k té mezeře mezi ostrůvkem a linkou....myslíte, že metr už je moc málo?
design a architektura
Jiná Realita vyzkousej si, jestli se vejdes na metr, kdyz otevres dvirka/sufle, zatimco stojis pred nimi. kdyz muzes couvnout ok, kdyz ne tak spatny
Jiná Realita metr není moc. Já mám tak metr dvacet, nemám tam teda ostrůvek, ale lednici a potravinovou skříň. A když jeden otevře lednici, druhý sotva projde.
Evaeva ono to naštěstí vychází do koncové části, do části, kde není ten hlavní provoz, a ten "ostrůvek" je myšlený na věci, které se nepožívají při běžném provozu (kuchařky, utěrky, sváteční mísy atp.)
jako můžu tu polopříčku posunout, ale pak budu zase trochu válčit s umístěním jídelního stolu.
mám pocit, že teď je tam metr, ale jen tak zkušebně, počítala jsem s tím, že to bude asi opravdu
málo.
ha, a když se dívám na tu fotku, tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo, kdo má doma ikea kuchyni, má takové tyhle mini šuplíčky na příbory, jako jsou pod varnou deskou na obrázku. jestli je to blbost, a mám tam dát normální ten klasicky široký, nebo je to praktické.
bohužel se jaksi nemůžu v ikea podívat naživo :/
Jiná Realita řekla bych, že ten metr bude stačit, protože se nebude stávat, že během vaření se budou otevírat skříňky na obou stranách. Měla bych radši víc prostoru na stůl, kde se bude jíst denně.
Ohledně těch šuplíku nevím, ale třeba indikační deska potřebuje prostor pod sebou, tak nevím, jestli tam by nebyl využitelný jen ten spodní mini
Jiná Realita Já myslím, že když je kuchyně počítaná na jednoho kuchaře, tak metr stačí. Taky bych si radši nechala místo na stůl.
Jiná Realita myslíš toto? Ja som to pred dvomi rokmi pozerala v ikei, fotka odtiaľ :) Mám takto spravené male skryté šuflíky a je to fajn (ale nie sú pod varnou doskou)

Jiná Realita souhlasím s ostatními, jestli bojuješ s místem, tak metr stačí.
Mrakoplas myslela jsem ty na mém obrázku pod varnou deskou. ale asi půjde o stejnou velikost, je ty "moje" jsou přiznané, a ty tvoje skryté.
Jiná Realita jj, myslím, že je to ten istý model, len každý má tu čelnú dosku primontovanu inú
Jiná Realita nemám IKEA kuchyň,ale pod varnou deskou úzký šuplík na příbory mám, možná jsem ale nepochopila jak to myslíte
Garfie Online se dlazba snad ani neda vybrat, delala jsem si takhle predvybery, abych manzela netahla uplne naslepo podivat se na dalsi petrolejovy obklad
a vzdycky to vypadalo uplne jinak nez na obrazku. I teda ty bile a sede. Nekde mam fotku z finalniho vyberu, v tom obchode byli neuveritelne ochotni a vsechny vybrane dlazby mi vytahali ven na denni svetlo, aby to nebylo zkreslene ani zarivkama, hlavne ty bile kusy.
Myrtila hlavně bílá dlažba se vybírá online fakt blbě, protože na těch fotkách s bílým pozadím je houby vidět. ta moje plastická bílá vypadá naživo podstatně jinak, a ani na jejich profi produktových fotkách, kde je na zdi ve velké ploše, není skoro poznat ten vzor.
mě v obkladovém studiu nenáviděli, protože jsem si nechala poslat asi dvacet vzorků obkladů
ještě mám někde doma takovou obří magedlaždici, nějak jsem si totiž nepřečetla dobře rozměr a přišlo něco, z čeho by se dal udělat stůl :) je mi to líto vyhodit, a nevím, co s ní budu dělat.
Jiná Realita Tak mi to nedalo a šla jsem to přeměřit. Mám teď provizorní kuchyň přestěhovanou v obyváku, ostrůvek je od linky 90 cm a vyhovuje mi to teď víc, než původní stav, kdy byl odhaduju metr dvacet/třicet. Úplně v pohodě otevřu i malou ikea ledničku, kterou mám v ostrově, šuplíky naproti, na klid. Ve dvou možná ne úplně pohodlné, ale pořád v pohodě. A v detašovaném pracovišti :-) mám ostrov ještě blíž, ale tam teda mám uvnitř otevřené police, takže tam je to úplně fuk. Dám sem fotku jen na chvilku, protože jsou tam prťata :-) Je to tak akorát na otevření
Jiná Realita Jj, a nejlip ma tu bilou dlazbu nafocene Siko, tam neni videt opravdu vubec nic
A co vyrobit z te obri dlazky... kdyz treba stul, tak treba stul na zahradu?
Nam zbyly nejake sestiuhelniky a uvazovala jsem, ze bych je podlepila flisem a pouzila jako podlozky pod velke kvetinace, co by staly na drevene podlaze. Ale zatim nemam tak velky kytky, takze je to odlozeno na nekdy potom.
Garfie jezisi vy to mate tak krasny! Tohle ze je provizorium?
711990 Né, to je chata, respektive útočiště na stáří. :-) To provizorium je naše děsivá zelená kuchyň přestěhovaná do obýváku
Kdybys chtěla foto pro uklidnění, taky můžu posloužit...Ale tu novou bych chtěla trochu podobnou, ale ne zase moc, aby to nevypadalo jako kopie, no těžký to bude!!!
Garfie jezis tak uf:D ale chata vypada velice krasne![]()
711990 Děkuju, taky se mi líbí! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my