Mulen ta bydlela někde na Kampe? Mám ten film rada i z tohoto pohledu, ty lokality a nemovitosti před x lety jsou strašně zajímavé. I ten byt, do kterého se nastěhuje Abrhám s rodinou, je dost dobry, i když bydlet přímo nad tím dopravním provozem bych dnes nechtěla.
design a architektura
Tulipe jo ta doprava to kazí, ale jinak je úžasný.. Mám pro starý byty a domy slabost
Paní Jechová to měla lepší
(Možná ta Kampa? Já Prahu tak moc neznám.)
Dadoo veľmi pekné to majú
Paní Nechová měla být na Kampě. A Smoljak na Podbabě.
tak už máme presný termín začatia rekonštrukcie obývačky. Začíname v utorok ![]()
Jaro

andulka01 to je super, hlavně to prase ![]()
Větev si budu muset někde čornout, líbí se mi to!
andulka01 jar je lakava
a to prasa ![]()
betsey
závidím. My furt nemáme ani objednanou sedačku, jak je zavřeno, není ji kde osedět.
Ale v neděli doufám začneme malovat ložnici, postel už je hotová![]()
my mame novy stul
mel byt az v dubnu ale privezli ho dnes:-) akorat nevim kdy se postesti obsadit vsech 10 mist... jinak bude porad slozeny:-/
viktorka_od splavu pekny stol ![]()
Janulik03 a vazi aspon metrak:-) diky!
viktorka_od splavu ten je super.
viktorka_od splavu Ten je! ![]()
Dadoo Moc hezky prostor! Dcera je v Londyne? tady jsou taky vsude jednoducha okna.
andulka01 prase ![]()
viktorka_od splavu stul je moc hezkej
Garfie to teda vzalo spad! Hlavne at se tam stastne dostanete a dobre se vam tam zije. Ten dum se mi libi - i kdyz je jasne, ze ma svoje mouchy, tak se mi zda, ze ma to "neco", co ty moderni domy a byty nemaji.
Dadoo to je velka krasa! S tema oknama teda nevim, kdykoli jsem je zazila, strasne jima tahlo, ale vypada to nadherne.
Kokoska
Přesně, taky mám pocit, že má nějaké genius loci!
Dadoo Můžeš mrknout tady. :-) Z obou stran je obklíčený domy, takže okna s výhledem jsou jen ta čelní a vzadu (a v horním patře), přesto je tam oken "do zdi" plno, což teda nemám moc radost, protože jsou tam taky jen jednoduchá okna a žádné topení, jak je v Japonsku zvykem. :-) Jinak maminka naší japonštinářky taky jezdí z Japonska na zimu do Čech, prý miluje, že máme v bytech teplo!
Místo je to hezké, na kopci, relativně daleko od stanice, ale kousek od velkého parku. A do školy asi 20 minut, což je super. A je hodně velký, cena na místní poměry skvělá. A nemá žádné tatami na podlaze, to jsem nadšená!
Garfie jo, tě už jsem viděla, je moc pěkný, jen mi uniklo, že jste ho taky vybrali. Pěkný je![]()
Jen to topení.. To si nedovedu představit. Ale tak jste snad v teplejší pásmu , než posledně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my