design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Pinot Noir
29772 příspěvků moje polička 09. března 2021 08:56

Evaeva aha, tak to je ovšem zase věc, kterou bych nesnesla, ty poslepované obklady.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2021 09:43

Pinot Noir ono to zní hůř než vypadá:) jsou v různých odstínech béžové, ve stejném formátu. Ono je to tak ale se vším. Kuchyň? Vždyť je dobrá. Gauč? Taky. Co na tom, že přes něj už musí být deka, protože je už špatný potah. Je to s ním trochu boj.

Offline Gatita
8593 příspěvků moje polička 09. března 2021 09:55

0zero7 jé, děkuju za ukázku. Máš to moc pekne, krasne okno a libi se mi kytky a prvky červené. Ja kytky vzdycky nejak umucim a drasa me to, tak jich mam malo. 

Offline DruI
5561 příspěvků moje polička 09. března 2021 10:00

Evaeva Hele ale s tou dekou přes gauč mě fascinuje moje tchyně, pořídili si nový gauč a křesla a stejně je mají těma dekama obložený, aby je neušpinili :o)

A teda do debaty o obkladu, v koupelně mají tchánovci už cca deset let vymlácenou jednu řadu dlaždiček, jak se do zdi zabudovával nový přívod plynu ke kotli. To mě teda fascinuje taky, že jim to nevadí.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. března 2021 10:01

Evaeva Můj táta to u nějakých věcí říká taky. Včera taky o mikrovlnce, která je ještě knoflíková, jedna z prvních. 

Já třeba strašně nerada kupuju spotřebiče, než si nastuduju všechny varianty, recenze, prostě ztráta času. Koupi mobilu odkládám už rok, ne kvůli financím, ale kvůli té anabázi, přetahování fotek, záznamníku, poznámek. Takže dokud se dovolám a napíšu SMS.. 

Offline viktorka_od splavu
49189 příspěvků moje polička 09. března 2021 10:02

Evaeva ja treba taky nemam rada vyhazovani fungujicich veci, jenze ty "moralne zastarale" veci uz jsou vetsinou taky zcasti rozbite, clovek si na to zvykne tak to nevnima (jako ten potah) ale ve vysledku pak zije v haraburdi a to je aspon pro me takovy ubijejici pocit

49189 příspěvků moje polička 09. března 2021 10:04

Kan asi nekde delas chybu s tim mobilem-zadna anabaze se nekona, vymenim kus ta kus a jedu dal. 

jinak tlacitkovou mikrovlnku jsem mela skoro 20 let a klidne bych ji mela dal, nebyla v nicem horsi nez ta stavajici

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. března 2021 10:08

viktorka_od splavu značka?  Jabko nechci,  potřebuji mobil který respektuje jiné tiskárny, sluchátka, repráky a televizi.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. března 2021 10:13

DruI to mam taky,protoze kdykoli pustim psa do baraku,rozvali se na gauci.sundavam ji jen pro navstevy,aby se neumazaly ony

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2021 10:14

viktorka_od splavu právě, jak v tom člověk žije, tak to nevnímá. Co si budeme povídat, po těch třiceti letech je trochu poškozené prakticky vše:)

49189 příspěvků moje polička 09. března 2021 10:14

Kan urcite to jde i s jinyma znackama, ale jabko se domluvi vsude;-)

Offline DruI
5561 příspěvků moje polička 09. března 2021 10:23

Jiná Realita Ale oni psa nemají! :o)

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. března 2021 11:11

DruI v dětství jsme měli souseda, který měl na gauči trvale igelit. Tak strašně si všechny věci šetřil, aby je nezničil, že je vlastně ani vůbec neužíval. 

Taky si pamatuji u vícero příbuzných na vesnici, že měli tzv. parádní pokoj, t.j. obývák, kam se chodilo tak max. na Štědrý den na večeři a občas když přišla nějaká významnější návštěva, tak se tam vpustila posedět. Po většinu roku byl ten pokoj zamčený. Už jako malá jsem nechápala jaký to má smysl. Byly to ale všechno velké domy, my v našem 3+1 jsme takový luxus, jako místnost navíc, neměli

Offline Janulik03
20155 příspěvků moje polička 09. března 2021 11:16

mnum my sme boli pozriet novopostaveny dom a pri prehliadke nam boli cestou pod nohy klade archy novin aby sme nestupali na podlahu, koberce a sedacka boli obalene igelitom. Vsetko bolo nove krasne . Potom za nami zas zamkli a vzali na kavu do stareho domu vo dvore kde vlastne aj nadalej zili a spali

uplne som bola vyjavena

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2021 11:28

Janulik03 museum?

Offline Janulik03
20155 příspěvků moje polička 09. března 2021 12:39

Evaeva skor domaci kastiel

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. března 2021 12:41

mám ještě dotaz k teoretickým růžovoučkým obkladům :)

co si myslíte o položení obkladu vertikálně? ne klasické metro tiles, ale ty delší, a položené takhle.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 09. března 2021 12:55

Jiná Realita mne to nejak rozciluje :) ale musim rict, ze ta ruzova se mi libi, i kdyz to neni vubec muj styl. 

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 09. března 2021 13:03

Jiná Realita otáčí mi to hlavu na bok Ale do té růžové jdi. Nějak se mi to k tobě hodí.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. března 2021 13:04

Jiná Realita ja myslim, ze to dost zalezi na vsem okolo. Tady na obrazku je to za me ok, umim si predstavit, ze v jinych kombinacich to ok nebude. Tezko rict.