Garfie ja jedničku stále vidím :)
design a architektura
paktofonika Sprcha je v Japonsku standardně mimo vanu, oni se ve vaně jen koupou (a sprchují se před tím mimochodem). Kdysi jsem tady dávala fotku, je to vlastně celé takový box, půlka je sprcha, půlka vana a vchází se do toho dveřmi.
paktofonika Já ne, to je vtipný :-D Ona má i víc pokojů, určitě je praktičtější.
andulka01 Zkus ty další dva odkazy v odpovědi pro 999.
Garfie jedničku taky pořád vidím. A jsou pěkný oba...
Ještě vám ukážu jeden, který je hrozně zajímavý, pro nás teda bohužel nevhodný, ale má uvnitř takovou tu typickou japonskou tatami místnost, která se dá celá zavřít nebo otevřít posuvnými stěnami. A je dost velký, s obrovskou terasou, docela ráda bych se na něj podívala v reálu.
Garfie Všechny tři vypadají moc hezky. Trojka teda super, ta terasa je pěkná. Moc držím palce ať se vám podaří vybrat to nejlepší!
andulka01 Trojka je úžasná, ale už lehce přes rozpočet a bohužel i malá, i když na plochu obrovská. Ten horní pokoj je úplně k nepoužití, v létě v Tokyu tam umřeš, klima neklima. :-(
Garfie Tak jsem se podívala na jiném zařízení a už je vidím všechny :-). Trojka je super, ale ta jednička se mi k tobě hodí. Tak držím palce, ať počká.
999 Mně taky, hlavně jak je na vršku, já ten rozhled mám ráda, i když se bojím výšek! :-)
Garfie Mně přijde takovej volnomyšlenkářskej, prostě jako ty
.
999
To je super, já k němu tíhnu úplně intuitivně!
On už teda ani není oficiálně v nabídce, ale realiťák říkal, že není zadaný a může oslovit majitele. Jenomže než tam dorazíme, kdovíco se stane. Navíc s tímhle zdržením tam přijedeme zřejmě v nejhorší dobu, oni mají přelom března/dubna nový fiskální a školní rok, lidi se stěhují, ceny stoupají a už vidím, jak skončíme v nějakém mizerném bytě v mačkalově. ![]()
(Jako kecám, já jsem optimistka pořád!)
Garfie i trojka je pekná, ale stále fandím jednotke. A prepáč, že sa stále podivujem nad kúpeľňami, už si mi to tu párkrát písala, ja len že mi to nedáva zmysel, ale chápem, že tam to tak majú zažité. Držím silno palce :).
A je možnosť prenájmu na diaľku, alebo to nejde, či už z vašej strany (chcete to vidieť naživo) alebo zo strany realitky?
paktofonika Pronajmout na dálku se pochopitelně dá, ale přece jen bych to asi raději viděla osobně, i když si to projdeš na googlu...víš jak, jsou věci co neodhadneš, hlavně okolí. A taky jsou ty nájmy dost drahé, úplně se mi nechce platit moc dopředu, zvlášť když teď jsme tady kvůli covidu uvízli a vůbec nevíme, kdy se to změní, Japonsko má momentálně uzavřené hranice i pro cizí rezidenty.
Té koupelně se vůbec nedivím, že se divíš :-) je to fakt hodně nezvyklé a při pátrání po Tokyu jsem párkrát narazila na nějakou "evropštější" koupelnu, ale ve zbytku Japonska to vůbec neuvidíš. Ale oni jsou zase v šoku u nás, vůbec nechápou, že je to vlastně "místnost", z nějaké větší koupelny, třeba v domě, jsou úplně vyřízení. Ale oni zase fakt často chodí do těch onsenů, není to jako u nás, že jdeš 2x do roka někam na wellness, chodí klidně několikrát v týdnu, je to součást kultury. Pak vlastně možná ani nemají potřebu mít doma koupelnu nějak extra hezkou.
Oni by se ve vaně nesprchovali, to je prostě místo na relax a musíš tam jít už umytá. :-) A koupat se ve vlastní špíně jako my, to už je úplně mimo jejich chápání...![]()
Garfie preju stastny vyber, at se vam tam pekne zije :) uplne na me dychla minulost a singapur :)
jinx Já na úplně první pobyt vzpomínám strašně ráda, bydleli jsme v hrozné díře, ale byla jsem svobodná, klidně jsem se sbalila a na týden vypadla a sama cestovala, pořád jsme chodili po hospodách...bylo to super!! :-) S dětma je to trochu jiný zážitek, ale pořád dobrý!!
Garfie tesim se fotky a zazitky z Japonksa, to je tak uzasna zeme! :)
Garfie Mi ta dvojka připadá jak nějaká chata v Rakousku na horách
. Jednička vypadá fajn, budu držet palce, ať to klapne.
Tohle se mi moc líbí.
viktorka_od splavu se mnou bys taky stavet nechtela! Ja nechala remeslniky zrusit zvonek a domovni telefon a ono uz to nejde zprovoznit
kdyz to tehdy bourali, prohlasila jsem ze k cemu nam to je a at to daj pryc:D
uaaa, jezis proc? ![]()
Viděli jsme tuhle na výletě zajímavou chatu, ten svarak s výhledem na zamrzlej rybník si tam umim dobře představit

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my