V tomhle smyslu jsou jen nadzemní a podzemní podlaží, takže máte 2 nadzemní.
design a architektura
dynda děkuji
Tak Betty Jo jo, dvě nadzemní podlaží. Nebo by to mohlo být jedno nadzemní podlaží a podkroví, ale to asi daň k nemovitosti nerozlišuje :o)
DruI dobře, takže jedno nadzemní podlaží je v podstatě přízemní dům? Vím, že se ptám jak dement.
Tak Betty Ano, přesně tak, přízemní dům má jen jedno nadzemní podlaží.
Našla jsem Kuchyň, která mě nadchla.
Tohle bych chtěla udělat v bytě.
jjen budu muset nechat v pravém rohu v bourat spajz 
A my jsme na tom takhle:

rasaNori nás to čeká.. zatím se těším
Dadoo ta je krásná, jak leží a běží.
Dadoo Mně se hrozně líbí dřezy pod oknem! Teď mám možnost to udělat, ale nakonec jsem to vymyslela úplně jinak. ![]()
Vilemina taky dobre:)

A my takto

A my dneska konečně spíme v nové posteli
Jsem ale totálně hotová..
Mulen no a kde mame tu postel!
betsey rasaNori Vilemina statecny jste, mame ted praskly trubky co topenari zabudovali do zdi pred 6 mesici, uaaaaa. Plus ji vytopil soused strop v obyvaku, protoze roztal snih na jeho lodzii a on "zapomel". Nuda? Co to je? Koupelnu maji hotovou nastesti, to se moc povedlo. Hugo tam radi jak cerna ruka moc rad.
Garfie já se zas hrozně těším, že v nové kuchyni nebude pod oknem nic a bude k němu konečně přístup, bude se jím dát větrat a tak. protože zeď je asi 60 cm silná, a pokud je před ním linka, musím si podat židli, abych vůbec dosáhla na kliku.
0zero7 ještě je kolem ní mírný nepořádek
Až bude fotogenická, tak ji zkusim blejsknout.
Jimik mám technický dotaz, ty to určitě budeš vědět, když máš tolik zkušeností :)
pokusila jsem se nějak změřit odchylku rohu, ale ehm...moc vlastně nevím jak, protože tam není pravý ani jeden roh
takže se nemám čeho chytit. dala jsem do rohu něco pravoúhlého, a takhle by vočko mi vyšlo, že na cca půl metru je odchylka 1.3 cm, jenže kuchyně by měla mít na jedné straně délku 2,6, a na kratší 2,45 m. tak nevím, jestli to už není moc.
horní skříňky budou jen na té kratší straně, a podle mě je tam úplně na boku rezerva, tak by to neměl být problém, ale nevím, co se spodními.
čistě teoreticky, pokud budu mít řekněme 5 cm rezervu na obou stranách délky kuchyně, tak jediné, co budu muset řešit, je fakt, že horní deska nebudou dva obdélníky, ale bude se muset seříznout zešikma?
a skříňky pod ní nebudou svírat pravý úhel, ale to by nemělo ničemu vadit? nebo je tam nějaká fiš, která mi nedochází, protože si ji neumím představit?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my