Zu není to nic moc, ale dá se spát i na zemi na matraci. Každopádně máš důvod si tu novou postel koupit, nemůžeš si říct takové to vždyť je vlastně v pohodě.
design a architektura
Vcerejsi debata nad novou kuchyni vedle. Muz kouka a rika: a tady bude pekne nerezevovy drez s nerezovym odkapavacem. A ja na neho ze to asi zblaznil! Nic takoveho! Pry co si predstavuju? Ja ze keramicky. V zadnem pripade. Pak jsem mu ukazala ty granitove, ze se delaji i s odkapavacem a pry ze jo. Az budem nekdy delat novou kuchyn tady u nas, tak me fakt streli:D
no já s tím drezem furt váhám, keramickej by se mi líbil nejvíc, ale jednak mi vadí absence odkapavace (ty granitovy s se mi moc nelibej) v kombinaci s dřevěnou deskou (na ty trvám) a jednak ty, co jsem viděla, byly po par letech strašně omlaceny a odreny
continuity
Ona to nebyla úplně ruina, ale dost staré, ošuntělé a k rekonstrukci to bylo, střechou zatékalo, koupelna děsivá a tak. Je to takový dvojdomek, my jsme nahoře a dole bydlí (nečekané štěstí) stavař, takový mladý kluk, takže nám s tím hodně pomohl. Pracoval levně, protože sousedi a poctivě, protože to má nad hlavou. :-) No a odmakali jsme si tam veškeré volno, co jsme měli. Ještě to není úplně hotové, ale ty nejhorší stavební věci jsou ok.
Garfie vypadá to paradne!
Garfie chata ci usadlost vyzera super ta sedacka ma krasnu farbu schody su super a modry ostrovcek ![]()
Potrefenáhusa my prave budeme mit kachle v dekoru dreva na zemi, asi tmavou spodni cast kuchyne, drevenou desku, tmavy granitovy drez, a svetly vrsek. Teda to je moje predstava. Bily keramicky drez maji nasi na chate 5 let a vypada jako novy. Ikea.
no jo, ale na chatě - tam se asi používá trochu míň než v hodně silném provozu v domácnosti? mně se keramické dřezy líbí moc, ale právě z důvodu, že jsem si jistá, že bych si ho nakřápla hned první den, bych do něho asi nešla.
ale zaujaly mě zlaté nerezové dřezy, v kombinaci třeba se šedou kuchyní a zlatými úchytkami mi to přišlo fakt pěkný (ale nepořídím si ho, protože musím mít bílou kuchyni, a s bílou to podle mě pěkné moc není).
Jiná Realita ne na chate, ale u nas doma ve vedlejsim byte. My se tam budem pristim rokem muset prestehovat, kdo vi na jak dlouho, protoze tady v hlavnim prostoru se bude bourat obyvakokuchyn a vstupni prostor.
Jiná Realita jo a na chate, sorry:D nasi jsou tam kazdy vikend patek az pondeli, plus ted celou tuhle covid trachtaci je tam na nemocenske tata i bratr na distancni vyuce. A porad je jako novy.
musela jsem najít ten zlatý dřez :) moji retro art deco dušičku to prostě vizuálně potěšilo.
Jiná Realita No jo, ale představ si v tom bordel z vaření, to by bylo jak pěst na oko věčně
Karja v tom se přece nevaří, probůh! na to se jenom kouká, to je na ozdobu!![]()
no já s tím drezem furt váhám, keramickej by se mi líbil nejvíc, ale jednak mi vadí absence odkapavace (ty granitovy s se mi moc nelibej) v kombinaci s dřevěnou deskou (na ty trvám) a jednak ty, co jsem viděla, byly po par letech strašně omlaceny a odreny
ja tuhle kombinaci v kuchyni mam a jsem s tim moc spokojena, ale... u me doma se vari fakt malo a kdyz, tak jen pro dva a tedy kuchyn neni v "zaprahu" jako treba s rodinou. Ale jsem spokojena a nemenila bych, budou to ctyri roky, vypada to porad dobre, nejaka drobná provozni patina mi nevadi (naopak). Drez sam o sobe neni poskrabany a otluceny vubec. Granitove se mi taky nelibi.
Popr. bychom obe mohly mit kuchyn resenou takto :)

rasaNori Vidíš a právě dřez z ikei nám dost lidí rozmlouvalo, trvala jsem si na velkém, hlubokém, dřezu, máme Blanco, dvakrát už mi do něj spadla litinová poklice při slívání brambor a zatím klep-klep. Tu velikost bych už dnes taky volila menší a s odkapávačem, nebo s tím menším dřezem vedle. Líbí se mi tohle:

jinx Bazének pro kočičku! ![]()
Garfie ony to rady ![]()

Kan já jsem zvyklá na dřez, který má menší odkapávací dřez a ještě odpakávací plochy na obou stranách. všechny současné dřezy mi přijdou děsně malé ![]()
Potrefenáhusa moje kamarádka má kuchyň z ikey a to včetně toho dřezu keramickýho a i po letech vypadal dobře (maj teda i myčku a jsou rodina)
jinx kočky ti musej mejt nádobí! Chudinky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my