Tak si zrovna zkouším sedět na sedačce Levi od Jecha. A mám strach, že má moc nízká záda, teď se mi sedí fajn, ale co po delší době
Myslím, že dělají i hlavové opěrky k této sedačce. Nám tedy nechybí ![]()
A to teď s miminkem na té sedačce skoro žiju.
Tak si zrovna zkouším sedět na sedačce Levi od Jecha. A mám strach, že má moc nízká záda, teď se mi sedí fajn, ale co po delší době
Myslím, že dělají i hlavové opěrky k této sedačce. Nám tedy nechybí ![]()
A to teď s miminkem na té sedačce skoro žiju.
Jimik něco podobného jsem potřebovala slyšet
no uvidíme co na to manžel. Má skoro dva metry, myslím že opěrka by asi byla na místě.
Mulen mě přijde, že záleží, jestli si dáváte nohy nahoru. Pokud ano, tak pak je potřeba mít tu opěrku vyšší, alespoň já ji potřebuju.
Evaeva to naštěstí moc neděláme![]()
Pantone 2021 Ultimate Grey 17-5104 a Illuminating 13-0647 ![]()
0zero7 Taky mi to přišlo, šedá a zářivě žlutá. Kamarádká už komentovala, že svatební kytice bude výzva, ale namám obavu v čr se to moc nechytá.
KanSvatebni kytice "do barvy" je peklo obecne aj aj
Tak 2021 není úplně v mých barvách, ale jako kombinace líbí. Což mi připomíná, že bych si měla konečně taky koupit nový vzorníky.
0zero7Dnes je to všechno do barvy a stylu, ať jde o svatbu, bydlení nebo Vánoce, né teda všechno a všichni, ale z některých tu křeč cítím.
Já se barvám vyhejbám odjakživa - jak na hadrech, tak i v bytě. A tuhle mě chválila snacha: že svoje rodiče má ráda, ale byt mají poněkud pestřejší, a proto se jí tak u mě líbí, že tady nic barevnýho nemám... K čemuž synek zlovolně dodal že má naprostou pravdu, neboť můj byt lehce připomíná márnici ![]()
barbucha Tak můj syn nazval byt kde vyrůstal a který prošel po jeho odchodu rekonstrukcí, holobytem. Žádnou úctu a ani vkus, ti hadi nemají.
Uz to tu mozna kdysi probehlo, ale neni nejakej program jako takovy architektonicky malovani pro debily/ehm pro zabavu? Jen tak abych si pohrala s umistenim domu v pozemku, nejak pokoje nactrla, poprehazela. Mame vybranej dum, co plus minus chceme, I architekta, ale nez to s nim zacneme resit, tak bych to uz chtela mit ty zmeny a moznosti oproti projektu trochu promyslene.
Karja můžeš zkusit SketchUp.
Evaeva Ou diky, snad si s tim muj notebook bude rozumet, odchazi do vecnych lovist a nejsem schopna si vybrat novej.
Nemají. Bedničky vod rajčat na ně!
Měla bych dotaz na brněnské - vzhledem k tomu, že se mi rozpadá byt (staré instalace, elektrika ap.) který jsem koupila před třinácti lety se záměrem ho spravit, a stále se k tomu nedokopala, stojím teď před dilematem - buď ho zrekonstruovat, nebo prodat (děti se mezitím odstěhovaly) a koupit menší. Máte prosím v Brně někdo dobrou zkušenost s nějakou brněnskou realitkou, která je schopna s prodejem a koupí pomoct, a nejenom vybrat provizi, anebo se slušnou stavební firmou (popř. i architektem, nebo člověkem na stavební dozor) ? Byla bych vděčná za jakékoli tipy.
Isca nam delala rekonstrukci domu tato firma, uz je to tedy par let zpet a tehdejsi stavbyvedouci tam uz nepracuje. ale byli velice spolehlivi, bez problemu, majitele povazuju za feroveho cloveka. ja bych se ohledne prodeje vs rekonstrukce rozhodla podle lokality - jestli se ti v miste libi nestehovsla bych se, pokud moc ne hledala bych lepsi.. interier upravis lokalitu ne.
viktorka_od splavu Děkuju za tip. Ještě jsem teda měla dodat, že je to panelákový byt. V místě se mi líbí, jen je ten 3+1 na jednu osobu asi moc, což by byl ten důvod stěhování.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.