My jsme dva a pes.
design a architektura
my máme taky jen 160 - teda jako šířku matrace - a přijde mi to naprosto dostatečný, jednu dobu jsme měli 140 a ta mi přijde už fakt trochu malá
bonnie vyda za tri decka, to je jasny:-) tudiz se zcela zjevne mate hodne moc radi
80+80 matrace urco staci, to jo, obzvlast kdyz tam nesmi zvirena:-) ja jen v tech 160 hned vidim rantl okolo s 140 lehaci plochy, konec poplachu;-)
No nejvíc na světě, co ti budu povídat! ![]()
ale je to zajímavý, že malá postel 80 mi přijde fakt jak Záhořovo lože a nejsem schopná se na tom ani otočit, přitom ve dvou na těch dvou 80 je to uplně v pohodě.
![]()
to nene teda! Navrch já spim napravo :-D
Máme matraci 2x2 m a možná je to rozežranost, ale do menší bych už nešla.
zda se, ze delam neco spatne...;-))
No u nás to celkem odpovídá, ale u velké matrace je i ten kousek dostačující aspoň na spaní na boku. Ale je teda zajímavé, že když se dostanu do postele až poté, co přítel usnul, poměry se otočí. Z toho vyplývá, že je důležité chodit spát zavčasu (a vykolikovat si svůj prostor).
![]()

To mi připomnělo, jak jsme měli kdysi postel 140cm širokou. Mně se spalo pohodlně, ale muž se ráno probouzel s tím, že visel na kraji a jedním kolenem klečel na zemi. Od té doby máme 200x220cm
.
My máme 160 širokú posteľ. Ale už je to síce dávno, kupila som satenové povlečenie aj s plachtou. A na vianoce dostal muž satenové pyžamo. Tak si dal nové pyžamo a uľahol. Zobudila ma rana ako spadol z postele. Následne v polospánku sa pokúšal vyliezť na posteľ, ale to šmykľavé všetko mu nedovolilo. Ja som sa smiala tak, že som mu nemohla pomôcť. Pyžamo skončilo v koši a muž sa so mnou ráno nebavil.
![]()
Vyskúšaj niekedy. ![]()
u nás to na té 140 matraci bývalo přesně jako na obrázku, akorát já byla vpravo. a půlka z té mojí části byl 10 cm rantl okolo:/

A ked už sme pri tom, tak si kupil taký maličký budík, ktorý zosiloval zvuk, ked kým sa nevypnul. a tlačítko bolo malilinké. Ráno o 4,00 zvoní budík, muž šátra a netrafil čudlík. Skúšal to celkom dlho asi, a ked nič tak ho vyhodil z okna prosím, akože sa rozbije a bude ticho. Po dopade sme počuli ako budík veselo zvoní pod oknami paneláku a zvyšuje hlasitosť. Následne moj blázon v pyžame vonku pod oknami loví budík a snaží sa z neho vyrvať baterku. ......
Skoro se to bojim priznat...uz pres rok spime na 120 se psem... Nepadame ani jeden...
tak já se přiznám, že mám podobnej budík, už teda spoustu let. nahoře má velkej čudl na odložený buzení, a ze strany takovej malilinkej asi jako že se člověk musí dostatečně probrat, aby ho zvládnul vypnout:-) no, a občas se mi stane, tak jednou do roka, prostě ne dost často na to, aby se to muž naučil... že zmáčknu ten velkej a pak zapomenu vypnout malinkatej a vstanu a - :DDD
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY