Pinot Noir Okamura si staví poměrně neortodoxní dům v Břevnově ![]()
design a architektura
Pinot Noir https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/okamura-vila-tubusovy-dum-praha-brevnov.A180221_124900_domaci_hell
Tyčí se to nad malebným starým Břevnovem.
Ty kraso, tak tam bych nechtela hledat ztraceny klice!
Pinot Noir já asi chtěla ![]()
Karja člověk ani nemusí nic hledat, to bude jako žít v únikovce ![]()
Pinot Noir to jsem si vzpomněla na pravidlo, že akvarijní rybičky nesmí mít takové to kulaté akvárium, protože se tam zblázní. Tak asi tak. Možná v tom Pitomio dostane psotník a bude to.
Tulipe na Břevnově :)
To ma beztak kvuli pripadnejm policejnim raziim, to proste nedas, ten pudorys je silenej!
"A byla tam věž a jestě jedna věž... a bylo to vošklivý!"
Pinot Noir Lamicka Já bych to chtěla zevnitř vidět určitě!!!
continuity Já bych na to nespoléhala, vem si jurty nebo africké domy....obávám se, že Pitomio už se stejně víc pomást nemůže. ![]()
Vypadá to jak postaveny z rulicek od toaleťáku
Garfie V lete jsme byli s kamarady na dovolene v pronajate chalupe. Zarizovala to kamaradka, co moc neresi, zadala si Krusne hory, bazen, sauna a objednala. Na bazen zima, sauna nefungovala, dum byl desna splacanina, tolik urovni a propojeni jsem nikdy nevidela, ale deti (9 osob od 3 do 10 let) si to naramne uzily. ![]()
Lamicka Úrovně a propojení zní super!
Úplně si tam dovedu představit svoje děti, dodneška si pamatuju, jak jsme my jako malí milovali, že babička měla "probíhací" dům, dá se v něm běhat kolem dokola...![]()
Garfie naši majú byt, v ktorom sme sa ako deti naháňali dokola. Teraz to robia sestrine deti s mojim psom.Tá radosť sa nedá popísať.
A tie toaleťáky z fotky vyzerajú strašne.
pecka naši taky mají obíhací byt. A u babičky se obíhalo přes balkón, heč!
Garfie My mame jenom obihaci krb, ovsem s vlozkou prosklenou ze dvou stran, takze je videt skrz nej, a musim rict, ze to zabavilo zatim vsechny deti, co k nam prisly na navstevu
Honi se okolo a my dospeli si zatim aspon popovidame ![]()
Garfie naši majú byt, v ktorom sme sa ako deti naháňali dokola. Teraz to robia sestrine deti s mojim psom.Tá radosť sa nedá popísať.
A tie toaleťáky z fotky vyzerajú strašne.
obihaci byt je jedna z top vzpominek z detstvi! A kdyz je navic ve vile, kde jsou takove byty dva... ![]()
![]()
pecka taky jsme meli obihaci byt. A na Vanoce, kdyz jsme cihali v kuchyni, az prijde Jezisek, tata to vzal druhou stranou do toho prostredniho pokoje, zapálil svicky a prskavky a zazvonil. Dlouho trvalo, nez jsme to prokoukli.
A teď si představte, že já sem se narodila do obíhacího bytu a mý rodiče jedny ty dveře nechali zazdít ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my