su biele s dvierkami a na dlzku maju 2,5m. Chcela som drevo ktore naolejujem tak uvidime. 
Navrh bol takyto

Skrinek v predsini neni nikdy dost
Hlasuju za drevenou desku
@0zero7 neni ta deka krive? Vidim to na kazde fotce
Janulik03 Vy to máte doma takové příjemné a útulné na pohled :o) Taky by se mi tam líbila dřevěna naolejovaná deska.
Janulik03 drevená doska bude určite super a hlasujem aby ste Elzičku presťahovali od obývačky :) A moc pekný lopatkovec, mojím sa nie úplne darí čo sme začali kúriť.
Janulik03 I takhle je ta chodba moc prijemna, ale chapu nutnost odkladacich mist, nam to ted v zime v predsini uplne pretejka! Ty obrazky vypadaji moc hezky, to jsou nejake rodinne fotky?
paktofonika elzicka he tam kde my len v noci spi u seba uvidime ako to vyjde.
Karja ano rodinne fotky stare aj menej stare.
A dik baby
Janulik03 no určite, že u seba ![]()
paktofonika no je pravda ze rano niekedy gauc byva teply ake to len nestihne vychladnut od vecera
elzicku sme tam nenacapali lezkat. ![]()
0zero7 tak skrinka je zmontovana. Dizajn je uz namne. Premyslam ze tu dosku namorim bielym olejom a na dvierka dam cierne gombikove uchytky.

Jo a este ju vycentrujeme zaberieme kusok elzickinho pelechu.
Janulik03 Ty to máš doma tak krásný. Skříňka je super. Tu máš od truhláře nebo hotovou?
crazydaisy muz v stolarskej dielni vyrobu korpusov sam zmontoval vcera sme kupili vrchnu dosku zatial je polozena surova a teraz musim naolejovat len sa mi tusim viac bude pacit s bielym olejom aby vynikla kresba dreva ako morenana tmavsie. A dakujem si mila ![]()
kym som prisla dnes z prace skrinky ma uz cakali a ze elzicka nechcela dovolit posunut pelech ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my