Garfie díky, je to pěkný :)
design a architektura
Vcerejsi debata nad novou kuchyni vedle. Muz kouka a rika: a tady bude pekne nerezevovy drez s nerezovym odkapavacem. A ja na neho ze to asi zblaznil! Nic takoveho! Pry co si predstavuju? Ja ze keramicky. V zadnem pripade. Pak jsem mu ukazala ty granitove, ze se delaji i s odkapavacem a pry ze jo. Az budem nekdy delat novou kuchyn tady u nas, tak me fakt streli:D
Garfie Já přijdu vždycky pozdě a o fotku přijdu.
Ale tu kuchyň doma si pamatuju.![]()
rasaNori cha, to jsme dve - mame ten novy stul, fakt je krasny, nicmene neobjednavali jsme k nemu zidle, protoze jsme se na zadnych neshodli. ted je to tu ale jako pest na oko, takze uz budou nutnost.. au, au, au
Len Já ti ji sem klidně ještě hodím. :-) S kuchyní doma nemá nic společného, naštěstí!
Garfie to je hezke :)
viktorka_od splavu požičiam ti deti, tie ich zničia raz dva ![]()
Garfie Ježiš aká pohoda z toho ide!
Garfie máte krásnou chalupu! nebo aspoň kuchyň v ní... ![]()
viktorka_od splavu já jsem si přesně říkala, že by to chtělo i nové židle
ale nechtěla jsem na to upozorňovat, kdyby to nebylo úplně v plánu.
Garfie kuchyň je moc hezká, ale nejvíc se mi líbí řešení schodů, jak se rozdvojují!
viktorka_od splavu a který ten stůl jsi koupila? K Jarošovi jsem se nalákat nechala, ale ještě jsme nevybrali
Garfie krásný to máte.
Takto schody mohou byt v prostoru bez zabradli? Nejsou nejake normy ze musi byt zabradli? Vzdycky me to na fotkach zaujme.
Pavlena Celý to je dobrý! ![]()
Lamicka Mrakoplas Děkuju moc, i ostatním.
MaeGandal Schody jsou super, vlastní nápad :-) Je to dost praktické a děti to milují! Vlastně i já si na nich občas dám kafe.
JankaM Asi by neměly, v projektu je zábradlí, ale my to nemuseli kolaudovat. Pořád laškujeme, jestli ho tam dát, ale zatím jsme přežili sezonu bez, pohybovaly se tam děti a úplně bez problémů. Vlastně jediná potíž schodů je ta sedačka pod nimi, pořád jsou na ní nějaké drobky!
(nahoře je totiž terasa, takže se tam pořád tahá bordel z venku.
Garfie Děkuju! Je vážně fajn, moc moc se mi líbí ty příjemné barvy.
Len No vlastně má docela zásluhu na tom, že jsme se konečně rozhodli kopnout do té naší děsné domácí kuchyně! Přišlo nám úplně líto, že je tam jsme si to tak vymazlili a doma bydlíme v něčem takovém.
Garfie ten interier pusobi moc prijemne, libi se mi
Garfie schody na sezeni jsou bozi!
Makara martinique
Evaeva V plánu je to právě od samého začátku ale zatím jsme se ještě neshodli jaké![]()
viktorka_od splavu ´Jo, Martinique je v užším výběru. Pak pak dej vědet, jaké židle jste vybrali. U nás panuje těžká neshoda, tak to nechávam uzrát, než dojdeme ke kompromisu. A navíc musíme počkat, až otevřou, protože zidli bez vyzkoušení fakt kupovat nechci.
Mně se líbí židle Almondo Teda nepřišla jsem na to, čím se liší (kromě ceny) od židle Naomi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my