Mrakoplas to určitě, mě to právě často přišlo takové vachrlaté. Ale na tu mojí šířku to ani nedělají.
design a architektura
Evaeva mne práve trúba pod varnou doskou vyhovuje. Ale zas na druhú stranu ak by som mala umývačku vysoko, nemohli by mi ti moji pomocníci pomáhať vykladať ![]()
Mrakoplas to je pravda. Já jsem zas ráda za tu vyšší troubu, malý je hrozný všetečka a určitě by jí otvíral.
Potrefenáhusa jo, já si představila to, co mám doma. Právě to mám v široké skříni.
Evaeva mame to co ty a jeste o jeden suflik vys, pomuze i ten, fakt, a mohl byt klidne i ten uplne horni.
ta skrin co vyjede cela se uz moc nedoporucuje, jestli to nekde delaji jen takhle, sla bych jinam

viktorka_od splavu kde sa to neodporúča, to ma zaujíma. A prečo by to niekde robili len jedným spôsobom? Všade ti spravia to, čo chces.
Evaeva trúbu tiež otvárajú, ešteže to má detskú poistku. Aj keď tu na práčke dokázal otvoriť syn už v roku ![]()
Mrakoplas v kuchynskem studiu se to neodporuca:-) a ne neni to pravda, par jsem jich obesla a ne vsude nabizeli co jsem chtela
viktorka_od splavu jaj tak na existenciu kuchynských štúdií som už aj zabudla :) u nás robia kuchyne na mieru hlavne stolárstva a tí mi zabezpečili všetko, čo som si vymyslela. Jako občas krútil hlavou ale keď to zmontovali, uznanlivo povedal, že to vyzerá super
. Ale teda natrapila som sa s jej plánovaním hodne :/
viktorka_od splavu a kvôli čomu to neodporúčajú, kvôli váhe? Asi to musí byť ťažké. Aj keď pred dvoma rokmi som na výstave bývania videla aj super premakane a zjavne pevné a kvalitné systémy s rôznymi vychytavkami. Okamžite som ich zatúžila mať až kým som sa nepozrela na cenu. ![]()
viktorka_od splavu Proč se to nedoporučuje? Já ji měla (koupila jsem ji s domem :-)), ale byla u zdi a to je teda dost nepraktické, když se k tomu nemůžeš dostat z obou stran-asi jako v té skříni, co máš ty. Ale zase ty jednotlivé šuplíky jsou fajn, je to asi trochu přehlednější.
Mrakoplas Garfie Je to hodně těžké. Mama ma jen asi 30 cm širokou a do stropu, ale používá jako spajz, takže mouka, cukr, a je to těžké na vysunutí. Já mám systém jako viktorka_od splavu skříň se suplikama a jsem spokojená
viktorka_od splavu ta moje je dvakrát tak široká, stejně bych potřebovala židličku:)
Mrakoplas jak jsem to napsala, tak jsem se zamyslela, jestli taky dětskou pojistku nemá. Určitě ne fyzickou, ale při pyrolýze taky nejde otevřít![]()
Ségra má ten vysoký úzký vysuv a je s ním spokojená.
Já mám široký rozděleny na dva a je to do vysky těch cca 120 cm a z polic, které jsou nad tím me berou všichni čerti.
Mrakoplas no to by ses musela zeptat. chlapek co mi delal uz druhou kuchyn (celkem mam treti), povidal ze to je zastarale, tyhle jednotlive sufliky jsou modernejsi a lepsi. jasne, vychytavek je milion, ja uz celkem vedela co chci "za kazdou cenu" a co ne
Evaeva no to je jedno, ja tam prd dosahnu i ze zidle, kdybych to mohla vysunout dosahnu aspon na to co je po stranach continuity ![]()
Potrefenáhusa Ja som zas chcela umývačku vo výške, k nej sa zohybam sto krát za deň. Ani to mi nevyšlo
Některé myčky mají ten spodní koš vysouvací do výšky.
Já ti chtěla napsat, že jestlil si ten sloup neodprosadíš, seš u mě mrtvej Homolka
Takže velká gratulace.
Víš jak, líná huba...
Edit A přiznám se, že já jsem jednu prkotinu neprosadila a teď už toho lituje i druhá strana. Takže tak, ženo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my