a krb, já toužím po krbu. asi nějakém takovémhle. i s římsou, na kterou bych mohla dávat na vánoce jehličí, a s tím obrazem nad krbem :)
design a architektura
Garfie ja ti to zitra vyfotim zblizka, protoze na tyhle fotce, ktera tu uz byla, to asi moc dobre videt neni. Ale je to proste svetle seda. Tak svetla, aby to nebylo poznat, ale tak seda, aby nebyly videt zasly spary:) Casto vidam hodne tmavou, to vypada taky dobre, ale uz je to na muj vkus dost vyrazny. Ale petrolejovy metro by bylo krasny!

Mrakoplas my mame fakt skvetlou, ale vidis, to by me nenapadlo. My teda meli obkladace uplne nejlepsiho na svete, treba v koupelne udelal primo zazraky, jsem s tim moc spokojena.
711990 to asi není ikea kuchyně, že? kvůli desce, má takovou pěkně šedou přiměřeně světlou barvu.
Jiná Realita nn Ikea to neni, ale tu desku maj uplne vsude, jak v kuchynskych studiich tak v tech obchodech, kde to kupujou truhlari. Je to takova jako osuntela poskrabana, obyc lamino. Na kamen jsme nemeli:)
711990 mňa by to tiež nenapadlo keby ma na to sestra od fachu neupozornila. Nám to spravili blbo aj s bielou sparovackou, docistovala som to týždeň ![]()
Mrakoplas tyjo:( na my meli vic stesti nez rozumu pri ty rekonstrukci. Zpetne si uvedomuju, jak moc se to mohlo pokazit:D
711990ťa vasa vyzerá fakt dobre, úplne svetla je dobrý nápad
711990 no keby si videla ako máme spravený prechod dlažby do kúpeľne a záchoda. To by som mohla na delniqua poslať
. Ale už to raz prerábali a ja už som potom nemala silu (a sambo je moc mäkký). A to boli drahí jak čert.
Mrakoplas my mame tu druhou stenu jako drevenou, ale svetly to bejt muselo, protoze mame v byte desnou tmu. Sice jsou po cely stene okna, jenze pred domem jsou vysoky stromy, ktery stinej.

Mrakoplas uf:((( no ja treba vubec neresila, jak maj vypadat rohy. Nikdy by me nenapadlo, ze se nekde dava takova plastova nebo kovova lista. No a ten nas obkladac to automaticky seriznul, aby ten roh tvorily ty kachliky. A to mame v koupelne misto obkladu dlazbu. Nejspis to muselo dat dost prace:D ale jako jsem vdecna, nemeli jsme vubec zadnej plan, navrh nic, vsechno se domlouvalo za pochodu a dikybohu to vyslo. (ehm krome nefunkcniho zvonku moji vinou)
Jiná Realita bohužel ne, úplně nejobyčejnější kamna. Krb je super, taky by se mi líbil, s římsou. Na kamna si bohužel nic nepoložíš, leda usmažit volský oka ![]()
Garfie já jsem si říkala, proč vlastně nemají to topení, a ono tak jednoduché - kvůli zemětřesení. Jinak já mám elektrické "prostěradlo", používám na chalupě, abych si nelehala do ledový postele. Je to jen mírné teplo, které rukou skoro necítíš, ale když na tom ležíš, je to příjemné. A doma mám zase elektrickou deku na přikrytí, a stačí celkem chvíle, než se zahřeju a pak vypínám, jinak by to bylo už moc.
711990 tvoja kuchyňa je fakt veľká a tá drevená stena sa mi velice ľúbi!
S tým svetlom rozumiem, my máme kuchyňu na sever, síce žiadne stromy ale toho svetla je aj tak menej. Tiež som preto dala horné skrinky biele. Ale teraz tu tej bielej mám nejak moc, ešteže je tu večne bordel ![]()
Když jste u těch kuchyni, tak rozměry takových těch kuchyňských ostrůvku, myslím šířka, jsou nějak standardizovane? Jako pár typů šířky? Chci si podle toho naplánovat okno. Projekt už máme, ale tyhle kuchyňský okna prý můžu doladit.
Mrakoplas my taky při rekonstrukci šťastnou ruku neměli, je tu asi tisíc drobných detailů, které mě štvou. Ale už tak se to hrozně protahovalo, muž už byl netrpělivý. Zpětně si říkám, že jsme na to měli jít pomaleji a líp vybírat. Sice nám dost slevili, ale koukám na to denně.
Karja myslíš jako hloubku? Nebo jak šířku pod oknem? Truhlář ti udělá cokoliv, záleží, co na tom ostrůvku bude.
Mrakoplas dekuju:) velka mi neprijde, ale predtim rozhodne byla mensi:D ale s tou bilou taky bojujem. Ted jsme par kusu novyho nabytku koupili ve dreve, tak se to trosku vyrovnalo, ale je to porad na hrane. Aspon ze u Tondy v pokojicku jsem s barvama spokojena:)
Evaeva Jo hloubku. Právě přemýšlím, že na to dám asi varnou desku. Ale nevím, fakt vůbec nevím,moc jsem to nepromyšlená, zatím to řeším jen kvůli případnému posunuti okna. Kuchyň od truhláře jsem slíbila sambovi, že chtít nebudu:-D Že si vyberu v Ikee. Nevím no, ale on už asi ztrácí iluze.
Evaeva no presne. Tiež nám napríklad zabudli dať jeden vypínač v obývačke, všimli sme si to až keď bola natiahnutá omietka..chýba mi tam ale rozvrtavat zase stenu a dotiahnuť elektriku sme už nechceli. A je tu ešte pár veci. Ale zas stolára sme mali skvelého, dosť nám poradil a spravil ochotne aj to, čo bolo preňho zložitejšie. Okrem kuchyne nám robil nábytok aj v kúpeľni, chodbe a do spálne. Tak ten to znacne vylepsil :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my