design a architektura

09. října 2016 22:17
Online Karja
44471 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 21:56

viktorka_od splavu Sambo zrekonstruoval dva byty:-D Spoustu veci delal sam, jeste to nespadlo, I to vypadalo dobre:-D. Barak zaciname stavet na jare, ale radost z toho uplne nemam. Sotva jsme se vyhrabali z toho detskyho kolotoce, tak ted tohle!

Offline viktorka_od splavu
49195 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 21:59

711990 ježiš já bydlela ve čtvrtým patře bez bzučáku s miminem a těch rozflákaných klíčů

DruI mě tohle třeba hrozně baví, ale je fakt že je nutný a) mít tu spolehlivou firmu, jinak je to na mašlu, b) pokud to člověk neřeší sám ale ve dvojici, tak mít aspoň trochu spolupracujícího a souznícího partnera, jinak je to strašně vyčerpávající boj

49195 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:01

Karja ale já si vůbec nemyslím že by byl nešikovnej nebo něco, to vůbec.. akorát mi přišlo že na něj není spoleh s nějakou domluvou co a jak bude/bych chtěla atd.. že zapomene a vykašle se na to. ale já mám teda dost jasnou představu co chci a co opravdu nechci

Offline DruI
5562 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:11

viktorka_od splavuMě baví navrhovat, to je zábavné, ale to skutečné provádění mě ničí. A když to ještě člověk dělá sám pro sebe, tak je to na palici tuplem (mně stačila rekonstrukce bytu. Bydlíme tu už pět let a ještě furt si čas od času říkám, tohle mělo být trochu jinak, tahle stěna měla být o pět centimetrů vedle a tyhle dveře se měly posouvat na druhou stranu a zbavit se toho nemůžu :o)

Online Karja
44471 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:18

viktorka_od splavu :-DNo zapomina dost. Tak hlavne to zaplati, to taky neni uplne blby:-D:-D. Hele bude to desny, to vim uz ted! Ale ja jsem hroznej pesimista posledni dobou, za vsim vidim nejakou komplikaci. Takze si musim rict, ze to bude super!:-D A jako asi nam to projde kolaudaci, na hlavu nam to tudiz nespadne a hele, mne je fakt spousta veci uplne ukradena, ja moc na ty veci ohledne bydleni nejsem, ja to moc neumim, naopak cim min se do toho zapojim, tim lip. Ted jsem kuprikladu dva dny furt situovala barak na druhou stranu z nesmyslnyho duvodu, abych si po dvou dnech, co jinej vidi po minute, rekla, ze je to fakt umanuta blbost.. 

49195 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:23

Karja v tom případě jsi šťastná žena a bude to super!

já podobně jako DruI vidím furt místa, kde se mi podařilo prosadit si svou představu a pořád jsem s tím spokojená a naopak dodnes mě štve skoro každý den nad čím jsem tehdy mávla rukou

Online Karja
44471 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:25

viktorka_od splavu No, ale tim si asi projde kazdej. Asi malokdo rekne, ze je na stoprocent spokojenej, na vsech navstevach posloucham ,,udelal bych to ted jinak,,.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:26

viktorka_od splavu já bohužel vidím i místa, která jsem nedomyslela, spoustu věcí taky odhalil až provoz a děti. Dodnes třeba lituju, že jsem nakonec upřednostnila koupelnu u ložnice místo prádelny. 

49195 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:31

Evaeva Karja  já už se stěhovala několikrát, takže to vidím kapku jinak

49195 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:33

Evaeva na starý kolena ti bude koupelna u ložnice moooc užitečná (aneb budím se na čurání 3x za noc

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:35

viktorka_od splavu ono taky záleží v jaké fázi života se stěhuješ. My ten byt zařizovali ještě bez dětí, sice s tím, že jednou tu budou, ale stejně se pak ukázalo, že něco by se hodilo jinak. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:37

viktorka_od splavu já bych u té ložnice měla záchod s umývátkem:) Ale je možné, že bych si pak říkala, že to mělo být opačně. Teď tu koupelnu prakticky nepoužíváme, protože to budí děti.

49195 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:39

Evaeva chápu. ale je to na krátkou dobu, za chvíli bude všecko jinak. zas se nemůžeš stěhovat/rekonstruovat každých pár let podle momentální rodinné situace.. nebo můžeš, ale u nás to moc není zvykem. bude to nakonec fajn, uvidíš

Offline Isca
4889 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 23:16

viktorka_od splavu Evaeva Karja Ženský , neděste, já se toho strašně bojím, vzpomínám, jak naši částečně rekonstruovali chalupu a najali jedinou místní firmu  vymýšlení by mi taky šlo (samozřejmě  bez vazby na ty technický podmínky), ale práskání bičem, aby to někdo zrealizoval, to bude horor.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2020 23:26

viktorka_od splavu ona to není žádná hrůza, se kterou by se nedalo žít. Časem určitě zase vyplyne něco dalšího.

Offline Garfie
28441 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 15:55

Trochu to tady usnulo, tak vám sem hodím moje aktuální japonské favority (jako pro nás, tedy s ohledem na rozpočet a místo, není to to nejlepší, co jsem našla :-) 

Můj favorit je tady. Z fotek to bohužel není moc vidět, ale je to super místo, na kopci, rsp.přímo na skále, takové orlí hnízdo, kousek od parku a od školy, malá boční ulice. 

Tady je číslo 2 :-) Taky hezké místo, trochu dál od školy i od stanice, ale pořád únosné. 

Offline 999
19715 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 16:06

Garfie Já tu jedničku po rozkliknutí nevidím :-(.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 16:09

Garfie oba doma sú pekné, ale prajem vám, aby vyšiel ten prvý. Ten je fakt super. :) U toho druhého ma znovu zaujala kúpeľňa, sprcha je mimo vaňu? A u toho prvého je zaujímavá tapeta na wc, pôsobí útulne :) 

Offline Garfie
28441 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 16:10

999 Aha fakt, už mi nejde ani obnovit, asi ji tam vyhodili :-( Tak tady  nebo ještě tady. Ale už tam nejsou tak hezké fotky. To je ten běhací mimochodem.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 16:12

Garfie Taky nevidím jedničku