design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline viktorka_od splavu
49189 příspěvků moje polička 07. března 2021 11:17

Makara U nás budou určitě nepolstrované, Ale představovala bych si podobný typ, moc se mi líbí třeba

https://www.lino.cz/zidle/drevene-jidelni-zidle/kreslo-merano

trochu jsme se přiblížili dohodě https://www.klik-nabytek.cz/kresilka-zidle/jidelni-zidle-kresilko-guru-masiv-dub/ Ale přesně jak říkáš musíme je vyzkoušet

Offline Makara
3614 příspěvků moje polička 07. března 2021 11:39

viktorka_od splavu Guru se mi moc líbí, ale u muže neprošlo. Merano jsem zkoušela a teda nepřišlo mi zrovna pohodlné.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2021 11:43

Makara merano není moc pohodlné menším lidem podle mě, navíc je i dost široké, chce to dost místa. Ale vzhledově je pěkné.

Offline DruI
5561 příspěvků moje polička 07. března 2021 11:59

Garfie No, kdybyste to zkolaudovat potřebovali, tak bez zábradlí to nepůjde. Se přiznám, že to sice vypadá dobře, ale vždycky když takové schody bez zábradlí vidím, tak se ozve profesní deformace a trpím ;o)

A na ty drobky na sedačce, nešlo by pod schodiště natáhnout nějakou lehkou látku? Takovou moskytiéru proti drobkům? :o)

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 07. března 2021 12:40

Garfie Modrej ostrůvek v kuchyni a nad tyrkysovou sedačkou jsem už achala, nicméně znovu ach... Tyrkysová je moje barva úplně nejvíc schody super řešení 

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 07. března 2021 13:26

DruI Nějaká síť by asi byla řešení, ale vůbec by se mi to nelíbilo. :-) Hele, tak my tam zatím trávíme minimum času, teď se tam navíc kvůli koroně vůbec nedostanem, je to v jiném státě. Kdyby to bylo na denní pohyb, asi bych to vyřešila jinak, i to zábradlí. 

andulka01 Tohle je zelená, tyrkysovou mám doma... Na ten ostrůvek jsem echt pyšná, moc se mi líbí, stojky svařoval můj muž v rámci svářečského výcviku (na který pořád nemá kurz, ale zatím ostrov drží). 

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 07. března 2021 13:31

Garfie takže ach i nad zelenou! Je super že je víc lidí co maj barevnou sedačku, skoro všude jsou šedivý. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. března 2021 17:11

u těch dubových židlí všem doporučuju, aby si ji někde zkusili naživo potěžkat! pokud doma nemáte už jiné dubové židle.

byla jsem v jednom studiu, židle měli fakt krásný, dubový masiv...no ale já jsem ji skoro neuzvedla.

49189 příspěvků moje polička 07. března 2021 17:17

Jiná Realita ty co mame jsou taky tezke, drevene, jedine co mi vadi kdyz se zidle neda posunout jednou rukou (plne operadlo) to bych doma nesnesla pije mi to vzdy krev-pritom jsou moc hezke i pohodlne casto:-( ja bych chtela neco vic styl kresilko, protoze jsme jidelni stul presunuli na jine misto a je vic v obyvaku nez v kuchyni, takze ty vyslovene kuchynske zidle se nehodi

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. března 2021 18:05

viktorka_od splavu tie druhé som mala pôvodne vybraté aj ja :) ale nakoniec musím vybrať niečo bez podruciek, zaberá to dosť miesta a my tak veľký stôl ako vy nemáme. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. března 2021 19:10

nemáte někdo zkušenost, zda a jak vyměnit na ikea godmorgon skříňce pod umyvadlo tu horní desku za kamennou (zkrátka voděodolnou)? na pinterestu se sice vyskytují nějaká fota, ale návod jsem nenašla. jde mi o to, jestli tu desku kotvili zvlášť, nebo ji prostě nějak jen připevnili ke skříňce a pak to nakotvili do zdi tím, co je standardně posláno z výroby.

já se nemůžu smířit s tím, že bych tam měla jakési lakované lamino, co by určitě hned olezlo. na přizdávku tam není místo, a jen na desku s umyvadlem zas mám málo místa. takže stále pátrám pátrám, jak to vyřešit.

godmorgon je s ohledem na cenu nejlevnější a přitom stále přijetelně vypadající skříňka, která by šla rozebrat. kdybych ještě vyměnila úchytky, mohlo by to vypadat docela pohledně.

Offline Gatita
8593 příspěvků moje polička 07. března 2021 20:40

Makara

My mame uplne stejne zidle, ale od jineho vyrobce (voglauer). Cena taky blba, ale jsou zase v kuzi, tak doufam, ze neco vydrzi. Jsou nazivo moc pekne, i kdyz na me trochu vysoke. 

Mela jsem je vyhlednute v xxxlutz, kde porad saskujou s cenama, meni to snad co tyden, chce to trochu sledovat. Mne je v tenkrat zdrazili pres noc v kosiku, nez jsem to stihla konzultovat s muzem a objednat, ale jeste se to dalo.   

49189 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:02

Gatita ty jo, tak tahle by se mi líbila moc, ale cenově už je to příliš:-(

Offline continuity
42716 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:03

Garfie máte to moc hezké, to je ta vaše zahraniční nemovitost? Já myslela, že to je nějaká ruina. 

Offline Makara
3614 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:05

Gatita na voglauer se jen dívám, když se chci pokochat. Je už přes limit i zlevnena. Přece jen jich chceme kupovat deset. 

49189 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:07

Makara ufuf:-) nám teda stačí čtyři, stůl máme normálně složený, sice by bylo fajn i jak jsou stohovatelné, mít je v garáži pro případ těch sešlostí na které máme stůl rozložitelný na 2,8m, ale.. necháme si k tomu účelu ty staré, těch je šest a tím se těch deset míst akorát vyřeší

49189 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:10

Jiná Realita asi bych ukotvila desku do zdi a pod ni pak postavila tu skříňku.. jinak si to úplně neumím představit

Offline Gatita
8593 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:22

Makara ja skripala zubama i nad 4 kousky. Ale v urcitou dobu je meli v nabidce v kozenem provedeni za cenu te calounene z jednoho z tech odkazu, tak jsem to hodila do placu. Mne se taky nepodarilo chytit tu nejvetsi slevu, nejak me nenapadlo, ze s tim muzou hybat i smerem nahoru. 

Ach jo, ted je blba doba na nakupovani nabytku. Pritom jak porad trcime doma, tak uz nevim co by, chci menit zaclony, presunovat nabytek...Ale na dalku se tyhle veci spatne vybiraji.

Offline Zu
2768 příspěvků moje polička 07. března 2021 23:21

Gatita no, blbá doba na kupování nábytku, k tomu mám dodatek... rekonstrukce domu, nemáme zatím ani stavební povolení, tak nám teď praskl rošt postele a stěhovat se budeme třeba až za rok dvě noci jsem nespala, protože jsem padala z postele, pak jsme to vyspravili dočasně nějakou páskou, ale já si hrozně nechci kupovat dočasnou postel, já si šetřím na nějakou boxspring nebo prostě pořádnou, pomoc

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 07. března 2021 23:56

My koupili tyto židle Arosa v kůži, riskli jsme bez vyzkoušení, máme necelé dva roky a max. spokojenost.