jinx
Ta je hodná, nechala ti tam ještě místo na nádobí!!
design a architektura
Ounz Garfie ona Bu u vseho hrozne rada asistuje a porad se tam mota a hlavne zavazi, misto aby byla uzitecna a trochu se zaslouzila o ten komfort, ve kterem zije! toto bylo snad hned prvni vecer po jejich stehovani, prisly trochu pozdeji a byly chvili v jinem byte. Jeste jsou na te kuchyni drobne nedodelky, ale prozkoumat se to muselo, to jako jo!
jinx Tohle je ale dobrý, místo odkapace druhej odkapávací dřez mi přijde hezčí i praktičtější. U nás se ale vaří skoro pořád, nevím, jak dlouho by mi to vydrželo...
Jiná Realita To víš, já to tu čtu jednym okem, vůbec ke nenapadlo, že je to skutečně zlatý dřez:-D
Karja jj ten druhy drez je fajn, jeste mam na nem takovy maly zavesny nerez odkapavac, takze dalsi misto k dobru, jak rikam, jsem spokojena
Potrefenáhusa dekuji, myslim, ze neco takoveho by se k vam do domu hodilo strasne moc, uplne to vidim
Potrefenáhusa a na ig designtales asi znas... kdyz tak je to pekna inspirace
jinx Potrefenáhusa Taky se mi to moc líbí a asi bych si takhle svou kuchyň teda taky představovala. Ale nechci bílou ani černou, tak jsem zvědavá na co přijdu:-D.
Karja a jakou, mas nejakou predstavu?
jinx Ne vůbec:-D Jako líbily se mi ty světle zelené, ale myslím, že to bude hrozně znát, až to vyjde z módy. Tuším že skončím tak jako tak u bílé nebo krémové. Ale zatím se nikde nedívám, jen co proklikam díky tomuto vláknu a občas na googlu.
Peetra1 Arosa vypadá dobře.
Karja na tu kremovou imo bacha, to se to casto doplni nudnou dlazbou a jedina pridana hodnota je, ze je to nove. Jinak nuda nuda nuda sed. Mne by se nejaka svetla zastrena zelena taky libila a k tomu cementova dlazba, jemne seda treba...
Karja já miluju světlou šalvejově zelenou, podle mě to z módy asi jen tak nevyjde, stejně jako šedá nebo bila
tAky premejslim, jak ji sem propašovat (natrit okna a zelený metro dlazdicky, hmmmmm)
ikea má teď na nějaký kuchyni kožený uchytky, teochu o tom uvazuju, kdyby to bylo blby, vyměnit se to dá vzdycky
někdy sleduju canal domo, polský kanál o bydlení a spol., a tam nedávno proběhla kuchyně se světle růžovými horními a šedými dolními skříňkami. byla naprosto úžasná, a kdybych měla krásný světlý byt, jdu do toho.
Potrefenáhusa jinx No jen mi to tu namyslete!:-D Cementová dlažba mě vůbec nenapadla teda.
že bych si do své mini bílé kuchyně pořídila nakonec růžové cokoli?

Potrefenáhusa to chápu
Jiná Realita Asi bych zvolila jiný růžový doplněk než kuchyň;-)
škoda, že nemám jak a kde najít tu šedorůžovou. nebylo to moc sladké, protože to nebylo celé růžové, ani ten samotný odstín nebyl růžový moc. celorůžovou bych fakt nechtěl, ale třeba bílá s růžovým ostrůvkem a mramorovou deskou a nějakým dřevem, nebo tak něco, se mi líbí. no, je to prostě pastelové :)
Jiná Realita to je krasny![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my