měla by vypadat cca nějak takto. blbý je, že ten ořez by z toho dělal něco jako 25+25+10, nebo 17,5+25+17,5.
design a architektura
Jiná Realita a jak vypadají ty obklady? Mě by ten dořez 10cm nevadil. Víc by mi vadilo, že není obklad až ke skříňkám.
Jiná Realita Deset cm fuk bude divnej... máš někde obrázek kachličky, co tam chceš dát?
Jiná Realita A co dát horní skříňky jen 50 cm od těch spodních? Pak by byl dořez jen pod digestoří, tak by to tak nerazilo.
Každopádně pruh omítky by podle mne vypadal divně a byl by nepraktický na údržbu.
A kdyžtak by to šlo obkládat odzhora, když bude ten10 cm dořez u pracovní desky, tak by nemusel být tak nápadný.
Kan Já troubou! :-) Ty svíčky jsou ale v tom Japonsku taky ošidné, právě kvůli zemětřesení. Historicky byly větší problém než zemětřesení následné požáry, shořela tak celá města. Teď je prodávají v Ikea, ale minule na Vánoce byla nejbližší Ikea asi 300 kilometrů a svíčky se mi vůbec nedařilo sehnat, nakonec jsem objevila nějaké příšerné v zapadlém mexickém obchůdku, zabalené do voskového papíru s obrazem Ježíše. ![]()
Jiná Realita Myslím, že to bude vypadat divně, to už bych raději ty horní skřínky posunula níž, to by nešlo?
Evaeva takhle, ale asi tam není nic vidět, oni bohužel nemají nikde pořádnou produktovku.
já za tou linkou pořád vidím něco bílého a strukturovaného, jako kontrast k hladké ploše skříněk.
ještě se mi líbí kombinace šedá deska a jemně šedý obklad vzadu (nebo a la mramor, větší formát), ale nakonec jsem zjistila, že asi je to pěkné, ale do toho mého sklépku je to moc studené a moc moderní a nehodí se to tam.
no a tak prostě nevím. sklo dozadu nechci, žádnou stěrku taky ne, a potřebuju obklad, co má málo spár, protože jsem zdechlá uklízečka :) takže nechci žádnou mozaiku (i když se mi líbí), různé ty malé hexagony apod.
Jiná Realita dořez bych taky dala nad desku, jak píše DruI
Jiná Realita udělala bych to buď s dořezem nad deskou nebo jak píše drul. A nechceš tam dát desku v dekoru té pracovní? Tak to máme my, na údržbu je to super a dobře to vypadá.
Edit: ten obklad vypadá pěkně.
Jiná Realita my nemáme obklad až po horní skříňky, resp. jen po tu jednu rohovou. Blbý mi to nepřipadá.

Evaeva ona ta místnost nemá okno, takže potřebuju jít cestou mximální světlosti.
desky jsou buď a la dřevo, to by vypadalo vzadu divně. nebo a la beton, to by zas bylo celé moc tmavé. nebo a la něco jiného, třeba mramor, a to mi přijde v tom materiálu zas moc umělé. deska bude určitě obyčejný laminát, protože žádný kámen si nemůžu dovolit, ten chci pak případně koupit až do velké kuchyně jinde, a pravé dřevo bych coby osoba, která umírá z každého poškození, psychicky nepřežila :)
v tom "betonovém" provedení se mi tohle řešení líbí, ale pro mě je hodně tmavé. nebo potom v provedení keramickém, kdy je deska keramická /nebo pravý kámen/ a je vytažená i za linku.
Pinot Noir to asi nejsou akumulační kamna? kamna totiž řeším na jiném kanálu :) hrozně bych chtěla krb, akumulační, ale prozatím ho mám naceněný na cca 130.000...eh, no doma jsem to ještě neřekla....takže to spíš vypadá buď na akumulační kamna, nebo kanadská kamna.
Jiná Realita hele ja mam metro se svetle sedou sparovkou a je to totalne bezudrzbovy. A to varim denne. Tech spar bych se nebala. Ale ten tvuj obklad je hezkej, bud bych dala skrinky niz nebo se zeptala obkladace, co navrhuje.
Jiná Realita Ten obklad je moc hezký a myslím, že když to nacpeš k sobě prakticky bez spárově a uděláš bílou spárovačku, můžeš tam mít i ten dořez. Jinak sklo je na údržbu super, ale chceš tam teda asi nějakou strukturu, že jo?
711990 Necvakla bys mi to prosím (vůbec to nespěchá)? Já vím, že už tady ta tvoje kuchyň někde je, ale nechce se mi to dohledávat. Já teď do naší nové kuchyně chci nejpravděpodobněji taky metro, ale buď v nějaké modřepetrolejové (což se mi nedaří najít) nebo bílou/šedou, ale nenapadlo mě udělat jinak barevnou spárovačku.
mě pořád ta struktura láká.
prohrabala jsem miliardu webů s kachličkama, a těch bílých struktur není úplně moc. když jsou, tak jsou strukturované až moc :) nebo se mi ta struktura moc nelíbí. tenhle obklad už mám na jedné zdi v koupelně, a působí v reálu moc příjemně, přímo svádí k pohlazení
tak pořád přemýšlím, jak ho do té kuchyně nějak rozumně dostat.
Jiná Realita
Já myslím, že to bude fajn, nebála bych se toho.
mně se jinak líbí třeba tohle, jenže...bílá deska. to podle mě musí být nějaký aspoň umělý kámen, aby za chvíli na ní nebyly vidět různé drobné zašlé kazy a vady,a taky bílá v laminátu podle mě působí dost "lacině".
a v té mojí mini kuchyni by to prostě nevyniklo.
711990 ale šedá sparovacka s bielym obkladom chce sakra dobrého obkladača, čo je aspoň u nás dosť problém. Kamoška má presne to čo ty a vyzerá to úplne desne, každý milimeter krivo na tom strašne kričí :/
Jiná Realita podľa mňa henten obklad ten orez v pohode znesie. Inak tiež som zvolila biely štruktúrovaný obklad, aby to nebolo úplne fádne. Chcela som síce najprv nejaký odvaz ale nevedela som si vybrať
, už som toho mala plné zuby. Mám skrinky dole drevo, hore biela.
Mrakoplas on ten výběr je právě tak obrovský, že já mám z toho hlavobol :) taky nevím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my