Potrefenáhusa pekna, ta by se mi libila. Nebo neco takoveho bych chtela

Potrefenáhusa pekna, ta by se mi libila. Nebo neco takoveho bych chtela

Garfie velmi vam prajem aby ste nasli to top byvanie a boli ste tam spokojni. Inak ta jednotka je fajn
brrr Jo, to docela sedí :-) Ale ony se ty moderní domky v JP tak často stavějí....
Potrefenáhusa Ta chata je super! Vždycky teda přemýšlím, jaké to je bez vlastního pozemku, fakt jen tak prdnutý v lese. Asi bych se tam trochu bála, ale je to krásné.
Janulik03 Děkuju :-)
Garfie ono to nebylo úplně na samotě, byla to taková malá chatová osada, chaty rozházené podel cesty na kraji rybníka, ale nic moc hustého
Garfie tak kdyby tam byla elektřina, voda a splachovací záchod...:D
Potrefenáhusa no vono to desne prekazelo a prislo mi, ze zvonek nepotrebujem![]()
711990 my jsme teda nakonec koupili bezdrátovej zvonek a to zvonítko je v kuchyni zastrčený za skříňkama, víceméně ho taky nepotřebujem:-) pošťák u nás stejně nikdy nezvoní a ostatní volají
viktorka_od splavu no nebejt to v panelaku, taky bych to tak resila:D
711990 takze spis nez zvonek poterbujes hlavne ten bzucak:-) ja bydlela v dome kde zvonek byl, ale s tim bzucakem se to nejak nepovedlo.. taky s miminem. peklo:-(
viktorka_od splavu no presne, ten blbej bzucak se uz nenahradi, ale tak zvykli sme si:D
viktorka_od splavu tady v okolí všichni ty bzučáky už dávno zrušili, teď se zase pomalu vrací. My bzučák taky nemáme, domovní telefon se zvonkem jo, ale ten telefon nefunguje. Takže po zazvonění musím běžet na balkon a křičet:) Bzučák mi teda až tak nechybí, příbuzní mají klíče a pro balík stejně musím dolů.
Evaeva jako chápu že v téhle době ne, ale jinak, to k vám nechodí jiný návštěvy? když jsem byla na mateřské tak v jednom kuse:-)
viktorka_od splavu ani moc ne, občas samozřejmě jo, ale spíš se scházíme venku.
Potrefenáhusa sis.. A proč jste se ne stavili na kafe? Šli jste kolem mě. ![]()
Dadoo až tak, jo? ![]()
Potrefenáhusa jo, až tak.
ttedy jestli jste nechali auto hned u silnice. Já jsem kousek za tim plotem u hřiště. Mohla se Růža seznámit s Rufíčkem.
Kam až jste došli? K poslednímu rybníku?
Dadoo nějak jsme to tam proklickovali okolo rybníků, měli jsme auto hned vedle silnice, kousek za rybarnou
brrr jeee, kamarádi z Kamenky! Maj to pěkný, to nemohu říct ![]()
Potrefenáhusa jo tak to jste mi fakt šli pod okny. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.