Janulik03 No to se Elzičce nedivím
.
design a architektura
Janulik03 Krasny! Uz jsem obdivovala na insta. Jak vypada bily olej? Me by se libilo I vic kontrastni moridlo klidne.
navoskujem to osmo voskom. Je to prirodne a malo by to zachovat vzor dreva a zaroven ziskat hodvabny lesk avysoku ochranu pred vodou

Jo a ked sato podari dam vybrusit podlahu v soalni a zavoskujeme aj tu uz je chudera v hroznom stave a dosky su nalakovane lakom co uz je popraskany. No nenudime sa ked nemozme nikam chodit ![]()
Janulik03 vyzerá to dobre. Páči sa mi u Teba :)
Janulik03 skrinky vypadaji paradne. Deska se mi libi tak, jak je, ale nenamorena casem pujde do zluta.
prebrousit podlahy bychom potrebovali jako sul, ale kdyz si vzpomenu, jak jsem na tom kdysi nechala ruce a plice, ten prach vsude i pres zalepeny dvere a ze by to znamenalo komplet vyklizet mistnosti, radsi delam, ze to nevidim. A to jsem to tenkrat natirala trema vrstvama specialniho zatezovyho podlahovyho laku...
moora no u nás by navíc potřebovala přebrousit podlaha kolem kuchyňské linky. ![]()
moora my sme brusili na byte parkety a na priek zalepenym dveram bol prach aj v skriniach. Fuj si mi to pripomenula ![]()
ale budeme musiet pozeram na tu zem siedmy rok tak uz to dame.
to brusene sa da to nie he fake hrozne ale to lakovanie a este sa mi vybavuju spomienky ako sme tie parkety na byte s muzom kladli sami. Hned ma rozboleli kolena ![]()
Janulik03 u vás je tak hezky ![]()
Pinot Noir ty si mila ![]()
Výber zrkadla do kúpeľne. Umývadlo, skrinka a vaňa sú hranaté. Riadi sa to nejakými zásadami, že i zrkadlo musí byť hranaté? Prípadne, ak by bolo umývadlo oválne, tak i zrkadlo?
paktofonika ja mam umyvadlo, zrcadlo i lampu nad zrcadlem kulatou. Pak taky stropni sprchu, libi se mi, jak to na sebe navazuje.
jinx takže sa budem teda držať hranatého tvaru. Terazbsu dosť v móde okrúhle zrkadlá a akosi neviem nájsť pekné hranaté.
paktofonika já loni sháněla pěkný kulatý a nakonec mě zachránila zara home
muze to byt hezky i nemusi, nejvic zalezi podle me tam tom JAKY umyvadlo a zrcadlo. hodi se ti tam kovovej ram? Ty ted delaj celkem hezky. Kulaty pokud neni dost velky je min prakticky, Ikea jsem videla jedno hezky 80cm, to se mi libilo (chtela jsem do predsine, ale nevejde se mi)
U umyvadla na tom podle me zalezi obzvlast, jaky je konkretne, vic nez tvar, nahod sem na co koukas
0zero7 je to tento typ. Okrúhle sa tam nevojde, muselo by byť malé a to nie je úplne praktické.

paktofonika to je fajn. Zrcadlo si nejaky nasla?
Tomiovy toaleťáky... to je zvěrstvo. ![]()

Lamicka co to je? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my