Garfie Ostrov je super napad! Hele ja to uplne chapu, kuchyne tady v domech co nejsou po rekonstrukci mas oriho 1970, treba. Coz je teda des. Ubyva to ted rychle, protoze se zmensila poptavka, ale i tak, obcas jsem nestihala, najdu ti foto "kuchyne" z bytu s vyhledem na ocean, hezkej, sice malej a fajn terasa a vyhled, ale toto jsem videla a bezela jsem hodne rychle. Cena o 100 levnejsi nez muj nynejsi, o pulku mensi (ono je to i ze lidi zkousi, jestli jim to nekdo, kdo neudelal pruzkum trhu, da)
design a architektura

0zero7 Tak když člověk mrkne na pronájmy v Praze, takových i daleko horších "kuchyni" je neurekom...
andulka01 Fakt je to tak blby? Asi ty stary nezrekonstruovany jsou vsude, nejak jsem pozapomela!
0zero7 Jo, pidibyty blíž centra. Občas dost nechutný.
0zero7 andulka01 Pro ty pidibyty, co se flákají na pronájem je to fakt asi typický. Kdybyste viděly takovou kuchyň v Japonsku...v těch malých bytech bývá rovnou na chodbě, prostě vejdeš přímo do kuchyně, malý dřez, plotýnka, nejlíp ještě taková ta na grillu. Pracovní plocha buď minimální, nebo dokonce jen na zakrytým dřezu-taky jsem zažila. Ta velikost kuchyně se odvíjí od velikosti bytu, ty hezké mají až tak od 80m nahoru, což už je docela luxusní velikost. Zrovna teď jsem při hledání bytu narazila po dlouhé době na hezkou kuchyň i s troubou, byt 120m, ale nájem v přepočtu asi 80 tisíc. Navíc daleko od stanice, což je jedno z nejdůležitějších hledisek při výši nájmu....Ta děsná kuchyň, co jsi sem dala je v JP úplně standard. :-/
Dcera konečně vymalovala první obývák..
Fotografie má z Prahy. Dárky od dobrého přítele, známého fotografa.
Je to takové anglické, že?
Ještě není hotovo komplet.

Dadoo Ta podlaha!!! ![]()
Garfie ty mají všude. A všude je zbrousili a nalakovali. Nadhera![]()
Dadoo Moc pěkné, opravdu moc se mi to líbí.
Dadoo krasny a prostorny, moc hezky to ma
Dadoo moc prijemny prostor
Dadoo to je ale teda opravdu krásné![]()
Kan viktorka_od splavu jinx děkuju, teď, jak jsou pořád doma, docela se do baráku dali.
Jak mě štve, že se na to nemůžu přijet podívat osobně.
Udělali taky vstup do domu. Jsou v nějakém historickém pásmu, tak to mělo jasně dana pravidla, která muselo dodržet. Oni jsou ten pravý vchod.

Dadoo krásné, a ta okna![]()
mnum no, ta okna jsou jednoduchá. ![]()
Dadoo no jo no, UK okna.. ale vypadají krasne :) celkove je moc pěkné bydlení, tak snad to budeš moci brzy ocenit i naživo!
Dadoo prakticke asi nejsou, ale krasne ano ![]()
Koukám na Kulový blesk a paní Jechová má fakt krásný byt
, taky bych se nechtěla stěhovat.
A vůbec některý byty jsou tam ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my