Nic jiného bych ani nečekala, ale když si představím už jenom to, jak ti řemeslníci milujou, když jim koukáš pod ruce... A tady pán čekal před každým čtverečkem na verdikt ![]()
design a architektura
dynda Tak aai mu to utkvělo, pořád ten příběh dává k dobru :-).
A jak jsem mu koukala pod ty ruce, tak jsem se to docela naučila :-).
dynda tak kdyby řemeslnící dělali svoji práci jak mají, nikdo jim pod ruce koukat nebude
. Když mi potřetí lepili kalené sklo do kuchyně, stála jsem tam a každý krok komentovala a usměrňovala, nakonec udělali i silikonovu spáru správně...
Za celou stavbu jsme byli spokojeni pouze s fasádníky a s kuchyňským studiem... obklady si sambo dělal se švagrem raději sám. O podlaháři raději ani nemluvím![]()
999
Ty jsi hustá! Ale náš obkladač měl taky podrobný obrázek....nicméně on k nám chodí rád, prý se vždycky něco přiučí! :-)
A jinak Japonci slíbili otevřít hranice, včera oficiálně potvrdili, že 7.3., v "našem" domku v Jokohamě se byl podívat spřátelený kolega, potvrdil všechny naše naše obavy, ale k tomu přidal pár pozitiv
a doporučil, ať ho vezmeme co nejdřív. Majitel šel navíc s cenou trochu dolů, nic podobného za tu cenu se nám najít nepodařilo, leda dál od školy a stanice, takže hurá! Už vím, kde budeme bydlet....![]()
Garfie To zní skvěle! ![]()
![]()
![]()
Garfie super!![]()
Garfie Tak to je super :-).
Garfie skvělé![]()
Garfie tak tfuj tfuj tfuj
Děkuji všem! Je sice trochu dál od stanice, než jsme si představovali a je dost na kopci-což je ale zase zároveň výhoda, já mám výhled ráda! :-) A aspoň posílím kondičku. A skoro nejde jinak, Jokonama je takové japonské SF
(vlastně je tam víc styčných bodů, než jen kopce!). A je obestavěný z obou stran jinými domy, půlkou oken koukám do zdi
ale bohužel, to je japonská realita. Tak teď jen aby třeba vláda nezavřela úřady typu velvyslanectví....![]()
Garfie gratuluji, ať to rychle klapne. toto cekani, když už je člověk mentálně na tu změnu připravený, je úplně nejhorší.
Děkuju!
Obdivuju, že to takhle dáváte, když chcete stavět nový dům. Ještě s maličkýma dětma. Vlastně jste asi pěkný magoři (v dobrém).
dynda nas to bavi:D
Garfie s rozbehem ![]()
A foto japonského domu nemáš? Mňa to ich bývanie hrozne baví pozerať (ale bývať by ma bavilo asi menej :))
Mrakoplas Dalo mi to trochu práci, protože my už máme jiné fotky přímo z místa i video :-), ale našla jsem ho ještě v jedné realitce tady.
Vypadá moc hezky, ale je fakt vloženej mezi domy, takže do těch bočních oken, speciálně v přízemí, se vůbec nedostane slunko. A naštěstí tam není ani jedna tatami room! ![]()
Jinak kdybys chtěla nějaké tradičnější, můžu ti naposílat, kolik chceš, teď se v těch realitách přehrabuju 3x denně!
Ten je pěkný a má útulný záchod ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my